zblbnuty notebook
-
richard999
Novice
zblbnuty notebook
Ahoj
Mam notebook acer aspire 8930g. Uz ma styri roky. Asi pred mesiacom prestal ist dysplay. daly sme ho do servisu a tyzden isiel normalne. potom sa snim chvylu nerobilo a ked som ho zapol nesiel vobec. nemate niekto skusenost s niecim podobnym ? oplati sa to dat do servisu ?
Mam notebook acer aspire 8930g. Uz ma styri roky. Asi pred mesiacom prestal ist dysplay. daly sme ho do servisu a tyzden isiel normalne. potom sa snim chvylu nerobilo a ked som ho zapol nesiel vobec. nemate niekto skusenost s niecim podobnym ? oplati sa to dat do servisu ?
-
Dildogripak
Medium Professional
Re: zblbnuty notebook
A kam nešiel vôbec? Do krčmy?
Lebo píšeš že si ho zapol...
Alebo si ho ani nezapol?
Lebo píšeš že si ho zapol...
Alebo si ho ani nezapol?
-
richard999
Novice
normalne som ho zapol (bez baterky)a nerozsvietil sa dysplay ani ventylatory , proste sa nic nestalo
-
Dildogripak
Medium Professional
a skusyl sy druhi adapter?
-
richard999
Novice
Dik
Vyskusam
Vyskusam
To bolo naschval ?Dildogripak napísal:a skusyl sy druhi adapter?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť! 
ak si za servis platil tak to daj ako reklamačku, že to nespravili poriadne a nech to spravia poriadne!!! A čo vlastne v servise zistili ?
ak si za servis platil tak to daj ako reklamačku, že to nespravili poriadne a nech to spravia poriadne!!! A čo vlastne v servise zistili ?
-
richard999
Novice
Vtedy ho mal moj ujo, ktory sa pocitacmi velmi nezaujima. Vsetko vtedy kupovali z novitechu , tak ho tam dal do servisu .
Oni nezistily nice , len v nom bolo vela prachu tak ho vycistili. Predtym mu nesiel len dysplay , potom sa rozbehol normalne. O tyzden zase prestal ist dysplay a o dalsi uz uplne . Ja si myslim , ze by to mohol byt nejaky poskodeny kablik
alebo ramky.
Oni nezistily nice , len v nom bolo vela prachu tak ho vycistili. Predtym mu nesiel len dysplay , potom sa rozbehol normalne. O tyzden zase prestal ist dysplay a o dalsi uz uplne . Ja si myslim , ze by to mohol byt nejaky poskodeny kablik
alebo ramky.
-
dobi235
Light Professional
ked sa neda ani zapnut tak to ramky nebudu, mozno odisla doska alebo procesor
-
guess.whoo
Redeemer
to sa uz ani neoplati zistovat..4 rocny acer..tak ci onak bude oprava nakladna, radsej sa poobzeraj po niecom inom
-
dobi235
Light Professional
mozno aj ano, keby sa mu podarilo nekde najst za dobru cenu to co mu odislo, ked aj z druhej ruky..vacsina takych suciastok stoji par € takze za pokus to podla mna stoji 
-
guess.whoo
Redeemer
kupis jednu vec odide dalsia
-
dobi235
Light Professional
tak myslim ze sa mu viac oplati za par € skusit opravit tento ako kupit novy za 400€, ja mam 3 a pol rocny asus F5 a pred mesiacom sa mi zlomil pant a tiez som kupil nove panty za 20€ namiesto toho aby som minul stovky € za novy 
-
guess.whoo
Redeemer
hej len to je pant za 20e a nie doska alebo procak za vyse 50e, ked dolozi dalsich 50 a moze mat 2-3 rocny dell z bazara