Krabickova Dieta
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Krabickova Dieta
Mate skusenosti z niektorou? ci uz pozitivne alebo zle?
Aktualne som na 9 dnovej detoxovej u http://www.edieta.sk/ a rozmyslam ktoru si vybrat potom normalnu
Odpoviem aj dopredu, ze nie, nemam cas si to sam kupovat a pripravovat...
Dik
Aktualne som na 9 dnovej detoxovej u http://www.edieta.sk/ a rozmyslam ktoru si vybrat potom normalnu
Odpoviem aj dopredu, ze nie, nemam cas si to sam kupovat a pripravovat...
Dik
Re: Krabickova Dieta
Kolegyna na tom ficala asi mesiac. Tazko zhodnotit vysledok, kedze sa jednalo o najkrajsiu babu celeho poschodia, s podla mna naozaj dobrou postavou
ale objektivne myslim, ze zhodila trosku. Ale boli to fakt malicke porcie a hovorila, ze to bohviako nechutilo...
-
chlapec10
Addict
ono, u mna to ide zarovno s intenzivnym cvicenim... a ak si udrzim aktualny ubytok vahy, tak super, len mi slo o porovnanie produktov... porcie co mam ja su viac nez stedre a hladny nie som vobec...
co sa tyka chute, tak niektore veci mne vobec nechutia, ale to je tym ze teraz mam 9 dnovy detox menu, kde su same "mnamky"
ale ked to skonci tak uz tam bude normalne jedlo
co sa tyka chute, tak niektore veci mne vobec nechutia, ale to je tym ze teraz mam 9 dnovy detox menu, kde su same "mnamky"
-
qwerty-xyz
chces schudnut ??? efektivne? je moznost, a da sa ku nej dostat. Za predpokladu ze ti niekto napise RECEPT !!!
Staci ked cvicis a popri tom namiesto jedla ficis na nemocnicnych napojoch, problemom je ze jeden stoji 4-5 eur !!! na mesiac ich zbuchnes aj 100 .... kto to ma na recept ten to vyhral, kto to na recept nema a nema peniaze moze ist do P ....
Staci ked cvicis a popri tom namiesto jedla ficis na nemocnicnych napojoch, problemom je ze jeden stoji 4-5 eur !!! na mesiac ich zbuchnes aj 100 .... kto to ma na recept ten to vyhral, kto to na recept nema a nema peniaze moze ist do P ....
-
chlapec10
Addict
eh? a co to ako ma byt? resp ako to volaqwerty-xyz napísal:chces schudnut ??? efektivne? je moznost, a da sa ku nej dostat. Za predpokladu ze ti niekto napise RECEPT !!!
-
qwerty-xyz
skus, ak mas moznost, skus, ked nevyjde, skusis nieco dalsieho. Mam znameho co pije strasne vela L-carnitinu. Neviem odkial ho ma ale pije to ako vodu, nerobi nic, sedi na zadku v bare a kuri cigu a pije pivo, a chudne. Druhy znamy to tiez takto pil a potom mal problem vobec nieco pribrat, neviem kto to s tym ako prehanal, zase vravim, ja na to nemam prachy. ... ani od dalsich dobrych latok.
Qwerty nemyslis nahodou toto? Nutricia - Nutridrink ?
http://www.nutriciamedical.cz/tinymce/j ... hvicky.jpg
http://www.docsimon.sk/tovar/nutridrink ... utou-200ml
Obcas to pijem a chuti mi to. Nekupujem to a jeden clen z rodiny to ma na predpis, tak sa mi ich zopar mesacne ujde.
tu je o tom aj tema btw ... http://www.hojko.com/vitaminovy-napoj-t150912.html
http://www.nutriciamedical.cz/tinymce/j ... hvicky.jpg
http://www.docsimon.sk/tovar/nutridrink ... utou-200ml
Obcas to pijem a chuti mi to. Nekupujem to a jeden clen z rodiny to ma na predpis, tak sa mi ich zopar mesacne ujde.
tu je o tom aj tema btw ... http://www.hojko.com/vitaminovy-napoj-t150912.html
qwerty-xyz napísal:skus, ak mas moznost, skus, ked nevyjde, skusis nieco dalsieho. Mam znameho co pije strasne vela L-carnitinu. Neviem odkial ho ma ale pije to ako vodu, nerobi nic, sedi na zadku v bare a kuri cigu a pije pivo, a chudne. Druhy znamy to tiez takto pil a potom mal problem vobec nieco pribrat, neviem kto to s tym ako prehanal, zase vravim, ja na to nemam prachy. ... ani od dalsich dobrych latok.
-
qwerty-xyz
kludne ho aj mozes vidiet, v ziline kedykolvek a v ostatnych mestach su vyvesene jeho fotky a plagaty, lebo robil modela roznym znackam, kebyze zesitim presne obchod poviem ti, ale tieto obchody boli vacsinou v MAX-och .... ten to pil (L-carnitin) a druheho v KE 
--- a tych drinkov je vacsie mnozstvo, napr s tymto som sa zase ja nestretol, ale nieco na tento styl, ako mas napr ensure, a prosure drinky a podobne.
--- a tych drinkov je vacsie mnozstvo, napr s tymto som sa zase ja nestretol, ale nieco na tento styl, ako mas napr ensure, a prosure drinky a podobne.
Áno, pre reklamu iba pil karnitín a sedel na riti, samozrejme. Keby to bolo také jednoduché, tak nikto nič nerieši a všetci majú dokonalé postavy.
Ja som sa rozpraval schalanom ktory za 2 mesiace dal 25kg tuku dole stylom ze nic nejedol, ked mu bolo na odpadnutie dal si energy drink a ked mal bolesti brucha a celeho tela jedol novalgin ako lentilky. Ciest je vela.
nezrat a hybat sa je asi moc nepohodlne.
-
qwerty-xyz
hughito tento dokonalu postavu ma foto ti viem poslat, a tento aj cvicil popri tom, to mas jasne, ten druhy necvici....
A hughito prestan sa ohanat tym ze treba cvicit, lebo to len dokazuje tvoju debilitu. Kebyze vies co za chemia sa predava a pouziva co za inejkcie sa pichaju a za ake prachy a co sa da vsetko zohnat, tak hej, da sa schudnut aj zo sedenia na riti.
ale kto prachy nema, alebo nechce chemiu alebo chce len cosi tak hej, musi sa hybat. tak nemudruj ked nevies.
A hughito prestan sa ohanat tym ze treba cvicit, lebo to len dokazuje tvoju debilitu. Kebyze vies co za chemia sa predava a pouziva co za inejkcie sa pichaju a za ake prachy a co sa da vsetko zohnat, tak hej, da sa schudnut aj zo sedenia na riti.
ale kto prachy nema, alebo nechce chemiu alebo chce len cosi tak hej, musi sa hybat. tak nemudruj ked nevies.
Ja som skutocne fas-cínovaný, ako sa kazda tema kam napise qwerty zmeni na technologicko-futuristicku auto-onaniu. Typek sa spyta na krabickovu dietu a skoncime pri tom, ze naco by krabickoval, ked moze zacat papat lentilky alebo este lepsie rovno pichat a schudne...are you fuckin´ kiddin´ me?
Jediný debil si tu ty, qwerty, to vie už celé fórum.
Ono samozrejme, že sa dá chudnúť aj auschwitz štýlom. Nič nežrať, nič nerobiť a sem tam si vypiť energy drink alebo hoc aj ten karnitín. Pokojne si vyberte tento štýl, telo bude potešené.
Ono samozrejme, že sa dá chudnúť aj auschwitz štýlom. Nič nežrať, nič nerobiť a sem tam si vypiť energy drink alebo hoc aj ten karnitín. Pokojne si vyberte tento štýl, telo bude potešené.
Ja som za cca 5 mesiacov schudol cca 7kg a to len tym, ze som zmenil školu - nové prostredie, viac cestovania, skoršie vstavanie, proste úplne iná zivotosprava ...
-
uplink
VIP
Brace yourselves, bájkar qwerty zasahuje v plnej sile!
Btw. diéta, nediéta. Ak človek nemá také problémy ako ja, že keď je hladný a nežerie, tak upadá do symptomatickej hypo, tak je to úplne izi. Ísť spať do desiatej, vstávať okolo 7-9tej. Spať v pokoji, ráno a na obed jesť najviac, po siedmej nejesť. Za deň vypiť 3-4 litre vody, z toho doobeda väčšinu [aj keď je to celkom makačka, ale ide to, aj bez toho aby sa človek nejako extra nútil, dnes som stiahol 5 pollitrákov vody do nejakej druhej, ani som nevedel ako].
Btw. diéta, nediéta. Ak človek nemá také problémy ako ja, že keď je hladný a nežerie, tak upadá do symptomatickej hypo, tak je to úplne izi. Ísť spať do desiatej, vstávať okolo 7-9tej. Spať v pokoji, ráno a na obed jesť najviac, po siedmej nejesť. Za deň vypiť 3-4 litre vody, z toho doobeda väčšinu [aj keď je to celkom makačka, ale ide to, aj bez toho aby sa človek nejako extra nútil, dnes som stiahol 5 pollitrákov vody do nejakej druhej, ani som nevedel ako].
Akože áno, takto človek môže schudnúť nejaké kg. Ja mám možno trochu deformované predstavy v tom zmysle, že to vnímam v rámci posilňovania ako istú fázu - človek v objeme naberie aj dosť tuku a ten potom chce cielene zhodiť - tam by už takéto drobné zásahy do životosprávy nestačili.
Ale ak niekto žije na hovno, žerie na hovno a proste má nejaké kg navyše, tak naozaj netreba až také radikálne úkony na to, aby schudol a cítil sa lepšie.
Ale ak niekto žije na hovno, žerie na hovno a proste má nejaké kg navyše, tak naozaj netreba až také radikálne úkony na to, aby schudol a cítil sa lepšie.
-
uplink
VIP
Pri rovnici že máš väčší príjem ako výdaj, je pohyb úplne vitálny. Napríklad ja teraz cvičím každý deň a ako tak si udržiavam váhu na 81-84 kG [čístú, bez hovna v črevách
] a je to ťažké. Denne cvičím 1 hodinu, "stredne" žiadne cardio hard-core, ani žiadna objemovka, nič, proste len brušáky, chrbát, kliky, etc. ale dávam tú hoďku a to mi spáli takým tempom cca 500-700 kcal. Čiže si denne môžem dovoliť jedno jedlo navyše a úspešne "stagnujem". Ak zožeriem viac, tak mám jednoducho smolu a prieberiem. Ak by človek žral 3x do dňa, povedzme raňajky 500 kcal, obed 700 kcal a večera 500 kcal, dosiahneme 1200 kcal, kde pri klasickom "fungovaní" jednoducho musí schudnúť, lebo priemerný denný výdaj bez nejakého extra pohybu je cca 1500-2500 kcal. Samozrejme sa to líši od človeka ku človeku. A sú veci ktoré pomáhajú a sú veci, ktoré naše snaženie zabíjajú.
Ja som v živote nič takéto nerátal. Buď priberám, alebo chudnem.
Inak, dôležitý (aj keď sa naň nemožno vyhovárať) je aj aspekt genetiky. Proste niekto má fakt tendenciu rýchlo nabrať tuk, niekto nie a pod. Ja mám šťastie, že som mezomorf, takže v podstate paráda. Dobre sa mi priberá svalstvo v priaznivom pomere k tuku a keď chcem, tak nemám problém schudnúť.
Inak, dôležitý (aj keď sa naň nemožno vyhovárať) je aj aspekt genetiky. Proste niekto má fakt tendenciu rýchlo nabrať tuk, niekto nie a pod. Ja mám šťastie, že som mezomorf, takže v podstate paráda. Dobre sa mi priberá svalstvo v priaznivom pomere k tuku a keď chcem, tak nemám problém schudnúť.
Na margo diéty, bratranec momentálne drží Dukanovu (mal odporučenia od troch známych) a za 7 týždňov zhodil 20kg. Ale mal 123, a teraz má 103, čiže pochopiteľne pri nižších váhach sa rýchlosť chudnutia znižuje, ale aj tak je účinnosť tejto diéty (ak ju dodržujete) gigantická. Do toho ešte aj cvičí/posilňuje - 3x do týždňa váhové cviky + intervalový tréning na rotopéde alebo beh. V najrýchlejšom období chudnutia (asi 3 týždne po začatí diéty) chudol 0,5kg denne, a to pravidelne, po dobu asi 14 dní, teraz sa to spomaľuje, ale aj tak výrazne chudne. Bol to chalan, ktorý dokázal zjesť fakt veľa, preto aj tá váha, a aj keď tá Dukanova diéta toho dosť obmedzuje, on mi tvrdí, že nie je absolútne hladný, a energia mu nechýba, o čom svedčí aj to, že zvláda to posilňovanie, pričom pred tým boli pre neho problém aj základné pohybové úkony.
Proste, ak diéta, tak toto odporúčam. Okrem bratranca mám informácie z prvej ruky ešte od 2 ďalších ľudí. Chalan cca 95>80, za jedno ročné obdobie, a dievča 75-55 (zhruba), ale riadny rozdiel, tiež za 2-4 mesiace, nie som si istý.
Proste, ak diéta, tak toto odporúčam. Okrem bratranca mám informácie z prvej ruky ešte od 2 ďalších ľudí. Chalan cca 95>80, za jedno ročné obdobie, a dievča 75-55 (zhruba), ale riadny rozdiel, tiež za 2-4 mesiace, nie som si istý.