Tabuľka pre psa

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Sp!rit
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Tabuľka pre psa

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Ahojte grafici. Potreboval by som vytvoriť návrh na tabuľku pre psa (von na bránu). Chcem tam jeho fotku, hovoriacu bublinu, v ktorej bude vtipný nápis, dole nápis "Tu strážim ja" a v pravom dolnom rohu aby tam boli psie labky a celé aby to bolo na nejakom pozadí. Chcel by som to vo forme kvalitného obrázka (napr. .bmp, aby sa to dalo vytlačiť). Podrobnejšie inštrukcie a fotku pošlem, samozrejme, odmením sa K+. Píšte sem alebo do SS. Nechcem nič komplikované, nebojte sa.

-----VOPRED ĎAKUJEM----- :plus: :plus: :plus:
lekoklatik
VIP
VIP

Re: Tabuľka pre psa

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Kvalitne si odfot svojho psika s nejakym peknym pozadim, priroda napriklad, a hod to sem.
Sp!rit
Star
Star

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Nooo tak ja ho mám práveže bez pozadia...pozadie by bolo treba nejak dorobiť... :( no on je trochu pobláznený, takže som rád, že mám vôbec takéto fotky, aké mám :D...no skúsim sem dať takú, kde sa kukal rovno do fotoaparátu (fotené mobilom). A ten vtipný nápis by mal byť "Skús vojsť a už ťa nikto nepozbiera" :D. Nič iné vtipné ma nenapadlo...ak viete, tak prijímam návrh. Dole nech je TU STRÁŽIM JA...a vpravo dole nech sú psie pazúry, niečo také, ako posielam v prílohe. Žiaľ, bez loga cez obrázok som takýto nenašiel. A bolo by super, keby bolo aj viac návrhov. Veľká vďaka!

Obrázok
Prílohy
1248367408iJ4Zp7.jpg
1248367408iJ4Zp7.jpg (14.12 KiB) 762 zobrazení
Xijo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xijo »

hav ubaut dis?
Prílohy