Prienik photoshop, ako na to ?

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
skener
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Prienik photoshop, ako na to ?

Príspevok od používateľa skener »

Počujte naposledy ste mi celkom dobre poradili čo sa týka warpu vo photoshope tak mám druhú otázočku.

Mám asi takýto problém takže mám dva obrázky toho istého alebo kvázi toho istého objektu jeden je vo forme bodiek z laser scanneru. Druhý je už ako keby spojený a otexturovaný do modelu a chcem ich tak cca v polke spojiť že polka bude taká a polka taká a tam kde sa stretávajú tak by mal byť taký nejaký plynulý prechod ako keby z jedného do druhého ale aby to bolo také pekné - myslím že pochopíte o čo mi asi ide.

Ešte tie obrázky upravím a použijem iné ale na ukážku som tu dal takú cca dvojicu. Rád by som si to spravil sám aby som sa to naučil ale neviem aká funkcia sa na to používa - neviete dať nejaký návod alebo youtube video alebo aspoň ako sa volá ten nástroj poradiť ?
Prílohy
obrazok 1.png
obrazok 2.jpg
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Prienik photoshop, ako na to ?

Príspevok od používateľa jorg22 »

Ak chces taketo nieco:
obrazok-1.jpg
Tak staci pouzit vektorovu masku v photoshope:
photoshop-vector-mask-icon.gif
(14.43 KiB) 329 stiahnutí
a do nej dat prechod z bielej do ciernej. Tam kde bude tmavsia farba tam bude obrazok viditelnejsi a tam kde svetlejsia, tam bude menej viditelny.
skener
Medium Star
Medium Star

Re: Prienik photoshop, ako na to ?

Príspevok od používateľa skener »

jorg22 napísal:Ak chces taketo nieco:
obrazok-1.jpg
Tak staci pouzit vektorovu masku v photoshope:
photoshop-vector-mask-icon.gif
a do nej dat prechod z bielej do ciernej. Tam kde bude tmavsia farba tam bude obrazok viditelnejsi a tam kde svetlejsia, tam bude menej viditelny.
Chalan tak ty si génius - presne tak nejako som si to predstavoval že to bude.
Idem pozrieť tam tie masky ako hovoríš a skúsiť to sám.
Z photoshopu neovládam nič ale tak chcem sa do toho postupne dostať minule warp a teraz idem naštudovať toto keď už viem čo mám hľadať :-).
Napísať odpoveď