League of Legends
-
Alica Križanová
Novice
Re: League of Legends
OZAJ kto by si zahral?? 
Inak niekde na tryhard.cz fóre som čítal ze riot chce spristupnit transfer medzi EU a NA. Mne to príde ako zbytočnost ...
"this kid clearly has PMS. He's been verbally abussing me throughout the entire game."ephramko napísal:haha, prave som dostal permaban![]()
![]()
![]()
http://euw.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/756724/
takze moja rada znie:
1/ najlepsie hned po starte hry alebo hned v lobby, mute vsetkych hracov v teame...
2/ ak vam nadavaju alebo naschval trolluju celu hru, aj ked vy sa snazite vyhrat...nebrante sa, nechajte si kydat na hlavu...
3/ honory su vam na nic...nikoho nezaujima, ze mat X honorov za teamplay a beeing usefull...
4/ ked mate neznamy problem s pingom v 1 hre z 1000 hier, tribunal vas za to potresta, ako keby ste trollovali umyselne hru...
5/ nikdy nehovorte, ze niekoho reportnete, aj ked na to mate vazny dovod...pretoze ten clovek vas reportne z pomsty, aj ked nema ziaden dovod a nasledne rovnaky ludia votuju "YES" v tribunaly, cize dostanete ban...
6/ nehovorte co si myslite...a najlepsie nehovorte vobec nic...
/// pre -2 karmistu s prispevkom pre mna: "ty musis byt strasny debil .."
dakujem ti za minusko, tvoj komentar je skutocne hodnotnyeste ze si mal dost odvahy na to, aby si sa podpisal...
uplne to na vas teplych sedi.este som nestretol ktory by sa nenafukoval a neknucal ako zenska.sa ti vobec necudujem ze si takto dopadol.spamerov nema rad nikto.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
alica, napis tvoj nick, ceknem si ta
Son-Goku napísal: "this kid clearly has PMS. He's been verbally abussing me throughout the entire game."
uplne to na vas teplych sedi.este som nestretol ktory by sa nenafukoval a neknucal ako zenska.sa ti vobec necudujem ze si takto dopadol.spamerov nema rad nikto.
a ty prides s tym, aby si mi nadaval a obhajoval takehoto cloveka ?
- vraj uznavaju, ze reporty za ktore som dostal ban su diskutabilne, ale tribunal nepracuje tak rychlo a poslali mi reporty z 3 nedavnych hier (asi posledne 2 tyzdne), kde ma tribunal zase dal potrestat a udelil mi ban...no na com som sa dobre pobavil, tieto reporty su este viac na smiech ako tie predtym, 3hry 3reporty...1/ taric pise ze je totalne zhuleny, AFK cely cas, ked dosiel tak hned skapal, ako ad carry som mal negativne score a nejaky teammate ma reportne za "trolling on purpose with taric" 2/ 1 report vo vyhratej hre od cloveka, ktory bol top, nekupil si ani jednu wardku a skapinal kazdu minutu, za co samozrejme vynadal mne ako junglerovi...ked som mu napisal, ze ho teraz naschval ignorujem = report za refusing to communicate, nezalezi na tom, ze sme vyhrali vdaka tomu, ze som sa sustredil na mid + bot... 3/ fake report od 1 enemy s komentom "racism"
toto ma len utvrdilo v tom, ze RIOT zamestnanci absolutne necitaju a nekontroluju verdikty tribunalu...a tie iste deti, ktore ludi reportuju (najlepsie s kamosmi ako premade partneri) nasledne idu na tribunal, kde len klikaju PUNISH a ani to necitaju...system potom automaticky prideluje dlzku banu podla toho, kolkokrat bol clovek uz potrestany...
tak Potkan mas co si chcel, ked sme hrali prvu hru spolu, tak si mi prisiel ako rozdrapeny, neskor som vsak pochopil, ze to myslis dobre len sa nevies spravne vyjadrit...
Nakoniec ta to dostalo, pretoze tym prije*** aj tak nevysvetlis...
Tribunal je absolutne odpad system na kolko tam moze hlasovat absolutne ktokolvek a moze klikat ako len chce.
Nakoniec ta to dostalo, pretoze tym prije*** aj tak nevysvetlis...
Tribunal je absolutne odpad system na kolko tam moze hlasovat absolutne ktokolvek a moze klikat ako len chce.
riot je banda curakov o tom ziadna.efram to co tliachas ja velmi dobre poznam, ale ja tuto hru berem ako srandu.Normalne ma bavi aky rage ich chyta ked som zobral zyru ako support a podobne.Pred par hodinami hra,hrac cislo 2 si zobral vayne ze bere adc.Ja som bol posledny ze teda by som mal zobrat supporta mi vsetci vravia. Schvalne som si zobral caitlyn a ze bude dva krat dmg,nasrat supporta aj tak je low.nakoniec som mal lepsie skore ako dement vayne s jeho 1/8.som sice mal 7/5/12 nuz ale prehrali sme.je mi jedno ci dostanem reporty a zabanuju ma.neprezivam to ako ty a ani nevypisujem kade tade co ma kto robit.Skus hrat dotu2,ved si spominal ze si 1 hral tak by si mal byt pro no ne?Len tam si tak otvaraj papulu a body pol roka nedostanes.
-
Betarik
Professional
son-goku: takych ako ty by som banoval jedna radost ....
2x dmg
2x farm mas kde ?
och ..
2x dmg
2x farm mas kde ?
och ..
-
Hotwire
Addict
hlavne ze on je nad vecou a berie to len ako srandu...tak preco nehra normal games, ranked su pre ludi, ktori sa chcu aj niekam v tej hre dopracovat, tak im to nekurvi a hraj normaly 
-
xH4wK
Asi tak mno 
Ja strasne ragim ked vidim ze support pickne totalne useless championa ktory nema ani cc ani ziadny heal alebo protection pre adc.. ved support je prave o tom, zachranit adc a pomahat v TF pouzivanim stunov slow atd.. a samozrejme wardy no tie sa v high elo uz kupuju bezne hracmi.
Osobne ked som support tak jednoznacne Leona, potom dalsi Taric pripadne BLitz
Jasne ze vayne mala zle score, ked si mu asi bral aj farmu, nemal ho ako ochranit a ziadne cc, 2x adc na lane kde je support a adc su zvacsa fail hlavne ak tam je vayne ktora potrebuje farmu ako sol
CO sa tyka banov tak ako vravim nepisat nic v chate, to redukuje sancu byt reportnuty, aj ked pisu ze ta reportnu nereagovat proste ich to prejde ked ich neprokovujes este
Ja osobne som rad ze som schytal perma na prvy acc a teraz mozem hrat lepsie a menej flame aj ked niekedy aj ja to pustim von ked uz fakt ze nevladzem
Ja strasne ragim ked vidim ze support pickne totalne useless championa ktory nema ani cc ani ziadny heal alebo protection pre adc.. ved support je prave o tom, zachranit adc a pomahat v TF pouzivanim stunov slow atd.. a samozrejme wardy no tie sa v high elo uz kupuju bezne hracmi.
Osobne ked som support tak jednoznacne Leona, potom dalsi Taric pripadne BLitz
Jasne ze vayne mala zle score, ked si mu asi bral aj farmu, nemal ho ako ochranit a ziadne cc, 2x adc na lane kde je support a adc su zvacsa fail hlavne ak tam je vayne ktora potrebuje farmu ako sol
CO sa tyka banov tak ako vravim nepisat nic v chate, to redukuje sancu byt reportnuty, aj ked pisu ze ta reportnu nereagovat proste ich to prejde ked ich neprokovujes este
Ja osobne som rad ze som schytal perma na prvy acc a teraz mozem hrat lepsie a menej flame aj ked niekedy aj ja to pustim von ked uz fakt ze nevladzem
K tým supportom, taric je jasná volba. No ja v poslednom čase hrávam dosť Lulu alebo Soraku.
Soraka ma svoje caro, hlavne na lajne, no potom v TF trochu zaostava.
Soraka ma svoje caro, hlavne na lajne, no potom v TF trochu zaostava.
Hmm 2 ad na bote obcas funguje. V poslednej hre nas bot znicil draven a ez vs cait a sona. Ez pekny poke s Q a draven zas s E ake take cc. Bot sa udrzal ale dobre, co ma prekvapilo bol Zed vs Heimer mid. Po asi 10 min bol 0/8. Nechapacka.
Inak udyra som vela hraval dakedy a hlavne phoenyx jungle, no v S3 asi je najlepsie ist na tigra.
Jungleology od saintvicious. Odporucam pozriet vsetky videa tam (nie len pre junglerov, ostatne lany tiez. Budete vediet priblizne kedy cakat ganky)
Inak udyra som vela hraval dakedy a hlavne phoenyx jungle, no v S3 asi je najlepsie ist na tigra.
Jungleology od saintvicious. Odporucam pozriet vsetky videa tam (nie len pre junglerov, ostatne lany tiez. Budete vediet priblizne kedy cakat ganky)
-
Yos
Professional
Chlapci, zazili ste uz, aby bot za celu hru nemal ani 1 kill? Ti dvaja cesi (Alistar, Corki) to uhrali na 0/22. Co ma zaraza, ze sa vyhovarali na mna, ze som im z midu nemohol pomoct 
co vravite na AD nidu na tope ? viem ze je nerfnuta ale v poslednom case som ju zacal hravat a podla mna je to dost dobry counter na vacsinu melee topov ak sa zahra dobre. Len neviem ci mam ist na TF alebo IG. S TF mam podla mna lepsi dmg aj pohyb po mape ale zas IG dava slow co sa dost casto hodi
-
MP4-27
Guru wannabe
kolko ma budu stat AP runy asi cca? 
-
lekoklatik
VIP
-
aruN
Professional
Skvelá na split pushing. Ak enemy team nechce, aby si im vyčistil celú lajnu až po inhibitor, musia ti tam niekoho poslať, no a keď už vieš, že ti tam niekto ide, tak mu utečieš skrz pasivku cez kríky. Dosť to záleží na team compe, či chcete mať poke, vtedy sa chodí AP, alebo ako som už písal, tak AD na pushing.faethia napísal:co vravite na AD nidu na tope ?
Skúšali ste už tú Nami? Podľa mňa je to skvelý support, má heal, má spomalenie, zrýchlenie, stun, tým spojenú aj výbornú možnosť úteku. Mne tento champ skvele sadol, čo na ňu hovoríte Vy?
-
Yos
Professional
Ako adc som bol snou velmi spokojny ako support. Zo zaciatk som ani nevedel, ze ma heal, tak ma zaskocilo, ze se mi nejak rychlo regeneruje hp. Ale ten stun sa mi zda az moc dlhy, cakam, ze to nerfnu. Niekedy im staci jeden stun, aby ma dokazali zlikvidovat.Delicious napísal:Skúšali ste už tú Nami? Podľa mňa je to skvelý support, má heal, má spomalenie, zrýchlenie, stun, tým spojenú aj výbornú možnosť úteku. Mne tento champ skvele sadol, čo na ňu hovoríte Vy?