Starcraft 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
mackousko007
Expert
Expert

Re: Starcraft 2

Príspevok od používateľa mackousko007 »

Najde sa niekdo kdo to hrava na lepsiej urovni? Co hovorite na widow mine a ako sa proti nim branite? Inak mozeme dat zapas ak by sa nasiel nejaky cech alebo slovak. Hravam za zerga.
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Blizzard je *ebnutá firma. Cracknutá verzia stiahol som, zahral si, baví, tak si reku kúpim originál, mám origoš, teraz ako taký k*kot sťahuje 6 GB z netu a čakám už 4 hodiny, lebo majú pomalý server. Ako darmo, proste táto Online Distribution je úplne že na <>, by im mal niekto za*ebať krompáčom do hlavy, aby sa spamätali.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

a? Keby bola blizzard je*** firma tak nechá starcraft v takom stave ako to vydali a nespravia 6GB patchov.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

nesťahuje náhodou tých 6GB prvý diel? v liečenej verzii som mal prístupné aj WoL. sosnuté celé za 20 minút deň po vidaní, tak neviem, či majú pomalé servery

//prvý diel druhej série :lol:
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

prvý diel nemá 6GB ale 120MB :D
mackousko007
Expert
Expert

Asi maju nejake problemy tiez som stahoval nejaky patch na diabla pred chvilou(30M) a trvalo to a v tomto case robia nejake udrzby na starcrafte nejde vobec len offline a diablo 3 mi zas pada. Ale asi to je sprostredkovatel to padanie kedze mi seka internetove radio. Mozno je ci bola chyba v prostredkovatelovy internetu
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

uplink napísal:Blizzard je *ebnutá firma. Cracknutá verzia stiahol som, zahral si, baví, tak si reku kúpim originál, mám origoš, teraz ako taký k*kot sťahuje 6 GB z netu a čakám už 4 hodiny, lebo majú pomalý server. Ako darmo, proste táto Online Distribution je úplne že na <>, by im mal niekto za*ebať krompáčom do hlavy, aby sa spamätali.
velkou zhodou okolnosti mam tiez starcraft a odkazujem ti toto:

ci uz diablo downloader alebo SC2 downloader maju moznost vypnut p2p v nastaveniach downloaderu a tym padom si mozes rapidne zvysit rychlost downloadu - ale nie, ty musis napisat aky je blizzard j*bnuty a ako to stoji za <> miesto toho aby si pouzil rozum...
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

uplink napísal:čakám už 4 hodiny, lebo majú pomalý server.
Tak neviem, ci maju pomale servery, ale mne z tych ich downloaderov taha vzdy velmi rychlo (cca 7 az 10MB/sec) ...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Poďme obhajovať Blizzard, ktorý do*ebal Diablo III a Starcraft 2 vďaka nonstop online policy, absolútne neoprávneným banom [D3], sk*rvenej hernej mechanike [D3], dlhodobo nedostupným serverom [D3], failom v štýle nedoladených driverov pre nvidie [SC2], padajúcim misiám [SC2] a iným vymoženostiam, ktoré sí môžeme užiť už za 60 eur. Máte pravdu, ja som k*kot, čo si to nevie nastaviť a Vy ste všetci zožrali múdrosť sveta, lebo Vaša modla Blizzard všetko robí bezchybne. Ach jaj, darmo no, človek je sprostý tvor a zaslúži si trpieť, práve pre túto sleposť, ktorú tu predvádzate.

Ergo, mám v <> nejaké sku*vené nastavenia. Cracknutá hra = fachá bez problémov. Plná oficiálna hra = dlho sa sťahuje, padá mi, po prvej misii black screen, XY krát som musel mazať nejaké debilné súbory niekde v profiloch, aby ma to pustilo ďalej. Cracknutá verzia to nerobila.

Neviem či Vaše mozgy dokážu spracovať tento jednoduchý a banálny fakt, že žijeme v dobe, kedy má človek výhodnejšie hrať ukradnutú hru, lebo s tým má menej problémov, ako keď hrá cracknutú, chápte?! :smt098

A pre istotu, ak Vám to ešte nedošlo, malo by to byť presne naopak :evil:
theBliZZard napísal:Tak neviem, ci maju pomale servery, ale mne z tych ich downloaderov taha vzdy velmi rychlo (cca 7 az 10MB/sec) ...
keby išli "vždy" ako si napísal, tak by mi to nešlo 200-400 kB/s a zaujímavé že keď som preinštalovával SC2 tak s tými istými nastaveniami mi to už išlo o pár hodín maximálkou. Speedtest.net šiel na plno počas testovania. Jednoducho je blizzfanom asi ťažké priznať že blizzard to v posl. dobe len se*e. To je krutá realita.

Včera som strávil 3 hodiny na fórach, hľadajúc riešenie. Ako seriózne, Blizzard s*re na ľudí, zaujímajú ich masy, to že pár desať tisíc to nejde, koho to trápi? Typický príklad nenažranej firmy.

https://us.battle.net/sc2/en/forum/topi ... 299?page=5

takýchto tém je na fórach neúrekom. A takýchto výkrikov do tmy sú tam tisíce:
EcLiPsE
What are we paying for?

No game
No attention
No solutions

This is unbelievable
3/17/2013

Jbone
So I never post...pretty much ever. But is anyone else as pissed as I am? Almost a week later and a game I spent my hard earned money on STILL isn't being fixed. Any news?
3/17/2013

Shampsky
Really hoping for some more attention from blizz about this. Game is entirely unplayable. At the mercy of of whoever actually pays attention to this thread.
Len na rýchlo spomeniem kamaráta, s ktorým som hrával D3. Len preto že hral 12 hodín denne dostal ban za to že je bot. Neoverili si to nijako, tvrdili mu že to ich systém zachytil. A všetci blbci na svete mu tvrdili že je podvodník a bot, tuším aj tu na fóre. Samozrejme že bot nie je, ani by to nevedel nainštalovať, len má dlhodobo a ťažko chorého otca [ťažký cukrovkár, stále má hypo záchvaty, nevie si to ukontrolovať], stará sa o neho a tak je celé dni doma, tak mohol veľa hrať Diablo 3. Keby ten si ten o*ebaný Blizzard dal aspoň toľko práce že mu napíšu ingame, alebo čo, ale nie. Proste len permaban, neprávom. Okradli ho o 60 eur. To je realita, ktorá sa stala desať tisícom. A Blizzardu je to jedno, lebo ďalšie milióny si hrajú bez problémov.

Svet blbcov na ktorom sme, fakt. Za to že sa to nedeje mne, tak to ignorujem - nezaujíma ma to. Keď sa to začne diať mne, tak plačem, ale nič s tým nespravím. Toto je attitude väčšiny ľudí v kocke. Preto žijeme na takom svete, na akom žijeme, hry sú len vrch ľadovca. Ľuďom je všetko ukradnuté, majú na háku, pokiaľ majú plné brucho a je im doma teplo, tak neriešia. V momente ako im vypnú plyn, elektrinu, a zoberú teplé žrádlo, tak začnú panikáriť.

mystique - afaik, tak p2p bol mienený ako doplnok ftp/http/s sťahovania, nie prepnutím dvoch módov, to že to blizzardu [opäť, ako väčšina vecí] nefunguje nie je nejaké objavenie Ameriky, alebo že niečo robím zle. A aj tak neviem načo na to reagujem, p2p mám vždy vypnuté.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Asi mas vo vsetkom pravdu, ale fascinuje ma, ze cloveka tak dokaze rozculit obycajna hra .... Peace out :smt006
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

theBliZZard - obyčajnú hru hrajú obyčajní ľudia a obyčajní ľudia tvoria svet. V hre a jej politike, alebo štýle akým ju človek berie, sa len odzrkalduje realita. Je hra na <>? Nevadí, kúpim si ju aj tak, aspoň bude chvíľu prča a problémy v tichosti pretrpím. Je systém v ktorom žijem na <>? Nevadí, budem naďalej platiť neúnosné odvody, zdravotku a sociálku, len aby som si mohol kúpiť za pol roka nový iPad 5tej generácie a mohol mať dobrý pocit. Je systém iOS totálne uzavretý a sleduje všetko čo robím? Nevadí, je pekný, rýchly, spoľahlivý, lesklý a super drahý, takže ukážem tým druhým že na to mám [aj keď nemám vlastne]. Jednoduché princípy, preto ma to tak rozčuluje.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Ja som sa zaprisahal ze po fiasku s D3 od Blizzardu uz nic nekupim a veru ze to dodrzim. Uz to nie je ta firma z cias W3 alebo WoW:TBC, ale nenazrana korporacia ako Activision alebo EA
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Markoff - aj ja, ale SC2 som kúpil a oľutoval. Lebo som debil. Rovnakí ako väčšina ľudí :/
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Hm... Vidim, ze moje pravidlo kupovat hry (obzvlast v oblube mam GOTY edicie) pod 7 USD sa mi zatial oplatil. Doteraz som sa zatial nepopalil a aj keby, za tych par dolarov mam na haku :)
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

tak hry od blizzardu pod 7USD nekúpiš :D
mackousko007
Expert
Expert

Neviem ake mate skusenosti z blizzardom ale ja som spokojny. Ja som mal napriklad problem zo spustenim anno ci trackamiou a zistil som ze my to zle stiahlo.
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

Ale prosím ťa, keby sa automaticky nejaká spoločnosť stávala "j*bnutou" hneď ako sa objaví jeden hater tak sú v podstate všetky spoločnosti "j*bnuté"
Každá jedna firma má fóra plné ne-solvnutých problémov od užívateľov, nie iba Blizz
Netreba všetkých nenávidieť kvôli tomu ;)
... Aj keď je pravda, čo Uplink povedal, že niektoré hry idú lepšie Cracknuté ako originály :D Neviem ako vy ale ja som trpezlivý človek. Počkať 2-3 týždne kým začnem hrať lebo s tým majú problémy nie je žiadna veda ;) Aspoň vieš že si ich v tom podporil.
... Aj keď toto je už OFFTOPIC.
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

Mna by len zaujimalo Natrezim ci by si tak hovoril aj o internete alebo o vode / elektrine keby s tym mali problemy.

Ludia vy si musite uvedomit ze vy ste zakaznici a nie charita...Vy nedavate Blizzardu peniaze len tak ale kupujete si produkt / sluzby.

Samozrejme nikde nie je napisane ze ked si to kupite budete mat availabiity 100% ale to ako rychlo restorne firma service znaci to aka kvalitna je.

Ked je SC2 ako produkt na pi*u, ked to pada ma problemy a ked aj restore servicu zo strany blizzardu trva enormne dlho tak potom mozme povedat ze Blizzard je je*** firma.
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

Jasné ... voda / elektrina ... s týmto pre mňa konverzácia skončila.
Majte radi všetky spoločnosti, ktoré pre Vás vyrábajú hry ... inak by ste si museli vonku kopať loptu :nono:
mackousko007
Expert
Expert

Hravate aj arcade hry? Poznate mineralz evolution je to super odporucam.
Napísať odpoveď