P.S. Vy jste úžasní!
P.S. Vy jste úžasní!
Mám tady pro vás jeden opravdu “dlouhý krátký” film. Jmenuje se “POTVRZENÍ” a trvá něco málo přes 15 minut, takže se pohodlně usaďte a vychutnejte si tuhle optimistickou věc, která vás (a to je vážně klišé) na konci zahřeje i potěší. Ale co, přesvědčte se sami! Mimochodem “POTVRZENÍ” je ověnčeno spoustou cen z různých festivalů krátkých filmů. V hlavní roli TJ Thyne.www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-z ... -ke-stesti
http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-o ... -ke-stesti
( je to taky mily kusok, mile dielko, mozno niekomu vycari usmev na tvari;-)
http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-o ... -ke-stesti
( je to taky mily kusok, mile dielko, mozno niekomu vycari usmev na tvari;-)
Re: P.S. Vy jste úžasní!
cakal som nejaky kompliment alebo tak..
.
odchadzam sklamany
.
odchadzam sklamany
To je čo za hovadinu? Aspoň normálny názov si mohla dať!
sa ukludni moja, komu rozkazujes?? ak dovolis si dam nazov aky JA uznam za vhodny!
a pre hlupaka vsetko hlupe ... resp pre prazdnu povrchnu osobu ...
a pre hlupaka vsetko hlupe ... resp pre prazdnu povrchnu osobu ...
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
prve 4 minuty som myslel, ze to vypnem.ale potom po vypovedi to bolo fajn 
tak fajn;-) nj ono to nie je ziadny Demme alebo Levinson a pod., skor ze sa da v tom filmiku objavit pekne pozitivne posolstvo
a aspon sa podpis uboziatko, ale na to nemas gule, co?
"sa uvedom s kym sa bavis, takto sa mozte bavit tam u vas v senku, tak co sem lezes s tvojimi pripecenymi poznamkami "
btw, vam dvom patri totio forum, aby ste so sonickou urcovali co sa ma a nema a kto sem moze prispievat a kto nie?? radsej zalez chudatenko anonymne, co ani nema gule sa podpisat pod svoje vlastne vylevy LOL
a aspon sa podpis uboziatko, ale na to nemas gule, co?
"sa uvedom s kym sa bavis, takto sa mozte bavit tam u vas v senku, tak co sem lezes s tvojimi pripecenymi poznamkami "
btw, vam dvom patri totio forum, aby ste so sonickou urcovali co sa ma a nema a kto sem moze prispievat a kto nie?? radsej zalez chudatenko anonymne, co ani nema gule sa podpisat pod svoje vlastne vylevy LOL
haha dve a pol zenskej na celom fore a aj tie si musia skocit do vlasov 
Catfight?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Objednám bahno?
Inak, má toblbý názov (téma), je to v zlom fóre a myslím, že je to zbytočná téma. Ale filmík fakt pekný.
za to tvoje inteligentné vyjadrenie ti prispejem aj ja
:*
ps, obycajna nula, co ma stiahnutu rit sa podpisat pod vlastne slova LOL
:*
ps, obycajna nula, co ma stiahnutu rit sa podpisat pod vlastne slova LOL
Hm, čakal som niečo iné ako ŠESŤ ROKOV staré video... Mohlo to ísť aj medzi "Vtipné a zaujímavé videá", nemám pocit, že by táto téma mala nejaký ďaľší prínos... Okrem toho catfightu v bahne, ale lístky som zatiaľ v predaji nevidel 
O tomto sa samozrejme dalo podiskutovať aj pekne, len keď niekto na nič pekné nemá, nič pekné nevypotí.
No, hojko je proste raz primitívne, nech sa autorka snazi ako chce, nejaká snaha o pozdvihnutie nemá šancu
No, hojko je proste raz primitívne, nech sa autorka snazi ako chce, nejaká snaha o pozdvihnutie nemá šancu
Títo päťpríspevkoví používatelia sú to, čo mi vždy vyčarí úsmev na tvári