Elektronicka cigareta

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Elektronicka cigareta

Príspevok od používateľa Michaelo »

Heartless napísal:S displayom je zial iba tato, potom iba cinske ale tie uz nechcem ani vidiet. Su este nejake samozrejme ale s malou kapacitou.
Nechce sa mi citat vsetky posty, ale tvoje som si precital,

a bacha na tuto baterku. Viacero ludi s nou malo problemy a cela sa uplne vyresetovala sama od seba, zblbol ukazovatel atd. Ak nechces aby blbla (aj to nie je zarucene), musel by si ju nabijat este pred tym ako by padla na 50% kapacity. Co nie je prave najvhodnejsie, pretoze potom ti je kapacita u prdele ked ju musis v polke nabijat.
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

Ohladne Vision eGo-T 1100 USB:
Dobrý deň,

Na túto otázku žiaľ nepoznám odpoveď. Výrobca mešká s dodávkou už dva mesiace. Pravdepodobne sa jedná o všeobecný problem s kapacitou výroby ktorý , veríme, bude čoskoro vyriešený.

S pozdravom

Ján Brndiar, smoki.sk
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ma napadlo.. ak denne sfajcim 2ml liqidu, za mesiac je to 60ml. To je zhruba 60x0.05 ml=3ml aromy. Aby nakoniec ta chemia nebola skodlivejsia ako splodiny. :/
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

za mesiac musis odburat 3 ml aromy aj keby neviem co bolo, za mesiac odburas aj 3ML ortute :wink:

jasne ze skodi, ale tie mnozstva su minimalne. momentalne ti viem povedat ze seria farmaceutov ma ubezpecila ze je to v pohode, aj ked nepopieraju ze klinicka studia dopadu rozkladu latok v plucach este nie je, potvrdilo sa len ze vypar ako taky skodlivy nie je. (som zatazeny na farmaceutky, chapes tie krasne biele kosielky, vlasy v cope, okuliarky, perfektne postavicky, nevinny pohlad, .... inteligencia brutalna, a v posteli dracice, ... no neber to. :smt007 )

TO je vsetko co ti viem k tomu povedat. a studia sa ani neurobi, pretoze keby sa potvrdila neskodnost biznis S e cigaretami sa rozbehne naplno, a staty pridu o nenormalne ksefty.
Prosim ta, uz davno sa tohoto mohla chytit nejaka vysoka skola farmaceuticka, vypytat si grant, a spravit studiu na svetovej urovni, so vsetkym vsudy. :wink: Lenze ako pisem, tam su tlaky z inych stran aby sa to nerobilo. A nie je to tabakova spolocnost, je to stat, lebo vies preco...

Ci su to domnienky? Napis kludne maila, ci do kosic, alebo do bratislavy, kludne aj do BRNA preco sa tym nezaoberaju, uvidis tie reakcie. NA slovenske toxikologicke centrum ani nepis, ti sa tvaria uz velmi dlho ze o nicom nevedia, a ani nechcu vediet. --- odborne sa tomu vravi ze " ja nic, ja muzikant ... " ....
Phase
Medium Star
Medium Star

Aku bateriu mi viete este poradit k mini vivi nove? Tak okolo 1000mAh, nech to nie je velmi hrube.. Dik :-)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Klasicku eGo-T :)
qwerty-xyz

joyetech, alebo vision ... :)
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

v pohodičke vec ta elektronicka cigareta len sa mi nepačí tie rozmery su celkom velké neviem ci by som si nato zvykol .. niekde po meste si vykračovať s tym v ústach :D

berete si to aj do mesta napr. ked idete niekde sadnúť / krčma ? :roll:
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Beriem si to všade a nie je problém. Rozmery nie sú veľké a zvykneš si na nich do minúty.

A môžeš si to brať aj do banky a fajčiť tam, kým nemajú výslovne zakázané elektronické cigarety, inak je to povolené. :)
qwerty-xyz

vlacim to vsade so sebou. Ale ja som "cumlikar" cizeeeeeee extremne malo nikotinu 2mg , ale z huby to von nedam cely den.

zase divizia fajciarov buchne nikotin 36 tku, sosne trikrat a odlozi.

divizia debilov v zahranici buchne nikotin 96 tku, a este to bafa dlhe minuty, to uz zase nechapem, uz som ani tie 72 ky nechapal, ale 96 tky, to je moc aj na slona.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Coze? Maximum co som ja videl je 32mg a aj to uz je moc. 76 a 96 su uz zdraviu nebezpecne.
qwerty-xyz

bezna vec ....
sleduj
http://www.cig-eliquid.co.uk/18ml_PG_52 ... 92848.aspx

tu je 52 ka, ... dopatras sa aj k 72 kam, aj k 96 tkam ...
Phase
Medium Star
Medium Star

Mate niekto skusenosti s tymto obchodom? Ponuka obrovska, ceny super, len toto posobi maximalne neseriozne, hlavne ked ma domenu druheho radu
http://www.eshop-rychlo.sk/www-worldwellnessteam-eu
Ja mam silno v prdeli ci to robia nacierno alebo nie, aj zaruku mam v prdeli, zaujima ma len ci ide o seriozny shop a hlavne originalne veci.. Nezda sa mi to :-)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Povedal by som ze ti tovar dorucia, ale ci to je original tak to neviem.

A taktiez by som nikdy nekupil od niekoho co ma obchod cez eshop-rychlo a este k tomu si nezaplatil ani domenu.
qwerty-xyz

pozri, ja som na tom obchode pozeral uz vela veci, ale nic som nekupil. mam svoje dve overene predajnicky v KE, ktore povazujem za najlepsie, jedna je pri auparku a druha na alzbetinej a maximalna spokojnost.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Co z toho ked vacsina ludi na fore nie je z KE?
Phase
Medium Star
Medium Star

Radsej to riskovat nebudem, recenzie to nema ziadne, a uz len meno obchodu posobi dost divne :-D budem brat radsej z overeneho..
qwerty-xyz

poviem ti to takto, ....

varianty ktore mam ja, mi-chau a erytrocyt su ZACIATOCNICKE. v jednoduchosti by sa to dalo nazvat ze na pol roka, ked nas to do leta neprestane bavit, a nevyhodime ich, tak sa prejde v zavislosti na financiach na iny level, (kazdy presiel ... kto pri tom ostal) a to znamena gripy, nastavitelne napatie, a atomizery s vlastnym namotavanim, a samostatne doma opravitelne.

Jednoducho, co sa ja osobne snazim kazdemu vysvetlit je ze ja si pockam, pockam si aj pol roka, kym sa rozbehnu tie atomizery s premotavanim na taku uroven, ze si to fakt premotam doma do minutky, a nebudem KUTIL, ktory sa s tym hra pol dna a nakoniec mu to aj tak zhori v hube.

Vsetci ma ubezpecili ze to je uplne novy pozitok, neviem nemam to vyskusaneho, ja vo svojich citim vanilku viac nez pozehnane, kebyze ju citim este viacej lezie mi uz asi krkom, ... a pary mam relativne dost, samozrejme vonkoncom sa na nich ostatnych nechytam
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

Čo sa týka gripov, DIY atomizérov a pod., sú to všetko výborné veci /pár odskúšaných/, ale osobne ich považujem za zbytočnosť. Pre mňa je podanie chuti prvoradé a cez Vision 2.0 a aj Vivi Nova Mini mi moje obľúbené príchute veľmi chutia aj bez vyššie spomínaných náležitostí. Sem tam nejaká drobnosť vyplývajúca z nemožnosti nastavovať napätie, ale pri mojej spotrebe do 2ml denne to mi je to v podstate šumák, keďže mi to chutí a dymý aj takto.
K tomu ja beriem ecigaretu ako taký stupienok k tomu ako prestať fajčiť. Len tak zo dňa na deň mi to totiž moc nešlo /šesť týždňov a bol som zas naspäť/. Pritom prechod na elektriku bol zo dňa na deň. Každopádne už som na tom tak, že normálnu cigaretu nedám do úst v žiadnom stave a pomaly znižujem aj obsah nikotínu v liquidoch.
Momentálne je pre mňa najväčšia výhoda ecigariet, že pri fajčení sladších liquidov, ktoré preferujem nemám chuť na sladké a po večeroch navyžieram chladničku. :D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To si snad zo mna robia pitchu?!

http://tn.nova.cz/zpravy/na-vasi-strane ... azuji.html

A nejlepsi je to, ze pry nikdo nevi co obsahuje. Volove.
Napísať odpoveď