Dj sluchadla do 50 Eur
Dj sluchadla do 50 Eur
Zdravim, chcem si kupit nejake sluchadla na pocuvanie hudby a obcasny djing. Chcem aby mali kvalitny zvuk (samozrejme vzhladom ku cene - nejake to skreslenie mi tam nebude nejak velmi vadit, len aby to nebolo dunive cinkatko, ako tie smejdy ku pc) a aby dobre sedeli na hlave. Dali by sa zohnat take sluchadla do 50 Eur, alebo je lepsie dosetrit na nieco lepsie?
Ja som uvazoval nad tymito:
http://sluchadla.heureka.sk/panasonic-rp-dj100e/
kedze v recenziach obstali dobre, ale za tak nizku cenu sa mi nejak nezdaju.
Ja som uvazoval nad tymito:
http://sluchadla.heureka.sk/panasonic-rp-dj100e/
kedze v recenziach obstali dobre, ale za tak nizku cenu sa mi nejak nezdaju.
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Dj sluchadla do 50 Eur
Ak chceš čo najlepši zvuk, tak sa samozrejme oplati priplatiť. Väčšina DJ sluchadiel ma prave "bum-cink" charakter. Obzvlašť v tejto cenovej relacii.
Tak daco mozem priplatit, ale zas nejake zbytocne predrazene nechcem. Napr. ako Pioneer hdj 1000, ktore ma aj moj znamy, a sice hraju dobre a su aj pohodlne, ale za 170 Eur co za nich dal by som cakal hlavne zvukovo daco lepsie. Ked som to porovnal z obycajnymi Philipskami co mam doma, tak tam zas az taky brutalny rozdiel (okrem ceny samozrejme) medzi nimi nebol, ked tak len v tej pohodlnosti. Povedal by som, ze on tam zaplatil spustu penazi, len za znacku. Mne osobne je uplne jedno aka to bude znacka.
Ak by som doplatil povedzme este do tych 80 Eur, ale to uz maximalne, tak co by ste povedali napr. na tieto:
http://www.techhouse.sk/sluchadla/dj/zomo-hd-1200-black
Dizajnovo vyzeraju super, a co som o nich precital, tak aj zvukovo su slusne, len to, ze ako budu sediet na hlave, to je asi tazko povedat, kedze kazdemu sadne dobre nieco ine.
Ak by som doplatil povedzme este do tych 80 Eur, ale to uz maximalne, tak co by ste povedali napr. na tieto:
http://www.techhouse.sk/sluchadla/dj/zomo-hd-1200-black
Dizajnovo vyzeraju super, a co som o nich precital, tak aj zvukovo su slusne, len to, ze ako budu sediet na hlave, to je asi tazko povedat, kedze kazdemu sadne dobre nieco ine.
-
Ryan Giggs
VIP
Na vyrobcov spotrebnej elektroniky typu Pioneer, Philips, Panasonic atd. sa uplne vybodni (snaď s vynimkou Sony, ktory ma niektore celkom slušne modely). Na sluchadla su tu uplne ine, špecializovane firmy. Za 170 eur mohol mať tvoj znamy kraľovsky zvuk.
Do 80 eur napr. Audio-Technica ATH-M40fs (maju veľky 6,3 mm jack, takže je treba redukcia), SHURE SRH550DJ, Sennheiser HD 215 II.
Pokiaľ to nemusi byť vyslovene DJ model, tak sa da nakupiť aj zvukovo lepšie sluchadla. Napr. Ultrasone HFI 450, Shure SRH440, Audio-Technica ATH-T500...
Do 80 eur napr. Audio-Technica ATH-M40fs (maju veľky 6,3 mm jack, takže je treba redukcia), SHURE SRH550DJ, Sennheiser HD 215 II.
Pokiaľ to nemusi byť vyslovene DJ model, tak sa da nakupiť aj zvukovo lepšie sluchadla. Napr. Ultrasone HFI 450, Shure SRH440, Audio-Technica ATH-T500...
Ryan Giggs napísal:. Za 170 eur mohol mať tvoj znamy kraľovsky zvuk.
tak zrejme ano, ale tie Pioneery nehraju zle, len na tych 170 Eur to zas nie je. Ten model je taka Dj legenda, tak preto si ich kupil. Boli casy ked aj ja som len ich chcel
V podstate by mi aj vyhovovali, ale ja za take daco tolko penazi nedam, len preto ze je tam napis Pioneer
Tie sluchadla budem pozivat zrejme len cez 6,3 mm jack, alebo na vezi pri pocuvani, alebo pri mixovani cez mixpult ako odposluch. Preto aj chcem aby to bol vyslovene dj model. Obycajne sa nedaju tak otacat a to je pri mixovani otrava s takymi robit. Z tych co si navrhol sa mi najviac pozdavaju tie Sennheiser HD 215 II. Hlavne tie velke nausniky ma lakaju, do nich vojdu cele usi, takze predpokladam, ze budu nielen pohodlne, ale aj budu dobre izolovat.
Rad by som este pocul nazory viacerych ludi, ale ak aj nic, tak s nimi zrejme nic nepokazim, urcite to bude zvukovo lepsie nez tie obycajne co mam doma. A hlavne, ze ich uz nebudem musiet pri odposluchu cele z hlavy skladat
-
Ryan Giggs
VIP
Neviem ci sa dockas nejakeho ineho nazoru.
Este som zabudol, zaujimavou volbou mozu byt aj Koss Pro DJ100. Dobry zvuk, a maju dozivotnu zaruku.
Este som zabudol, zaujimavou volbou mozu byt aj Koss Pro DJ100. Dobry zvuk, a maju dozivotnu zaruku.
Tak neviem, ked by som mal vybrat medzi Sennheiser HD 215 II a Koss Pro DJ100, tak podla teba ktore by boli lepsie?
-
Ryan Giggs
VIP
Skôr tie Kossy. Lepšia konštrukcia, doživotna zaruka, menej basov. Vyhodou HD 215 su väčšie mušle, takže môžu byť (nemusia) pohodlnejšie.
No ak maju tie Kossy malo basov tak neviem ci by to bolo dobre. Kedze to chcem na elektronicku hudbu, tak viac basov by sa moho hodit (ak su to basy a nie len ozvena, ako na tych lacnych Philipsoch co mam doma). No ak maju Kossy celkovo lepsi zvuk, tak menej basov na nich by sa dalo vyredukovat upravou equalizera, tak to robim aj teraz na tych Philipsoch. Tiez je fakt, ze väcsie musle by asi boli tiez lepsie, uz ked by som bral sluchdla z takymi muslami, tak by som chcel, aby mi tam vosli cele usi, takze neviem, do tych Kossov by nevosli?
Ak nie tak by som bral radsej HD 215 II.
Ak nie tak by som bral radsej HD 215 II.
-
Ryan Giggs
VIP
Nemaju malo basov. Maju ich menej ako Senny. To je rozdiel. Proste Senny viac dunia, Kossy ich maju kultivovanejšie.
Tie Kossy su cirkumauralne (okolo ucha), takže ak nemaš slonie uši, mali by ti tam vojsť.
Tie Kossy su cirkumauralne (okolo ucha), takže ak nemaš slonie uši, mali by ti tam vojsť.
tak vezmem tie Kossy. Cenovo su tiez celkom prijatelne, tak snad budem s nimi spokojny.
Dik za pomoc
Dik za pomoc