Skins (UK)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Delicious
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Skins (UK)

Príspevok od používateľa Delicious »

Celkom ma prekvapilo, že som tu nenašiel tému o tomto seriály.

Je to tínedžerská dráma ktorá sleduje život tínedžerov v Bristole. (V každej generácii vystupujú iní herci)

Tak aby som to zhrnul, zatiaľ existuje 6 sérii, seriál sa rozdeľuje na "generation". V každých dvoch sériach máme jednu generáciu, takže v seriály sa nachádzajú celkovo 3.generácie. Epizódy sú v tomto seriály poňaté veľmi zaujímavo - Každá epizóda je o nejakej postave a v pozadí zatiaľ beží vedlajší príbeh.

Tých ktorí seriál sledujú/sledovali by som sa chcel spýtať ktorá generácia je pre Vás najobľúbenejšia a ktorá postava je vám najsympatickejšia. U mňa je to z prvej generácii Chris, z druhej Cook a tretiu len teraz sledujem, ale zatiaľ tam nemám obľúbenca.

CSFD: http://www.csfd.cz/film/229075-skins
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Skins (UK)

Príspevok od používateľa hughito »

Neriešim nejaké obľúbené postavy a pod. blbosti, ale bola tam jasne zostupná tendencia v kvalite. Tie posledné série, teda 3. generácia, to bola už čisto absurdná feťácko-alkoholicko-depresívna onania nad ničím.
Delicious
Light Expert
Light Expert

hughito napísal:Neriešim nejaké obľúbené postavy a pod. blbosti, ale bola tam jasne zostupná tendencia v kvalite. Tie posledné série, teda 3. generácia, to bola už čisto absurdná feťácko-alkoholicko-depresívna onania nad ničím.
Ani ja moc nie, ale vždy tam bude jedna osobnosť, ktorá sa ti podobá, alebo v niečom sa ti páči. V tom máš možno pravdu, videl som prvé 4. dieli 3.generácie a tiež mi to príde také bez nápadu, ale možno sa to ešte rozbehne, nebudem súdiť dopredu.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

prva generacia sa mi velmi pacila, to bola uplna pecka, druha uz taka dobra nebola, do tretej som ani nemal chut, ale pozriem si ju este predtym ako vyjde nova, na ktoru sa celkom tesim, kedze tam budu stare ksichty. v kazdom pripade minimalne prvu stoji za to si pozriet, zacal som to pozerat len koli tomu, lebo to kamoska strasne ospevovala. po prvom diely som ostal mierne zhnuseny, lebo to vyzeralo ako taky typicky serial o teenegeroch, ale potom som zistil, ze to ma vazne nieco do seba. ten napad venovat sa kazdej postave je super.
Delicious
Light Expert
Light Expert

M142 napísal:prva generacia sa mi velmi pacila, to bola uplna pecka, druha uz taka dobra nebola, do tretej som ani nemal chut, ale pozriem si ju este predtym ako vyjde nova, na ktoru sa celkom tesim, kedze tam budu stare ksichty. v kazdom pripade minimalne prvu stoji za to si pozriet, zacal som to pozerat len koli tomu, lebo to kamoska strasne ospevovala. po prvom diely som ostal mierne zhnuseny, lebo to vyzeralo ako taky typicky serial o teenegeroch, ale potom som zistil, ze to ma vazne nieco do seba. ten napad venovat sa kazdej postave je super.
Tiež mám také pocity, prvá séria bola pre mňa proste the best, kamarátstvo Sid - Tony. A 7. ,,Séria" má výjsť v nejakých minifilmoch. Kedže v obidvoch generáciach ostal dej otvorený tak si myslím, že sa máme určite na čo tešiť.

1. minifilm bude o Cassie, určite to bude zaujímavé či ju tam vlastne Sid nájde ako ju nájde atp..
2. minifilm bude o Effy, pre mňa najmenej zaujímavá postava z týchto troch, ale ja očakávam, že sa zblázni alebo tak nejak. :D
3. minifilm bude o Coockovi, tam to ostalo tiež dosť otvorené, zabije/nezabije toho psychopata, chytia ho/nechytia fízli, no uvidíme, necháme sa prekvapiť.

Foto ,,7. série" v prílohe.
Prílohy
Skins-Season-7.jpg
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja som niekde čítal, že tie minisérie budú pre každú generáciu, ale ako vidím, tú tretiu radšej ignorovali. :D
Delicious
Light Expert
Light Expert

hughito napísal:Ja som niekde čítal, že tie minisérie budú pre každú generáciu, ale ako vidím, tú tretiu radšej ignorovali. :D
Je to už oficiálne oznámené, tretia séria už očividne nemala také ohlasy ako prvé dve. :)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

teaser alebo ako to nazvat..v kazdom pripade sa tesim, najlpesie postavy su spat :)
Napísať odpoveď