Myslím neobmedzený, rýchli, nevypadáva, nemajú stále poruchu, rýchlo sťahuje filmy a pod. - a pri tom je za zrozumiteľnú cenu?? Teda tak do 20€... teraz mám airvawe, platíme cca 16€ mesačne, a rýchlosťou nie je zlý, ale či za tú cenu sa nedá nájsť aj lepší
Aký internet je na SK najlepší??
Aký internet je na SK najlepší??
Aký internet je na Slovensku najlepší??- čiže najrýchlejší, konkrétne v Bratislave a v Bratislavskom kraji??
Myslím neobmedzený, rýchli, nevypadáva, nemajú stále poruchu, rýchlo sťahuje filmy a pod. - a pri tom je za zrozumiteľnú cenu?? Teda tak do 20€... teraz mám airvawe, platíme cca 16€ mesačne, a rýchlosťou nie je zlý, ale či za tú cenu sa nedá nájsť aj lepší
Re: Aký internet je na SK najlepší??
zalezi kde presne, u mna je to jednoznacne isper.., neviem ci tu mozem hadzat linky, ak nie tak sorry, skus mrknut porovnat.sk..
ja mam fiber net a zatial max spoko...
ahoje, ja mam teraz radiolan- niekedy ide pomalšie, ale to sa dá, problém je skôr so sťahovaním (dúfam že keď tu spomínam toto slovo už to nie je warez) to ide pomaly aj s platením účtom- aký internet ja práve na toto najrýchlejší a najlepší (samozrejme celkovo aj s prehliadaním stránok, k+ je samozrejmosť