windows Vista
windows Vista
chcel by som radu, mam original vistu na ntoebooku ACER Extensa 5430 ... Je mozne ze sa da nejak len resetnut z nejakej zalohy v PC ? potrebujem to, lebo chcem vycistit disky ...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: windows Vista
keď chceš vyčistiť disky (ak to správne chápem zmazať) tak to jednoducho zformátuj a preinštaluj. Kľudne tam nainštaluj stiahnutý systém z netu, a na aktiváciu použiješ kľúč z nálepky čo si tam mal. Bude to rovnako legálne ako teraz.
to som nechcel pouzivat stahovany, preto som sa pytal ci nieje niekde zaloha alebo nieco ako to obnovit ...
Ak mas recovery particiu a cd k tomu, tak to mas.
no este to pozriem ... DIK
Kasli na to a radsej si zozen dvd s Windowsom.
-
typek61
Darca
vsak si stiahni warez a kluc zadaas pri instalacii.ci co riesis?
Mam podobnu otazocku, mozno to pre vas bude uplna hlupost, ale s "legalnym" windowsom vela skusenosti nemam
, objasnim vam problematiku, asi 4 roky dozadu som si kupil nb,, Legalna vista, na pc nalepka s kodom vsetko ako ma byt,, lenze velmi sa mi nepozdavala, tak som tam hned hodil Xpcko a potom sedmicku,, teraz by som sa chcel vratit k tej viste,, kod stale mam,, a tu je otazka,, bude sa dat na novo nainstalovanu vistu pouzit ten stary kod? nebude mi vyskakovat, ze sa uz pouziva, pripadne ci nebude vadit, ze povodne bol kod pouzity pred tolkymi rokmi ? nechcelo by sa mi to davat na vistu, skust to, a keby to neslo tak nas5 to preinstalovat,, tak sa radsej spytam niekoho, kto toho vie viac ako ja
fakt diky za odpoved 
-
typek61
Darca
musi ist.ked nie zavolaj do microsoftu a povedz o co ide,mali by ti vymenit za novy kluc