uplink napísal:poslali cez rusko do JK
Severná, Južná Korea a tí ostatní...
Re: Severná, Južná Korea a tí ostatní...
Že by si nenapísal tento príspevok.Andi_Cibula napísal:Aky by v tom bol rozdiel ?
Moc k téme neviem, posledné dni som bol bez netu, tak som mimo. Som zvedavý, ako sa to vykryštalizuje, ale podla mňa sa nič nestane. Takýchto mobilizácií už bolo, je to len cvičenie.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak som vynechal nejakú Ukrajinu a blbosti, je tam toho
-
theBliZZard
Star
A k tomu Janko Slota v tankoch priamy utok na Budapest... ehm Pjongjang.uplink napísal:Predstavte si tú situáciu...
...kedy by sme na Slovensku zmobilizovali našu jedinú funkčnú bojovú stíhačku [tej čo sa motor nachádza na východe a chassis na západe] naložili ju v dvoch kúskoch na vlak, poslali cez rusko do JK, tam namontovali motor a spravili krutý nálet na SK [v prípade že by naštartovala a vzlietla]. Boli by sme hrdinovia únie![teda únie, mimo únie, však mi rozumiete, nie?]
-
Andi_Cibula
Addict
Teraz si predstav koľko mladých nemeckých životov mohlo byť teraz žitých, ale nestalo sa tak.hughito napísal:Že by si nenapísal tento príspevok.
Nevidím dôvod aby sa US púšťali do vojny s Chinou, veď tá im dodáva veľmi veľa výrobkov a sú ich ekonomickým partnerom.
Alebo chce postupne US zaútočiť na a ovládnuť Chinu ?
Ty sam si zacal dristat odveci s nejakou mniskou, ja nic neprekrucam, tvoje prezite pribehy za detstva tu nikoho nezaujimaju.seth82 napísal:Milý Korag, opäť tu predvádzaš tvoje intergalaktické dedukcie? Najprv si tu vyhlásil, že som "fanúšikom Hollywoodu", pričom o mne doslova hovno vieš a teraz mi tu ideš vypisovať čosi o mojej životnej etape a že vraj mi mníšky čosi "sugerovali do hlavy". Už som ťa upozornil celkom priateľsky, aby si tu prestal vymýšľať drísty a neprekrúcal moje slová, chceš si to prečítať v ostrejšom znení?
seth82 napísal:Áno samozrejme, počuť kľúčové slová 666 a Satan. Ešte by si mohol použiť svoju hlavu - najprv farár hovorí, že tie veci mali pomáhať tým skupinám k predaju ich platní a teraz ty tvrdíš, že to nechcú priznať, lebo by im to prinieslo "negatívny ohlas a mienku"? Nie je to trochu protichodné? Podľa mňa úplne.
Ja som to ani necital az teraz a co akoze ked to bolo stiahnute, aspon vidis ze to tam naozaj bolo a riesilo sa to vdaka staznostiam. Najviac ma pobavilo ''A Disney spokeswoman said that the images in The Rescuers were placed in the film during production, but she declined to say what they were or who placed them'' Takze oni ani sami nevedia kto to tam dal, ale zahadne sa to tam objavilo, uzasneseth82 napísal: Ja odbočujem od témy? Prosím ťa, mňa obviňuješ z tvojej vlastnej chyby - kto tu vytresol blud o Pixare a Disneym? Bol som to snáď ja? Nie, ja som iba na ten blud zareagoval. Takže ak chceš niekoho z niečoho obviniť, najprv si vyprac bordel zo svojho hniezda. Kde to "bežalo v televíziách hodne dlhú dobu"?? Prečítal si si vôbec, čo je na tej wiki napísané? Alebo nerozumieš po anglicky? Skús ešte raz.
A co? Ja ti to niekde vyvraciam? tvaris sa ako keby si objavil Ameriku tym prispevkom, mne to bolo predtym jasne, neviem co to ma vyvraciat, nic na tom nemeni ze to tam bolo.seth82 napísal:Kde sa hrám na odborníka? Tým, že som naznačil, že koľko frejmov/s má bežný film, aby som dal najavo, na ako dlho sa V TEJ VERZII, KTORÚ ŠTÚDIO STIAHLO Z TRHU, objavila tá nahá ženská? Nevymýšľaj si opäť ďalšie konštrukty o mne, už aj tak ich bolo viac ako dosť.
Boze zas tie tvoje hry dokaz toto, ze som nenapisal tamto hentam... No vyplinulo to z tvojej reakcieseth82 napísal:Na záver - nie, tri rozprávkové kanóny nie sú "úplne zlo", ale určite sú na tom oveľa horšie ako celok, ak to porovnám s dvomi frejmami vo filme, ktorý ich má 100 000 a ktorý si ani decko všimnúť nemôže, určite je to horšie, ako vraj nejaké znaky, ktoré sú vraj v rozprávkach taktiež niekoľko frejmov a deti aj tak nevedia, čo to je, ale v tom videu zo SK je to oveľa jasnejšie, kompaktnejšie a jednoznačnejšie. Kde som napísal, že nejaké sexuálne symboly vo svetovej produkcii "sú v poriadku a banalita"? KDE SOM TO kur*a NAPíSAL? CITUJ. AK TO CITOVAť NEDOKÁŽEŠ, trpíš halucináciami alebo nevieš čítať - v oboch prípadoch by si sa mal dať do poriadku.
O ziadne bludy nejde, ide o jasne dokazatelnu vec, ktoru rozoberame... a to ci to decko zachyti alebo nie prenechaj odbornikom, pracujes v tejto oblasti? Nic sa nemeni na tom, ze to tam bolo.Takže, vymetanie hláv Severnou Kóreou je na úplne inej úrovni, ako bludy, ktoré si tu zaslal.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
nahodou mame vise 10 peknych strojov, ktore boli priblizne v roku 2005 modernizovane, myslim, ze to bolo 10 strojov MiG-29AS auplink napísal:kedy by sme na Slovensku zmobilizovali našu jedinú funkčnú bojovú stíhačku
MiG-29UBS(cvicne, dvojmiestne) neviem co viac by sme potrebovali...
H...o, h...o, zlatá rybka.
Viem, že máme, dá sa povedať 4 funkčné šasi a 2 funkčné motory, ktoré sa prekladajú zo šasi do šasi, aby mechanici nevyšli z cviku. Oba 2 bojaschopné stroje sú rozmiestnené na Sliači.
Viem, že máme, dá sa povedať 4 funkčné šasi a 2 funkčné motory, ktoré sa prekladajú zo šasi do šasi, aby mechanici nevyšli z cviku. Oba 2 bojaschopné stroje sú rozmiestnené na Sliači.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
to nemyslis vazne? a ako ich stihli do..... ked ich 2-4 roky dozadu chceli odstavit a prevadzkovat len 2-3?
nejak sa o to uz dlho nezaujimam ale aj tak mi to nejde do hlavy... dufam, ze ich nerozpredali...
nejak sa o to uz dlho nezaujimam ale aj tak mi to nejde do hlavy... dufam, ze ich nerozpredali...
http://www.sme.sk/c/6410928/bojaschopny ... zopar.html
Ale nemysli, že to mám len zo SME.sk, dá sa povedať, že je to priamo od zdroja
Ale nemysli, že to mám len zo SME.sk, dá sa povedať, že je to priamo od zdroja
-
seth82
Darca
Korag, tvoje intergalaktické dedukcie ma fakt nezaujímajú. Tráp sa ďalej nad tým, ako Disney montuje do rozprávok iluminátske a slobodomurárske znaky (aký zmysel za tým tie najmocnejšie skupiny sveta, ktoré nás aj tak všetkých ovládajú, vidia, to ja fakt netuším, ale to je proste tá nepriestrelná logika konšpirátorov), nebaví ma všetky tvoje kraviny vyvracať.
K veci: Dnes už SK odporučila veľvyslanectvám, aby evakuovali, vraj po 10. apríli nemôžu zaručiť ich bezpečnosť. IMHO, ďalší strategický manéver, ako naľakať okolie, predstavitelia Ruska, Číny, JK a USA už rokujú spoločne a pokiaľ chce spáchať Kim a jeho nohsledi rituálnu a hlavne bleskovú samovraždu, môže v tom, čo robí, pokračovať. Nasrať Čínu a Rusov, to sa oplatí možno ešte viac, ako USA. Čína tuším stavia s JK elektrárne, alebo čo. Možno im už dochádzajú úplne peniažky a chcú sa tak otvoriť svetu, s veľkou pompou.
K veci: Dnes už SK odporučila veľvyslanectvám, aby evakuovali, vraj po 10. apríli nemôžu zaručiť ich bezpečnosť. IMHO, ďalší strategický manéver, ako naľakať okolie, predstavitelia Ruska, Číny, JK a USA už rokujú spoločne a pokiaľ chce spáchať Kim a jeho nohsledi rituálnu a hlavne bleskovú samovraždu, môže v tom, čo robí, pokračovať. Nasrať Čínu a Rusov, to sa oplatí možno ešte viac, ako USA. Čína tuším stavia s JK elektrárne, alebo čo. Možno im už dochádzajú úplne peniažky a chcú sa tak otvoriť svetu, s veľkou pompou.
Veru ani mna nebavi 100x opakovat to iste a aj tak to odignorujes, k comu to je, nikam to nevedie mas pravdu... Ty stale blaboces o nejakych iluminatskych znakoch, ktore som ani raz nespomenul, bol tu uplne zaujaty nazor na nejaku stupidnu SK rozpravku, tak som vytiahol stupidne prirovnania fararika (ktoreho som tu ani raz neobhajil), presne to iste o to mi slo.
// k Threadu : Ved to vravim od zaciatku, takto si SK vyskakovala v historii viac krat, len teraz ma este silacke reci, Kim sa len nudi a asi ho nebavi dnesny stereotyp sveta, kde sa nic nedeje, tak si to chce trochu spestrit.
// k Threadu : Ved to vravim od zaciatku, takto si SK vyskakovala v historii viac krat, len teraz ma este silacke reci, Kim sa len nudi a asi ho nebavi dnesny stereotyp sveta, kde sa nic nedeje, tak si to chce trochu spestrit.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Podľa mňa je to celé absurdné, predsa SK musí vedieť že keby skutočne nastala vojna tak to nemaju šancu vyhrať, čo sa spoliehaju na činu, ako pred 60 rokmi? Skôr podľa mňa tam pôjde o ukazovanie svalov, a nejaký vnútorný boj, neviem. Prípadne zase budú pýtať potravinovú pomoc.
-
Hotwire
Addict
ved on uz tych madarov jednych sikmookych nauci!theBliZZard napísal: A k tomu Janko Slota v tankoch priamy utok na Budapest... ehm Pjongjang.
k tebe neviem co by som uz velmi dodal, bolo tu spomenute snad vsetko, moj nazor je ten ze USA proste provokuju a cakaju kedy Ching Chang Chongovi povolia nervy aby mali zamienku tam vtrhnut v duchu hesla "i will democracy the shit out of you"... a co sa tyka severokorejskych jadrovych hlavic, tak nemyslim si ze sa ich treba obavat, nielen z toho hladiska ze sem ani nedoletia, ale niesom si isty ci sa vobec zvladnu uspesne dostat zo severokorejskeho vzdusneho priestoru niekam inam
Možno sa im to tam začína rozpadať z vnútramARILYN mANSON napísal:Podľa mňa je to celé absurdné, predsa SK musí vedieť že keby skutočne nastala vojna tak to nemaju šancu vyhrať, čo sa spoliehaju na činu, ako pred 60 rokmi? Skôr podľa mňa tam pôjde o ukazovanie svalov, a nejaký vnútorný boj, neviem. Prípadne zase budú pýtať potravinovú pomoc.
-
uplink
VIP
Pravda, vojna je lepšia ako rozpadnutá krajina.
Myslím, že v prípade SK sa o vojne nedá hovoriť. Skôr o nejakom juhokorejsko-americkom týždennom vojenskom cvičení..
Už by bolo na čase aby sa to začalo. Aj tak v televízii nič nedávajú, možno by tie boje vysielali v priamom prenose a bez reklamy, mali by sme čo pozerať. Minulé leto boli LOH London 2012, toto leto budú letné vojenské hry Pyongyang 2013. 
Bol by som zvedavý, či aj Kima vystavia v chladiacom boxe.
Bol by som zvedavý, či aj Kima vystavia v chladiacom boxe.
Pyongyang 2013 v HD
ale to budu kratke hry ked nejake budu
-
Solo_Kamen
King
že vám karma nesčervenala
až také krátke to alenebude, predpokladám, že severní korejci sa dobre zakopú a ostanú zakopaní, kým sa im mine ryža a pokapú.... takže US a JK bude stačit počkat si
až také krátke to alenebude, predpokladám, že severní korejci sa dobre zakopú a ostanú zakopaní, kým sa im mine ryža a pokapú.... takže US a JK bude stačit počkat si