Aboslutne vymazanie hier-ako nato?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Aboslutne vymazanie hier-ako nato?

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Tak ma napadlo,dnes som si odinstaloval modern warfare 3 a black ops 2,cez ccleaner. A nejak som sa zamyslel ked to vymazalo za 2 sekundy ci to aj naozaj vsetko poslo prec. Totiz ak mi ju instaluje 2 minuty,tak by to asi aj malo mazat dlhsie. Samozrejme ze som pozrel do C ale tam naslo dokopy nieco cez 150 mb ktore som poslal prec shift+del.Teda otazka je dana.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Re: Aboslutne vymazanie hier-ako nato?

Príspevok od používateľa Wishmaster »

pouzivam RevoUninstaller a tam mas moznosti, ze ako to chces vymazat.. Davam vzdy 3ju moznost z piatich(normalne ci jak) a odfajci to aj registre a kadejake taľafatky okolo toho a nemam problem..

asi by mi to v reali aj poslalo do prdele aj gače :D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Používam IOBIT Uninstaller. Ten odinštaluje program a premaže registre. Osobne som s ním veľmi spokojný.

Dobré combo je IObit Advanced System Care + IObit Ininstaller, keďže ASC má veľa dobrých funkcií a dajú sa cez neho spúšťať aj iné ich programy (ako práve Uninstaller).
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Lebo v skutocnosti sa tie data nemazu len sa odstrani index, t.j. sa to oznaci akoze to miesto je prazdne. Preto funguju programy na obnovu dat.
//a naco pouzivat rozne programy ked tie hry su Steamworks hry, staci kliknut v Steame na "delete local content"..
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

ak ti našlo 150MB tak si hnusný warezák :wink:
Son-Goku
Darca
Darca

hurr durr michal...Ak sa jedna o registre tie maze aj ccleaner.O to mi neslo len mi hlava nebrala preco instaluje 2 minuty a za 2 sekundy dokaze vymazat.Pocul som o programe eraser ktory ma prepisovat premazane subory ale ten nefunguje ako odinstalator.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

no inštalácia je niečo iné ako mazanie a je úplne normálne že hru odinštaluje niekoľko násobné rýchlejšie ako nainštaluje
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tak tak.

Tiež ak si dáš skopírovať pár GB na HDD a potom ich označíš a dáš SHIFT+DEL tak sa zmažú o dosť skôr.
palciii

Príspevok od používateľa palciii »

tak ako povedal rochedo ked mazes strati sa index ked data zavadzas tak sa ten index zavadza a ta operacia je urcite zlozitejsia
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Nuz pokial si v Ccleanery pouzil funkciu "vymazat" na miesto "odinstalovat",
Snap_2013.04.08_11h10m05s_001.png
vymazal si si akurat tak odkaz odinstalatoru (pretoze pri odinstalovavani ti predsa nabehne aj setup).
Son-Goku
Darca
Darca

Dall som odinstalovat.len to trvalo cca 2 sekundy a preto ma to zaujalo.laicky z mojho pohladu sa nieco zapise na disk,dajme tomu hra o velkosti 10 gb.ja to odinstalujem ale ono 10 gb je stale na disku?cize ak by som mal disk zapratany na 200 gb,a ani po uninstale to nezmizne,tak vlastne zapisovanie hocicoho zacne na 200 gb "pasme".sorry za sproste vyjadrenie ale neviem to lepsie opisat-nevyznam sa do toho.cize ihlica alebo co to tam je v disku,zbytocne pobehuje hore dole.
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Po vymazani dat, realne ostanu subory na disku, len ich nevidis. A pri dalsom zapisovani sa prepisu. Takze to nieje tak ako ty hovoris. Dalsie data sa mozu zapisovat na to iste miesto kde boli predtym tie subory.

A co sa tyka odinstalacie programov, to zalezi od toho ako je naprogramovana odinstalacia. Niektore programy ti neodstrania tvoje ulozene veci v pripade ze by si ich niekedy potreboval. To co ostane na disku po aplikacii musis rucne vymazat ak ti to naozaj zavadzia, alebo sa spolahnut na programy, ktore to urobia za teba. Ale neviem na kolko su spolahlive.
Napísať odpoveď