Futbal - páska na prstoch
Futbal - páska na prstoch
Ahoj,chcel by som sa vás spýtať,že k čomu to je?Napríklad Ramos to má také biele na prste 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: Futbal - páska na prstoch
neviem co konkretne myslis ale nema len prelepeny prsten?
Ženatý nie je ale tak neviem,aj to je možné 
- Prílohy
-
- asd.jpg (24.12 KiB) 1292 zobrazení
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
no asi to tak bude, pravidla futbalu nemam nejak detailne nastudovane ale viem, ze ked som este hraval, tak si ich chalani prelepovali alebo davali dolu...
Je to jediné reálne vysvetlenie, akékoľvek šperky či už na tvári, krku alebo rukách sú zakázané, takže najpravdepodobnejšie je, že to má prelepený len prsteň.
Ďakujem 
Videl som uz prelepenu ruku od zapastia az po laket, napriklad modrou paskou. To je co zac?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
neviem ako konkretne ale su pripady kedy hracom davaju dole sadru ktora je zakazana a pocas zapasu maju len nejaku improvizaciu, potom ruka naspat do sadry...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
vyzerá to ako tejpovacia páska, používa sa to na zosilnenie väzív hlavne pri športoch, kde sa namáhajú prsty. Napríklad horolezectvo, gymnastika, volejbal... a to buď ako prevencia pred poranením alebo pri regenerácii. Keďže sa futbal nehrá rukami, predpokladám, že toto bude druhý prípad. Možno mal ten prst narazený či natiahnutý tak si ho oblepil nech si ho neporaní ešte viac.
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Ak myslíš toto, tak to je tejpovacia páska ako už zhrnul audiotrack.test napísal:Videl som uz prelepenu ruku od zapastia az po laket, napriklad modrou paskou. To je co zac?
Nie je to klasicky tape. Je to tzv. kynesiotape (od kynesiotaping). Nie je to na ucel posilnenie, resp spevnenia, ale na regeneraciu po zraneniach.