Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
-
ledenaster
Medium Professional
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
ZDRAVIM
Hladam nejaku hru na internete na nejakej stranke podobne ako Farmville alebo tak.. nieco online s tym, ze by to bolo na nejakej urovni, niekde kde sa stavaju opevnenia apotom sa utoci... nieco ako C&C alebo Stronghold. Dakujem
Hladam nejaku hru na internete na nejakej stranke podobne ako Farmville alebo tak.. nieco online s tym, ze by to bolo na nejakej urovni, niekde kde sa stavaju opevnenia apotom sa utoci... nieco ako C&C alebo Stronghold. Dakujem
-
pepo191992
Medium Star
divokekmene,grepolis...ledenaster napísal:ZDRAVIM
Knights & Merchantsledenaster napísal:ZDRAVIM
Zdravim, hladam jednu hru ktoru som hral kedysi... Bola na freeonlinegames.com volala sa nejak flash racing alebo nieco take... Jazdil som tam s autom po vesmire a potom som si vyberal na aku planetu chcem ist... k+
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
minik: skus hladat planet racer alebo niečo podobne ...hral som niekedy niečo take ale neviem či myslime to iste
ano, je to presne ta hra, dik, velmi si mi pomohol 
Hľadám veľmi starú hru, bola v nej jednoduchá krajina a ešte jednoduchšie autá. Cieľ hry bol iba tak brázdit po tých rozkockovaných kopcoch. Spomínam si dokonca, že tie autá sa aj rôzne deformovali, kolesá a tak podobne, čo na tú dobu som bol celkom happy. Neviem či si dobre spomínam ale volalo sa to "Teren". Teda to bolo napísané pod ikonou. Je to cca 15 rokov dozadu. Spomínam si že ako malý som to mal na svojom prvom PC. Ešte taký vychytávka, myslím že opakovaným stláčaním klásve page up sa to auto zdvíhalo vyššie a vyššie do vzduchu a ked som to prestal stláčať, padlo a kadejako sa pokrčilo. Neviem ju však nájsť a v google už som zadal snáď všetky ekvivalenty.
Kto by mi vedel tu hru nájsť alebo aspoň zistiť jej presný názov, budem veľmi povďačný. K+ istá.
Kto by mi vedel tu hru nájsť alebo aspoň zistiť jej presný názov, budem veľmi povďačný. K+ istá.
Neviete poradit nejaku zabavnejsiu hru, kt. by som si mohol zahrat s priatelkou cez lan na 2 notebookoch?
Nieco zo serie Worms dajme tomu.
-
lekoklatik
VIP
Tennis Critters, Blobby Volley 
Neviete niekto ci existuje nejaka taka hra do pc? Nejde o to, aby tam boli google mapy ako su tu, ale ide mi o ten cit vo volante, auto a svetla... Proste sa mi paci riadenie
neviete nazov hry ? Stara hra kde ste mali lopticku a musite lopticku odrazat tak aby ste rozbijalu kocky... je nieco na andtoid?
vesak:
typ tychto hier sa vola arcanoid/arkanoid a urcite bude nieco na android
typ tychto hier sa vola arcanoid/arkanoid a urcite bude nieco na android
vesaK, buď tak ako ti poradil neoiron, alebo Block Breaker. Ten je tuším na Google Play zadarmo.
Ahojte, hľadám nejakú vesmírnu budovateľskú stratégiu, ale v ktorej ide hlavne o kolonizáciu (a manažment) planét a prieskum vesmíru, pričom vojenská zložka je podružná (teda je prítomná, ale cieľom hry nie je vytvoriť obrovskú armádu, rozprášiť ostatné rasy a vojensky dominovať vesmíru...). Lebo vesmírnych stratégií je dosť, ale pri drvivej väčšine mám pocit, že ide len o mlátenie sa s nepriateľmi a budovateľská+kolonizačná zložka hry ustupuje do úzadia. Napr. Endless Space bol celkom OK, ale po istej dobe omrzí a vadila mi aj divná AI. Nemusí to byť žiadna novinka, ale zase nechcem hry z roku 1990... Prípadne, ak náhodou viete o takejto hre, ktorá je práve vo vývoji, tak ju môžte spomenúť tiež. 
Hladam hru na sposob insurgency nieco ako simulator v iraku cecensko nie neco jak csko ze deadmatch abo co nejake navrhy?
-
Brahmin
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
zdravim, hladam jednu, je to novsia (2007+), pravdepodbne akcna hra
videl som video na youtube a jedine co si pametam je ze v tej hre ked sa nieco znicilo tak sa to dalo pomocou nejakeho predmetu (tusim to bola nejaka rukvica
) vratit naspet, do povodneho stavu
presnejsie co si pametam z videa - protagonista najprv rozstrielal nejaky most, asi na nom stal nepriatel a tak ho zabil a potom pomocou nejakeho predmetu ten most vratil do povodneho stavu a vedel po nom prejst dalej
videl som video na youtube a jedine co si pametam je ze v tej hre ked sa nieco znicilo tak sa to dalo pomocou nejakeho predmetu (tusim to bola nejaka rukvica
presnejsie co si pametam z videa - protagonista najprv rozstrielal nejaky most, asi na nom stal nepriatel a tak ho zabil a potom pomocou nejakeho predmetu ten most vratil do povodneho stavu a vedel po nom prejst dalej
-
javatar
Hardcore addict
toto? http://www.sector.sk/recenzia/29040/singularity.htm (len tipujem, nikdy som to nehral, len som jedno videjko kedysi videl)
poradi mi niekto?? urcite ste to v minulosti hravali s kamosmi na jednom kompe... ma to asi 1MB a su to taky hadikovia a princip je v tom, ze nemozes naburat bud do steny alebo do nejakeho z hadov... viete pls ako sa vola ta hra?? diky