za mesiac musis odburat 3 ml aromy aj keby neviem co bolo, za mesiac odburas aj 3ML ortute
jasne ze skodi, ale tie mnozstva su minimalne. momentalne ti viem povedat ze seria farmaceutov ma ubezpecila ze je to v pohode, aj ked nepopieraju ze klinicka studia dopadu rozkladu latok v plucach este nie je, potvrdilo sa len ze vypar ako taky skodlivy nie je. (som zatazeny na farmaceutky, chapes tie krasne biele kosielky, vlasy v cope, okuliarky, perfektne postavicky, nevinny pohlad, .... inteligencia brutalna, a v posteli dracice, ... no neber to.

)
TO je vsetko co ti viem k tomu povedat. a studia sa ani neurobi, pretoze keby sa potvrdila neskodnost biznis S e cigaretami sa rozbehne naplno, a staty pridu o nenormalne ksefty.
Prosim ta, uz davno sa tohoto mohla chytit nejaka vysoka skola farmaceuticka, vypytat si grant, a spravit studiu na svetovej urovni, so vsetkym vsudy.

Lenze ako pisem, tam su tlaky z inych stran aby sa to nerobilo. A nie je to tabakova spolocnost, je to stat, lebo vies preco...
Ci su to domnienky? Napis kludne maila, ci do kosic, alebo do bratislavy, kludne aj do BRNA preco sa tym nezaoberaju, uvidis tie reakcie. NA slovenske toxikologicke centrum ani nepis, ti sa tvaria uz velmi dlho ze o nicom nevedia, a ani nechcu vediet. --- odborne sa tomu vravi ze " ja nic, ja muzikant ... " ....