Pre vsetkych, ktori potrebuju pomoc s logom al. bannerom
-
vladenko007
VIP
Re: Pre vsetkych, ktori potrebuju pomoc s logom al. bannerom
Tutorial na Sony Vegas nahovorený v češtine. Slideshow
tak nakoniec som dobre tipoval že to súvisí s nejakým SLIDESHOW programom, alebo tak
a dá sa potom také isté pohyby spraviť aj s videom, či to len pomocou nejakého orezávania?? vďaka
ahojte,
akym sposobom sa daju vytvarat efekty podobne kvapnutiu farby z vysky (flak)? ...v nejakom free programe (napr. gimp)
ď.
//tak teda vyriesene.. gimp+stiahnute doplnkove stetce
akym sposobom sa daju vytvarat efekty podobne kvapnutiu farby z vysky (flak)? ...v nejakom free programe (napr. gimp)
ď.
//tak teda vyriesene.. gimp+stiahnute doplnkove stetce
- Prílohy
-
- priklad.png (245.49 KiB) 1798 zobrazení
-
vladenko007
VIP
No free neviem ale vo Photoshope pomocou štetca.
pocujte, keď si spravím v photoshope obrázok a chcem aby bol z noci- mám si hladať nejaké obrázky na rôzne časti z noci, alebo je tam nejaký filter ktorý to kvalitne a dobre vyzerajúco dá na nočný odtien?? 
Na toto by bolo pre teba najjednoduchšie používať ACTIONS, ktoré photoshop umožnuje.peceman napísal:pocujte, keď si spravím v photoshope obrázok a chcem aby bol z noci- mám si hladať nejaké obrázky na rôzne časti z noci, alebo je tam nejaký filter ktorý to kvalitne a dobre vyzerajúco dá na nočný odtien??
Keď si to nevieš spraviť sám.
Vygoogluj si len photoshop actions. Vyber si, ktoré potrebuješ, a máš to.
Len si nezabudni nájsť aj ako si ich spustíš. (Je to veľmi jednoduché)
no, ja som jedniné v photoshope objavil na toto iba zmeniť jas a kontrast na tmavšie, ale ak by som to spravil s celým výtvorom naraz, to by myslím nebolo moc pekné a spraviť každý obrázoček- každú časť zvlášť, to by som robil pri niečom väčšom, zložitejšom dlho. Viem že vo videoprogramoch také veci sú, že video dajú do "odtienov, jasu a pod" rôznych tém, ako apokalipsa, sépia, čiernobiele, negatív a pod.Frenkyt napísal:
Na toto by bolo pre teba najjednoduchšie používať ACTIONS, ktoré photoshop umožnuje.
Keď si to nevieš spraviť sám.
Vygoogluj si len photoshop actions. Vyber si, ktoré potrebuješ, a máš to.
Len si nezabudni nájsť aj ako si ich spustíš. (Je to veľmi jednoduché)
a väčšinov si robím diela v photoshope zo za dňa fotených obrázkov- na nete sú väčšie možnosti a aj keď niečo odfotím sám, cez deň je to iné než v noci- ak ma teda rozumiete
Na to actions som sa pozrel- nie detailnejšie, hneď som sa pozrel na NIGHT filter, myslím že je to plne postačujúce, už len z tejto fotky, ďakujem, K
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
Ahojte,
ak by sa niekto našiel, rád by som vás poprosil o pomoc. Mám obrázok z ktorého by malo byť logo, no vyzerá ako keby bol naskenovaný. Vedel by mi ho niekto prosím upraviť tak, aby bol kvalitnejší no aby sa príliš nezmenil (myslím napr. tvar stavby).
Dík
ak by sa niekto našiel, rád by som vás poprosil o pomoc. Mám obrázok z ktorého by malo byť logo, no vyzerá ako keby bol naskenovaný. Vedel by mi ho niekto prosím upraviť tak, aby bol kvalitnejší no aby sa príliš nezmenil (myslím napr. tvar stavby).
Dík
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
pitbullko - nedá sa nijako upraviť, len prekresliť, najlepšie v Illustratore, alebo Corely. Nejaký dobrák [idiot] Ti to spraví aj zadarmo, ale väčšina ľudí za to bude chcieť lowe, lebo to nie je robota na 5 minút. Ja osobne by som s tým strávil 1-2 hodiny. To len bokom.
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
hmm, dík za info. A cenovo sa takýto úkon ako pohybuje? Btw., toto je logo, ktoré poslali otcovi z reklamnej agentúry...
-
lekoklatik
VIP
Tak nech im napise ze co to ma kur*a znamenat.
Teda pokial nemaju nejaku zvlastnu dohodu
Teda pokial nemaju nejaku zvlastnu dohodu
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
v tom prípade nech si ho vypýta vo formáte .cdr, .ai, alebo .eps. Vyzerá však že mohlo byť stmolené aj v nejakom CAD programe, je také divné. Tak nech si nárokuje na zdroják, alebo aspoň poondiate .pdf-ko, v ktorom bude obrázok v krivkách [to je dôležité] nie ako raster. Taktiež je vhodné aby boli krivky [cesty/vektory] flattennuté [splošnené, alebo ako to mám po sl. nazvať], aby boli bez efektov, čiže "flatten image" a na všetky elementy [fill/stroke/gradients - tie sa v danom logu nenachádzajú].pitbullko napísal:hmm, dík za info. A cenovo sa takýto úkon ako pohybuje? Btw., toto je logo, ktoré poslali otcovi z reklamnej agentúry...
A cenovo. Keby som mal čas, tak to mám za 10-20 evri hotové [mám 10e hodinovku]. Ale tak určo nájdeš niekoho kto robí za 5e na hodinu a spraví Ti to za 5-10, kto vie. Viac ako 20ku za to nedaj, je to overkill na taký obrázok. Samozrejme ak z toho budeš chcieť logotyp s textom a návrhmi, a nejaký ten aspoň základný design manuál, tak pod stovku sa nedostaneš.
-
pitbullko
Light Star
uplink vďaka za info. Skontaktujem sa s otcom - zistím, čo si vlastne u nich objednával. No viem, že mu s týmto logom tlačili vizitky, potlač na auto a tiež veľké reklamné tabule, takže by to mali mať aj oni vo vektoroch alebo aspoň nejakej lepšej kvalite...
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2013, 20:25)
Z agentúry mi poslali logo v *.cdr (14,9 MB). Keď ho otvorím, tak logo vyzerá tak isto ako na obrázku vyššie. S Corel neviem vôbec robiť. Našiel by sa prosím niekto, kto by sa pozrel na ten *.cdr súbor, či sa s tým da niečo robiť, nejako to vyexportovať do rastru alebo ja neviem čo.
Dík
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2013, 20:25)
Z agentúry mi poslali logo v *.cdr (14,9 MB). Keď ho otvorím, tak logo vyzerá tak isto ako na obrázku vyššie. S Corel neviem vôbec robiť. Našiel by sa prosím niekto, kto by sa pozrel na ten *.cdr súbor, či sa s tým da niečo robiť, nejako to vyexportovať do rastru alebo ja neviem čo.
Dík
-
vladenko007
VIP
Pitbulko mi poslal to logo v cdr. a neverím vlastným očiam. V dokumente je len tento obrazok ktorí sem dal a nad ním text ktorí obsahuje názov firmy. Obrazok má síce rozlíšenie 5900x3100 ale je to len zvetšenina. Určite tu nie sú žiadne vektory. Ak takto robí firma logá tak spánom bohom.
ked na to tak pozeram som presvedceny, ze je to len nejaky naskenovany obrazok vo vyssom rozliseni
-
vladenko007
VIP
Toto je všetko čo obsahuje dokument ktorý ma 15MB
-
pitbullko
Light Star
Otec prišiel do reklamnej agentúry, že si chce nechať vyrobiť vizitky, reklamné tabule, potlač auta a neviem čo ešte.
On nemal nič predtým, žiadne logo, toto mu vytvorili ako vidíte. Netuším koľko ho to stálo ani či platil nejako za tvorbu loga.
Zajtra tam napíšem a budem žiadať logo vo vektoroch.
On nemal nič predtým, žiadne logo, toto mu vytvorili ako vidíte. Netuším koľko ho to stálo ani či platil nejako za tvorbu loga.
Zajtra tam napíšem a budem žiadať logo vo vektoroch.
Ahojte! Vedel by niekto upraviť toto logo tak, aby sa tie elká okolo neho otáčali a každý kruh do inej strany? Dúfam, že som to zrozumiteľne vysvetlil. Jednoducho tie elká pôjdu po obvode kružnice..
- Prílohy
-
- x.png (25.95 KiB) 1260 zobrazení
-
lekoklatik
VIP
Ja nerozumiem.
Tie "elka" asi myslis tie 2 vonkajsie kruhy.
No a aby sa otacali okolo loga?
A neotacaju sa? Ved idu aj po kruznici, ci?
Tie "elka" asi myslis tie 2 vonkajsie kruhy.
No a aby sa otacali okolo loga?
A neotacaju sa? Ved idu aj po kruznici, ci?