zložiť PC
zložiť PC
Dobrý deň,
chcel by som Vás požiadať keby sa tu našiel nejaký dobrý človek, ktorý by mi poradiť ohľadom počítača..
Keďže sa ja do toho moc nevyznám chcel by som Vás požiadať či by niekto z Vás nebol ochotný mi poskladať PC...
Počítač by slúžil na hranie hier, presnejšie na hru Counter-Strike 1.6 a Counter-Strike Globall Ofensive...
Cs 1.6 - http://steamcommunity.com/app/10
Cs:go - http://steamcommunity.com/app/730
Potreboval by som aby mi hra Cs:go išla plynulo bez lagovania.. Výrobcovia slúbili 300fps+.. Ja teraz hrávam na 30-60 fps.. Tak keby sa dalo, že by som s tým počítačom dosiahol aspoň tých 230fps..
Počítač aby nebol extra drahý...
Jeden počítač poskladaný mám doma, ale nefungujeme my. zrejme grafická karta...
Takže niečo čo by nebolo moc drahé..
Ďakujem
chcel by som Vás požiadať keby sa tu našiel nejaký dobrý človek, ktorý by mi poradiť ohľadom počítača..
Keďže sa ja do toho moc nevyznám chcel by som Vás požiadať či by niekto z Vás nebol ochotný mi poskladať PC...
Počítač by slúžil na hranie hier, presnejšie na hru Counter-Strike 1.6 a Counter-Strike Globall Ofensive...
Cs 1.6 - http://steamcommunity.com/app/10
Cs:go - http://steamcommunity.com/app/730
Potreboval by som aby mi hra Cs:go išla plynulo bez lagovania.. Výrobcovia slúbili 300fps+.. Ja teraz hrávam na 30-60 fps.. Tak keby sa dalo, že by som s tým počítačom dosiahol aspoň tých 230fps..
Počítač aby nebol extra drahý...
Jeden počítač poskladaný mám doma, ale nefungujeme my. zrejme grafická karta...
Takže niečo čo by nebolo moc drahé..
Ďakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: zložiť PC
Skus napisat co mas teraz za pocitac na ktorom ti ide 30-60 fps a tiez napis, aky mas rozpocet. Pre niekoho extra drahy znamena 400 eur a pre niekoho 1200 eur.
Teraz hrávam na nb kde mám 30+60 fps..
Komp je pokazený a neviem ako mám zistiť z čoho je poskladaný
Komp je pokazený a neviem ako mám zistiť z čoho je poskladaný
-
uplink
VIP
Od kiaľ si?
-
uplink
VIP
Pofoť vnútro PC, ja som z Bratislavy, tak by som Ti s tým keď sa uvoľním vedel helfnúť. Btw. na to CSko by si potreboval aspoň 120 Hz LCDčko, ak chceš reálne využiť aspoň 120 fps.
120 fps je stale malo 
-
uplink
VIP
Čo Ti fičí karol? Však 60 fps je dosť, 120 je total hardcore. Načo Ti je prosím Ťa 300 fps, keď z nich aj tak 2/3ny neuvidíš?
Tak vieš nemienim s tým PC krávať len doma ff..
Ale s teamom po lankách na offline akcie
takže treba veľa fps..
a na globall ofensive je 60fps moc málo
Ale s teamom po lankách na offline akcie
takže treba veľa fps..
a na globall ofensive je 60fps moc málo
-
uplink
VIP
Okay a moja otázka, aj keď hra reaguje rýchlejšie, čo z toho keď Ty vidíš v 95% len 60 obrázkov, lebo obnovovacia frekvencia LCD panelov je v 95% pri PC len 60 a menej Hz a pri niektorých herných je 120 Hz a to len preto, aby vedeli dávať stereoskopické 3D? Ja viem že obraz vykreslený povedzme v 180° v priebehu sekundy z 2och a z 20tich framov je iný, ale keď to nevidíš, tak načo je to dobré?
Vidieť to nevidím, ale pociťujem plynulosť hry,..
Od FPS sa záleží aj to ako sa mi bude hrať,.. Keďže s 60fps dajme tomu trafím za jeden zápas 15 ludí ale budem mať horší hitbox a z 300fps trafím 35 za zápas pretože budem mať lepší hitbox..
Fotky starého PC. nevedel som čo všetko treba odfotiť..
//obrazky vkladaj do priloh
Od FPS sa záleží aj to ako sa mi bude hrať,.. Keďže s 60fps dajme tomu trafím za jeden zápas 15 ludí ale budem mať horší hitbox a z 300fps trafím 35 za zápas pretože budem mať lepší hitbox..
Fotky starého PC. nevedel som čo všetko treba odfotiť..
//obrazky vkladaj do priloh
-
uplink
VIP
Ten komp je šunt, upgradovať sa ho neoplatí. Slabá ram, slabý zdroj, slabá doska a slabý procák, aj keď ho nie je vidieť. Čiže potrebuješ fungel nový. V ako rozlíšení hrávaš tie hry čo si spomínal?
Hraval som aktivne csko takze viem ze 60fps maximalne postacuje. Pri 100 nepoznam rozdiel.
-
uplink
VIP
Rozlíšenie. 1366 x 768, 1280 x 1024 1600 x 1200, 1920 x 1080, etc.? Aký máš LCD panel, na ktorom to hrávaš?
Wladas, ja to pocitujem dost ten rozdiel
Plynulost hry..
Vies co, lcd si tiez chcem kupit new..
inak 1,6 hravam na 1280x1024 ci ako to je.. proste na najvecsom rozliseny..
a globall ofensive na 600x400
Plynulost hry..
Vies co, lcd si tiez chcem kupit new..
inak 1,6 hravam na 1280x1024 ci ako to je.. proste na najvecsom rozliseny..
a globall ofensive na 600x400
NEPOCIŤUJEŠ
Len si to vsugeruješ, že to je lepšie ale ľudské oko nevidí skoro žiadny rozdiel medzi 60 a 100fps.
Len si to vsugeruješ, že to je lepšie ale ľudské oko nevidí skoro žiadny rozdiel medzi 60 a 100fps.
Hrával som niekedy na 60-70 fps 1.6.. Myslel som si že to je úplne v pohodičke..neqeb napísal:NEPOCIŤUJEŠ
Vypol som vertikálnu sin.. a mal som 100.5 fps (čo je max).. A nevedel som nič trafiť, rýchlosť myšky bola inšia, hitbox iný.. Okom to nevidím, ale cítim to...
Hrám to už 8 rokov, tak asi v tom vidím rozdiel
-
MichalkoOo
Zablokovaný
60 a 120FPS je brutálny mega rozdiel v hrách ako CS 
Dalsi samozvany odbornik sa vyjadril 
-
typek61
Darca