DOTA 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Croven
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: DOTA 2

Príspevok od používateľa Croven »

hej? to som nevedel ze sa da,pretoze sa nato na inom fore pytal jeden chalanisko tam mu to hned vsetci vyvratili, rychlost scrollovania a podobne je uplne normalne, mne sa jednalo iba o to prichytenie kamery, ze proste to furt bude na tebe, ze bude jednoducho lucknuta
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

frajerik napísal:Co to je za blbost. Mozes si nastavit uchytenie kamery na hrdinu ak chces a aj nastavit rychlost scrollovania kamery a rozne ine funkcie. Neviem kde si prisiel na to ze sa to neda a neni to v hre.
no povedz kde.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Uchytenie kamery na hera v dote? Ste padnuti na hlavu? Praca s kurierom alebo s dalsimi jednotkami ako summony alebo zajate creepy ci iluzie potom podla vas prebieha ako? Chodte radsej spat k LoL.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Aj to, plus samozrejme treba vedieť, čo sa na mape deje. Koľko hpčiek má veža, ako je to s runami atď. atď., nie všetko sa dá zistiť cez minimapu. No a mať prehľad o mape je to podstatné, takže kamera locknutá na môjho hera je proste somarina.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

oznacte si hera a dajte ctrl+1 a ked 2krat rychlo stisnete 1 tak sa vycentruje obraz na neho, to iste mozte spravit s inymi cislami 2,3,4,5... aj couriera si oznacte aj summons od lycana, furiona ..... to lolko vam asi trocha uskodilo
Son-Goku
Darca
Darca

ale ved to by bola len jedna z moznosti tak ako to ma lolko,chces nechces mat trvale uchytenie.inu pracu s kurierom ako poselanie veci ja ani nepoznam.nech dojde a ide prec.je teda pravda ze sniper ultina sa lahsie pouziva v mojom pripade.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dobre pošleš si kuriera s vecami, letí k tebe, zrazu sa strhne fight, ako teraz toho kuriera označíš aby išiel preč keď ťa to nepustí? :D ja neviem prečo furt chceš túto vec, keď podla mňa to je úplna kravina a zbytočnosť, proste hraj tu dotu ako dotu a nie ako lolko, nehladaj sa tam veci ktoré boli v lolku, nenastavuj si hru ako si mal v lolku, proste si to na stav tak ako ti to dota ponúka :) Fakt si skús zahrať (aspoň proti botom) klasickí w3 dotu, tam sa ani v shope nebudeš vedieť orientovať :D stým som mal aj ja problémy na začiatku
Gangy
Darca
Darca

Son-Goku napísal:ale ved to by bola len jedna z moznosti tak ako to ma lolko,chces nechces mat trvale uchytenie.inu pracu s kurierom ako poselanie veci ja ani nepoznam.nech dojde a ide prec.je teda pravda ze sniper ultina sa lahsie pouziva v mojom pripade.
Nehovor? Globalne spelly pouzivas ako? Sunstrike, Furionove TP, Gyrovu upgradnutu ultinu a podobne?

Cloveku sa tu normalne dviha zaludok.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

Croven napísal:dobre pošleš si kuriera s vecami, letí k tebe, zrazu sa strhne fight, ako teraz toho kuriera označíš aby išiel preč keď ťa to nepustí? ...
selectnes si ho cez hotkey alebo cez button v pravo dole a posles cez minimapu .. kuriera nemusis celu hru ani vidiet
Son-Goku
Darca
Darca

Gangy napísal: Nehovor? Globalne spelly pouzivas ako? Sunstrike, Furionove TP, Gyrovu upgradnutu ultinu a podobne?

Cloveku sa tu normalne dviha zaludok.
namiesto slovka lahsie som chcel napisat horsie.clovek strati sekundu a je mimo dohladu.bohuzial navykol som si z lolka tam su smartcasty a staci na minimape kliknut na hraca a pouzit napr ulti od cait a zabijem ho.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

@HERO: máš pravdu, ale človek čo požaduje takéto turbo ko*ot tak nepredpokladám, že bude vedieť ďalšie 4 skraty na kuriéra.
Len mňa proste týto LoL hráči vytáčajú, že keď chcú hrať dotu, tak v podstate chcú hrať LoL a v každom dota fóre su zbytočne témy ako nastaviť to, ako nastaviť hento... proste ako zo zložitej doty spraviť jednoduché lol na ovládanie.
HA, to by som chcel vidieť ako by si hral stým lockom kamery, kebyže máš hrdinu ktorý potrebuje blink dagger :D
Buď sa tu dotu nauč normálne, prestaň tam furt niečo hľadať čo bolo v lolku, alebo sa nato vykašli :)
Son-Goku
Darca
Darca

budem sa musiet s tym pohrat a dat si speed kamery nizsie... :sneaky:

//autoeditácia príspevku (03 Máj 2013, 0:29)
Niekto na vysvetlenie,co hral aj dotu1.Prophet to je hero len na junglenie alebo co?ked som sa ich pytal preco nepomaha na laine ked je sam proti dvom,tak mi vraveli ze on musi junglit.je to nejake zauzivane pravidlo?zatial kazda moja hra v teame s nim prehra.lebo 30 min chodi so stromcekami ako idiot namiesto def lanes.neviem teda,ci sa ma nafarmit a potom len teleportovat a nicit towery.dik za odpoved
Gangy
Darca
Darca

Prophet sa da (tak ako takmer kazdy hero) hrat roznymi sposobmi, niekedy ide do lesa nafarmit rychlo meku a snazi sa vyvolavat early game fighty a neskor split-pushuje, niekedy ide mid aby rychlo nafarmil dagon a co najskor zacal globalne ganky, niekedy farmi na late-game carry, niekedy je to cisty support... Vsetko zavisi od timovej kompozicie s skille hraca.
Philop25
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Philop25 »

Na pube s prophetom treba chodit jednoznacne do lesa. Do fightov sa netreba zapajat, ale treba pozorne sledovat mapu a snazit sa uckom vystealovat co najviac killov, po pol hodine vylezieme z lesa s troma rapiermi a davame. :)
Son-Goku
Darca
Darca

ja mam take skusenosti,ze dementi su tam naozaj polhodku,zatial co druhy je na dvoch sam na lajne.nedajboze ked to nie je range a oni pre zmenu su.to uz ked mu mid drow napr musi ist pomoct a preto pomaly pada aj mid tower.nemam s nim dobre skusenosti a aby debilek bol na skalke kde sa davaju wardy a len sledoval a kradol ultinou killy.no radost hrat
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

normalne hras furiona v lese, a ked vidis, ze sa niekde nieco deje tak sa tam naportis,tod vse
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

furiona je nuda hrat v lese, na obycajnych puboch treba od zaciatku byt agresivny a robit vsetkym zle, nech si ani nedovolia bez sekery alebo tangacov sa ukazat na nejakej lajne .. treba si hlavne overit co za trtkov mate v teame a ci su schopni reagovat na vase gangy, potom to uz ide lahko
Son-Goku
Darca
Darca

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »