AI-Planning
AI-Planning
Ahojte neviete mi poradit nejake linky na planning ako to funguje napr. ked pacman vyzbiera vsetky gulicky. PathFind algortihmy viem ale neviem ako zostavit naj trasu aby zobral vsetky.
Dik
Dik
Re: AI-Planning
zacal by som niekde tu:
http://sk.wikipedia.org/wiki/Probl%C3%A ... %C3%BAceho
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tymto urcite nie,sundevil napísal:zacal by som niekde tu:
nato podla mna staci ist za najblizsou gulickou, alebo ak chces daco zlozitejsie tak A-star
chcem vyuzit A* ale zatial som ho pouzival iba na hladanie cesty, ale neviem ako to urobit aby ta cesta viedla cez vsetky gulicky a este aj aby bola časovo "ekonomicka"
-
harrison314
Hardcore addict
Tak to si mal povedat hned, v tom pripade sa pozri na link co ti dal sundevil.
Takže čital som o TSP a chcem sa spýtať či vôbec je potrebne použivať A* možno iba ak budem potrebovať zistiť či su tie položky spojené nejakou cestou ale predpokladam že mi bude dost dlho trvať vztvoriť ten program lebo teraz nemám ani potuchy ako to celkovo urobím ale určite potom pošlem výsledok 
-
harrison314
Hardcore addict
A* podla mna ide pouzit, lene si treba porozmyslat ako, lebo A* nie je len na hladanie najkratcej cesty ale na prehladavanie stavoveho priestoru, staci si ho spravne zadefinovat.
Moja rada: Zacni co najjednoduchsie a potom to vylepsuj.
Moja rada: Zacni co najjednoduchsie a potom to vylepsuj.
ok, harrison314 dik za radu
a chcel by som sa spytať či nepoznáte niekto nejakú dobrú knihu(po cz, sk asi ich moc nebude ale nevadí mi ani keď budu EN)o neural network ale nejakú takú čo ide do hĺbky pretože ma dosť zaujali algoritmy, kt. sa samé učia
a chcel by som sa spytať či nepoznáte niekto nejakú dobrú knihu(po cz, sk asi ich moc nebude ale nevadí mi ani keď budu EN)o neural network ale nejakú takú čo ide do hĺbky pretože ma dosť zaujali algoritmy, kt. sa samé učia
-
harrison314
Hardcore addict
Pohladaj si na nete publikacie od prof. Kvasničku, vie dobre pisat knihy
Nejdem zakladať novú tému chcel by som sa spýtať či niekto nepozná alebo sa tým nezaoberá: genetické algoritmy
začal som s neuronovymi sieťami backpropagation trainning ide ale chcem skúsiť trénovanie pomocou GA. Hlavne hľadam nejaké materiály o tom. A zároveň aj viac o sieťiach pretože zatiaľ používam len feedforward ale chcel by som skúsiť aj tie ostatné typi.
Ďakujem
začal som s neuronovymi sieťami backpropagation trainning ide ale chcem skúsiť trénovanie pomocou GA. Hlavne hľadam nejaké materiály o tom. A zároveň aj viac o sieťiach pretože zatiaľ používam len feedforward ale chcel by som skúsiť aj tie ostatné typi.
Ďakujem