League of Legends
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
Máš jedno, medzi silver a bronze nie je zas taký viditeľný rozdiel.
myslis, ze v golde je nejaky velky rozdiel? nie je.. o rozdiele medzi diviziami mozes imho hovorit od platiny vyssie.. do tej platiny je rozdiel max ten, cim dalej od bronzu, tym viac by malo byt hracov s rozumom.. a to si uz pekne vsimam po postupe len do toho silveru V, pretoze mi to hadze do hry ci uz ku mne alebo do enemy teamu aj ludi z goldu.. o rozdiele v skille sa mozme bavit od platiny
taketo formulky mam najradsej
nejake argumenty mi tu chybaju.. ale pre mna za mna bud v tom, ze gold je oproti bronzu ci silveru uber extra pro, mne je to tak jedno 
-
xH4wK
Ale tak co ti mam povedat ? Ze nie je rozdiel v hracoch medzi silver a gold ? To ti nepoviem pretoze tam rozdiel je, myslis naco tam su tiery ? Len tak ?
precitaj si moj prispevok poriadne a potom mi povedz, aky iny je tam rozdiel
dalsia vec je, ze vela ludi sa dostalo vyssie luckom, kedy im "zapasovali" vyhry v pravy cas, a ked sa pozries na profil, tak to ma o 30 prehier viac ako vyhier.. ked je tam taky rozdiel, tak mi povedz, preco hravam soloQ s gold hracmi
pretoze mam vysoke mmr (skryte elo), keby nie, goldov v soloQ nedostanem.. navyse ked zahram s bratrancom, ktory je gold duo, tiez nevidim ziaden extra velky rozdiel v hracoch (a v takych pripadoch sa stava, ze mozes dostat premade enemy aj o dost vyssie ako ty, hral som uz takto s platinou a nemal som nejake extra problemy) nie raz som dal ja carry goldom, tak neviem, o com ma chces presviedcat
Ja som hral raz hru na mojom diamond účte, enemy adc im vyhralo celu hru, proste ten chalan bol fakt dobry, dosť si nás ownil. Na konci hry som zistil že chalanisko je z Gold IV ..
-
lekoklatik
VIP
Ako sa vola tvoj Diamond ucet?
@kappo: clovek ktory ma o 30 prehier viac ako vyhier sa v gold 2 neocitne.
@kappo: clovek ktory ma o 30 prehier viac ako vyhier sa v gold 2 neocitne.
-
xH4wK
Tam nejde o pocet prehier a vyhier... tam ide o to proti akemu teamu vyhras, ci silnejsi alebo slabsi a podla toho dostanes body
tj moze byt clovek co ma 200 prehier a 150 vyhier vo vysokych tieroch pretoze vyhraval proti vysokym elo hracom.
here we goDEVZYO1G napísal:Ja som hral raz hru na mojom diamond účte, enemy adc im vyhralo celu hru, proste ten chalan bol fakt dobry, dosť si nás ownil. Na konci hry som zistil že chalanisko je z Gold IV ..
//autoeditácia príspevku (09 Apr 2013, 19:42)
@leko paci sa, dal som si tu namahu
http://www.lolking.net/summoner/euw/20345912 diamond V hrac, nie je tam az taky rozdiel ale dalej sa mi hladat nechce
-
xH4wK
saj sem link na svoj ucet na lolkingKappoONE napísal:precitaj si moj prispevok poriadne a potom mi povedz, aky iny je tam rozdieldalsia vec je, ze vela ludi sa dostalo vyssie luckom, kedy im "zapasovali" vyhry v pravy cas, a ked sa pozries na profil, tak to ma o 30 prehier viac ako vyhier.. ked je tam taky rozdiel, tak mi povedz, preco hravam soloQ s gold hracmi
pretoze mam vysoke mmr (skryte elo), keby nie, goldov v soloQ nedostanem.. navyse ked zahram s bratrancom, ktory je gold duo, tiez nevidim ziaden extra velky rozdiel v hracoch (a v takych pripadoch sa stava, ze mozes dostat premade enemy aj o dost vyssie ako ty, hral som uz takto s platinou a nemal som nejake extra problemy) nie raz som dal ja carry goldom, tak neviem, o com ma chces presviedcat
-
lekoklatik
VIP
@Kappo: tak to som fakt necakal, ze sa moze hrac s viac prehrami dostat tak vysoko, asi to bude teda tak ako hovri hawk, ja si to uz nepamatam
@hawk: http://www.lolking.net/summoner/euw/37915275
@hawk: http://www.lolking.net/summoner/euw/37915275
Posledne dni ma opustilo stastie na team
co si sam nevyhram tak to mi poliaci doje***.
haha, prave som dostal permaban
http://euw.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/756724/
takze moja rada znie:
1/ najlepsie hned po starte hry alebo hned v lobby, mute vsetkych hracov v teame...
2/ ak vam nadavaju alebo naschval trolluju celu hru, aj ked vy sa snazite vyhrat...nebrante sa, nechajte si kydat na hlavu...
3/ honory su vam na nic...nikoho nezaujima, ze mat X honorov za teamplay a beeing usefull...
4/ ked mate neznamy problem s pingom v 1 hre z 1000 hier, tribunal vas za to potresta, ako keby ste trollovali umyselne hru...
5/ nikdy nehovorte, ze niekoho reportnete, aj ked na to mate vazny dovod...pretoze ten clovek vas reportne z pomsty, aj ked nema ziaden dovod a nasledne rovnaky ludia votuju "YES" v tribunaly, cize dostanete ban...
6/ nehovorte co si myslite...a najlepsie nehovorte vobec nic...
/// pre -2 karmistu s prispevkom pre mna: "ty musis byt strasny debil .."
dakujem ti za minusko, tvoj komentar je skutocne hodnotny
este ze si mal dost odvahy na to, aby si sa podpisal...
takze moja rada znie:
1/ najlepsie hned po starte hry alebo hned v lobby, mute vsetkych hracov v teame...
2/ ak vam nadavaju alebo naschval trolluju celu hru, aj ked vy sa snazite vyhrat...nebrante sa, nechajte si kydat na hlavu...
3/ honory su vam na nic...nikoho nezaujima, ze mat X honorov za teamplay a beeing usefull...
4/ ked mate neznamy problem s pingom v 1 hre z 1000 hier, tribunal vas za to potresta, ako keby ste trollovali umyselne hru...
5/ nikdy nehovorte, ze niekoho reportnete, aj ked na to mate vazny dovod...pretoze ten clovek vas reportne z pomsty, aj ked nema ziaden dovod a nasledne rovnaky ludia votuju "YES" v tribunaly, cize dostanete ban...
/// pre -2 karmistu s prispevkom pre mna: "ty musis byt strasny debil .."
dakujem ti za minusko, tvoj komentar je skutocne hodnotny
-
aruN
Professional
akonáhle vidím, že má niekto trash attitude, tak putuje do ignoru a hrám si ďalej svoju hru.
-
xH4wK
Welcome, moj prvy acc kde som mal all champions dostal perma, teraz mam pre istotu 2 acc jeden znova all champs a gold tier a druhy silver a polovica champsephramko napísal:haha, prave som dostal permaban![]()
![]()
![]()
takze moja rada znie:
Fuck them
mozno 1z5 hier bola na punish... ale niet sa comu cudovat, ked tuto hru hra sami retardo - tak aj na tribunale to vidno...
a punish za 1x report ? je hlupost., na tomto riot onedlho skonci, stale nieco vymysla ale ani jeden ten system im nefunguje.
a punish za 1x report ? je hlupost., na tomto riot onedlho skonci, stale nieco vymysla ale ani jeden ten system im nefunguje.
-
Hotwire
Addict
dneska same prehry, dufal som ze dam do silver miesto toho ma je*lo s5 do bronze 2...mozem osrat, sa mozem aj na hlavu postavit ale tych kretenov proste nepotiahnem ani keby co, posledny zapas som dal 26 killov za Dianu ale ked mam neskutocnych imbecilov v teame co idu na nafeedovaneho jaxa jeden po jednom jak kacicky, tak to proste sam vyhrat nedokazem -.-
to iste u mna zo silver 2 o chvilu budem v 5, jeden si pickne shaca co nema v TF dmg, druhy si pickne tryndamera proti jaxovi a ide 3v1 a myslis si ze cez ultimatku ich zabije a samozrejme na bote chytim blitza co grabne kazdu mobku ...
-
xH4wK
Ja som zistil ze nepisat vobec a necitat nepodstatne veci v chate je najlepsie, clovek sa nenervuje a hra o 200% lepsie.