Nízky vzrast - rastový hormón

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nízky vzrast - rastový hormón

Príspevok od používateľa Fabo »

Pri nejakych 10cm by som to ani neriesil, rozdiel povedzme 20,30cm od primeranej vysky vzhladom na predpoklady ako priemerna vyska v narode, v rodine a tak, to uz by som riesil. Otazne je kedy a ako takuto liecbu zacat aby uz bolo jasne ze je potrebna ale este bola ucinna...

Inak sa v tom nepohybujem, jedina skusenost bola ked som mal v puberte miernu hormonalnu nerovnovahu ale tam stacilo upravit stravu.
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vesaK »

Ja by sok sa vysekal.. pri takejto vyske to bude relativne lahke a o nieco si prilepsis
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Takze ako byvaly uzivatel Norditropinu Ti mozem povedat ze v tomto veku je uz neskoro. Ja som zacal chodit na endokrinologiu v 6 rokoch. Nasledne som presiel celou radou roznych vysetreni. Musi sa potvrdit ze s tym clovek nebude mat ziadne zdravotne problemy. Samozrejme je nevyhnutne aby liecbu platila poistovna kedze naklady su naozaj vysoke ak teda nie si clovek, ktory nevie co od radosti s peniazmi.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

zeky: aj ked to preplati poistovna stale je tam dost vysoka cena co hradi pacient
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Mne to uplne cele hradila poistovna. Ale ako vravim, predchadzali tomu vysetrenia, chodieval som na endo na kontroly atd. Zavisi asi aj od veku v ktorom sa to podchyti, ci uznaju opodstatnenie liecby.
Napísať odpoveď