vyzera to ze vyskusam krabickovadieta.sk a ak sa mi nebude lubit tak alternativou bude edieta.sk
Krabickova Dieta
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Krabickova Dieta
no dobre
spat k teme
vyzera to ze vyskusam krabickovadieta.sk a ak sa mi nebude lubit tak alternativou bude edieta.sk
Uvedomte si, že všetko toto sú odrby na ľudí. Nie ani tak v tom zmysle, že by to nefungovalo (to neviem, či funguje), ale v tom, že vám predajú know-how za x korún, čo je podľa mňa úplne zbytočné.
-
javatar
Hardcore addict
hugo - odrb to nie je, proste niekto za teba vari a doruci ti jedlo - vsetko co robis je, ze ho zjes (a popri tom nejes nic ine)
odpadava ti planovanie a priprava stravy (najnarocnejsia cast diety) - a teda je to pohodlne -> je to v podstate luxus a za ten sa plati (nepredava sa know how, vsak menu maju verejne, recepty si tiez vies vygooglit ale internet za teba neurobi nakup ani nenavari)
odpadava ti planovanie a priprava stravy (najnarocnejsia cast diety) - a teda je to pohodlne -> je to v podstate luxus a za ten sa plati (nepredava sa know how, vsak menu maju verejne, recepty si tiez vies vygooglit ale internet za teba neurobi nakup ani nenavari)
toto je skusenost jednej znamej, ja osobnu nemam.
ja som drzala krqbickovu dietu asi 4 mesiace.....a neodporucam...krabicky vyzeraju super aj vacsina super chutila,ale zlozenie jedla nieje vyhovujuce,strasne malo zeleniny to za prve,za druhe jedla nemaju vyhovujucu energeticku hodnotu,a nakoniec,hned ako videli ze som spokojna a ze som zaplatila dopredu,zacali mi posielat same kraviny,ako na desiatu jogurt jablko,na olovrant multiutaminovy dzus,mandarinky a podobne,a su to sakra velke penaz nato aby mi prislo jablko a maly dzus......setria kde sa da, aby ta oje..... a tym ze jedla nemaju spravny podiel sacharidov,bielkovin,a tukov a pomalych cukrov,bude ta neskutocne boliet hlava.....
ja som drzala krqbickovu dietu asi 4 mesiace.....a neodporucam...krabicky vyzeraju super aj vacsina super chutila,ale zlozenie jedla nieje vyhovujuce,strasne malo zeleniny to za prve,za druhe jedla nemaju vyhovujucu energeticku hodnotu,a nakoniec,hned ako videli ze som spokojna a ze som zaplatila dopredu,zacali mi posielat same kraviny,ako na desiatu jogurt jablko,na olovrant multiutaminovy dzus,mandarinky a podobne,a su to sakra velke penaz nato aby mi prislo jablko a maly dzus......setria kde sa da, aby ta oje..... a tym ze jedla nemaju spravny podiel sacharidov,bielkovin,a tukov a pomalych cukrov,bude ta neskutocne boliet hlava.....
-
javatar
Hardcore addict
matki - taketo skusenosti treba jednoznacne zdielat a posuvat dalej ALE treba spomenut aj firmu (lebo takto je to ako keby som povedal, ze som si minule kupil zemiaky ale boli nekvalitne tak neodporucam ludom kupovat zemiaky)
to prave neviem a ani to nebudem spatne zistovat. Len nech si ludia davaju pozor za co platia, cim lahsie a zarucenejsie chudnutie niekto slubuje, tym sa treba mat viacej napozore. A aby z toho nakoniec nebola len obycajna donaska, len raz tak draha 
-
javatar
Hardcore addict
Vsak to len obycajna donaska je. Nic viac za tym nehladaj. Mozno len to, ze aj jedalnicek ti zlozia oni.
-
chlapec10
Addict
Takto....
ta krabickova dieta bol napad mojho trenera(Ktory ziaden zisk z toho nema), kedze vie akym zivotnym stylom fungujem
Mne extremne vyhovuje kedze nic neriesim, vecer si z recepcie prace zoberiem balicek a mam na cely den potom postarane
Urcite su aj zle, ja som prave skoncil ten detox a dnes mam prvy den normalnu stravu, kazdy balicek mam samostatne rozpisan vahu aj energeticku hodnotu.... v mojom pripade mi nikto nemoze po case zacat nosit menej dobru stravu, kedze jedalnicek je online na cca 2 tyzdne dopredu a je rovnaky pre kazdeho s mojim programom, a je jedno ci ho ma 2 dni alebo 2 mesiace
Tu su dnesne fotky, balicek, cely den, a detajl ranajok a desiaty
Tu su dnesne fotky, balicek, cely den, a detajl ranajok a desiaty
Riadna kktina. 
-
chlapec10
Addict
hmm, a skus teraz tvoju vetu povedat v suveti aby sme aj ostatny vedeli co autor chcel povedathughito napísal:Riadna kktina.
Áno, budem ako idiot platiť za to, aby mi niekto poslela Activu s rožkom. Ľudia už nevedia čo by robili, preto sa dokážu uchytiť aj takéto nezmysly, ktoré navyše ani nefungujú. Asi som čudný, ale ak čosi robím, tak to chcem mať pod svojou kontrolou, takže ak idem nejakú diétu, tak si sám určujem čo kedy ako koľko - samozrejme na základe nejakých overených "receptúr" a skúseností.
-
javatar
Hardcore addict
Hugo - ty to dokazes a preto "usetris". Niekto je navyknuty na luxus pripadne nema cas tak plati. Bud si to odmakam alebo zaplatim - tak to v zivote chodi.
A nie si cudny. Len si sa neocitol v kozi ludi ktory vazne nemaju cas riesit stravu. Mne by napr. takato dieta vyhovovala, nemusim sa totiz starat o nic. Cena za nu je ale na moj vkus privysoka (vyssia nez som ochotny dat - takze si to nekupim). Vzhladom na to ake mam rezervy v mojom time-managemente by pre mna bolo vhodnejsie sa naucit lepsie vyuzivat cas. Nie kazdy vsak zmysla takto. A su ludia ktorych cas ma vyssiu cenu ako je cena toho menu - pre nich to moze byt celkom dobre riesenie.
Ono ak to chces kritizovat tak skor napadni to co ponukaju - kedze si ohladom stravy chudnutia/priberania celkom vzdelany tak mozes optimalizovat pripadne vysvetlit, preco je dane menu zle.
Tento biznis nie je pre kazdeho ani sa tak netvari. Vlastne ako kazdy iny. Tak neviem co ti na nom tak vadi. A to ti hovorim ako clovek ktory si u ni ch tiez nic neobjedna.
A nie si cudny. Len si sa neocitol v kozi ludi ktory vazne nemaju cas riesit stravu. Mne by napr. takato dieta vyhovovala, nemusim sa totiz starat o nic. Cena za nu je ale na moj vkus privysoka (vyssia nez som ochotny dat - takze si to nekupim). Vzhladom na to ake mam rezervy v mojom time-managemente by pre mna bolo vhodnejsie sa naucit lepsie vyuzivat cas. Nie kazdy vsak zmysla takto. A su ludia ktorych cas ma vyssiu cenu ako je cena toho menu - pre nich to moze byt celkom dobre riesenie.
Ono ak to chces kritizovat tak skor napadni to co ponukaju - kedze si ohladom stravy chudnutia/priberania celkom vzdelany tak mozes optimalizovat pripadne vysvetlit, preco je dane menu zle.
Tento biznis nie je pre kazdeho ani sa tak netvari. Vlastne ako kazdy iny. Tak neviem co ti na nom tak vadi. A to ti hovorim ako clovek ktory si u ni ch tiez nic neobjedna.
-
chlapec10
Addict
Inac, ocakaval som ze presne toto vypichneshughito napísal:Áno, budem ako idiot platiť za to, aby mi niekto poslela Activu s rožkom.
Vcera ma zase trener meral, a dalsie kilecka isli dole, samozrejme velky podiel ma na tom cvicenie, takze zase uplne nefunkcne to nebudeĽudia už nevedia čo by robili, preto sa dokážu uchytiť aj takéto nezmysly, ktoré navyše ani nefungujú.
Velmi rad, ale bohuzial na toto nemam ja cas, pre moju pracu mam dokonca problem stretnut sa osobne v kurierom aby som si zobral balicek a preto mi to nechavaju na recepcii u nas v praci, a bravam si ho ked mam cas, takze neviem kde by som vzal cas aby som kazdy den dopredu chystal 2 plnohodnotne jedla + chystal ranajky, desiatu olovrantAsi som čudný, ale ak čosi robím, tak to chcem mať pod svojou kontrolou, takže ak idem nejakú diétu, tak si sám určujem čo kedy ako koľko - samozrejme na základe nejakých overených "receptúr" a skúseností.
To neni ani o luxuse, ale o tej casovej tiesni u mna,javatar napísal:Hugo - ty to dokazes a preto "usetris". Niekto je navyknuty na luxus pripadne nema cas tak plati. Bud si to odmakam alebo zaplatim - tak to v zivote chodi.
U mna ale bohuzial ten time-management neni mozny do tejto miery, lebo ja sa prisposobujem udalostiam (som novinar - fotograf)
toto som aj dufal ze povie, ci tam nieco jemu nesedi, ale tak zatial vieme ze to je ko**tina, ale ked som daval vytlacene menu aj s hodnotami tak bol spokojny a povedal ze to je dobreOno ak to chces kritizovat tak skor napadni to co ponukaju - kedze si ohladom stravy chudnutia/priberania celkom vzdelany tak mozes optimalizovat pripadne vysvetlit, preco je dane menu zle.
Ako som povedal, pre mna to je zachrana, presne vyratene chutne jedla, a vsetko prichystane na konzumaciu, nehovoriac o tom, ze kedze sa doma zdrzujem minimalne, tak tych +- 10 eur som za den vonku prejdel aj takTento biznis nie je pre kazdeho ani sa tak netvari. Vlastne ako kazdy iny. Tak neviem co ti na nom tak vadi. A to ti hovorim ako clovek ktory si u ni ch tiez nic neobjedna.
Ja napriklad s Hughitom nesuhlasim a to mam uz tiez dost toho nacitaneho a nastudovaneho aj odskusaneho co sa tyka stravovania a cvicenia. Myslim si, ze co sa napadu tyka je to super. Nemozem hodnotit konkretnu kvalitu potravin etc, ale napad je to fakt super. Mozno pred pol rokom by som sa tiez smial, no so zmenou prace a pracovnou dobou do neurcita plna chapem ludi co to kupuju. Proste mam prachy ale nemam cas, tak niekomu zaplatim aby to urobil za mna. Ked mam tolko penazi, ze si to mozem dovolit nie je problem.
Co sa tyka samotnej diety, tiez nie je moc co riesit, mozno sa da uvazovat o vacsej kustomizacii diety, ale to uz je detail. Ta dieta nie je o tom, ze ma byt pre profi sportovca, ale pre bezneho cloveka co si odrobi svojich 10-11 hodin v praci (a ano, za vcelku slusne prachy) a nema cas riesit nic a za normalnych okolnosti si v praci da na obed( a zarovena si aj prve jedlo) pizzu z donasky za 7 eur. Takto dostane relativne kvalitnu stravu (a predpokladajuc spravnost udajov) aj s velmi priaznivou kalorickou hodnotou a ako vieme, ked vydas viac ako prijmes tak chudnes a aj ked clovek sedi na zadku a prejde len pre tu donasku a do auta a ansledne do bytu a do prace, tak jeho vydaj bude vyssi ako prijem takze schudne. A dalsia vec je, ze u bezneho cloveka uplne staci upravit a znormalnit stravu a schudne, lebo bol tlsty len perto, ze mal naprd zivotospravu a to tato dieta (opat predpokladajuc spravnost deklarovanych udajov o potravinach) splna, nic viac nic menej. Cize tu v podstate nema co nefungovat, ide len o to ci na to clovek ma a ci mu to za to stoji...
Co sa tyka samotnej diety, tiez nie je moc co riesit, mozno sa da uvazovat o vacsej kustomizacii diety, ale to uz je detail. Ta dieta nie je o tom, ze ma byt pre profi sportovca, ale pre bezneho cloveka co si odrobi svojich 10-11 hodin v praci (a ano, za vcelku slusne prachy) a nema cas riesit nic a za normalnych okolnosti si v praci da na obed( a zarovena si aj prve jedlo) pizzu z donasky za 7 eur. Takto dostane relativne kvalitnu stravu (a predpokladajuc spravnost udajov) aj s velmi priaznivou kalorickou hodnotou a ako vieme, ked vydas viac ako prijmes tak chudnes a aj ked clovek sedi na zadku a prejde len pre tu donasku a do auta a ansledne do bytu a do prace, tak jeho vydaj bude vyssi ako prijem takze schudne. A dalsia vec je, ze u bezneho cloveka uplne staci upravit a znormalnit stravu a schudne, lebo bol tlsty len perto, ze mal naprd zivotospravu a to tato dieta (opat predpokladajuc spravnost deklarovanych udajov o potravinach) splna, nic viac nic menej. Cize tu v podstate nema co nefungovat, ide len o to ci na to clovek ma a ci mu to za to stoji...
-
chlapec10
Addict
Pani... mozem povedat len jedno.... funguje
tu je rozdiel po 3 a pol mesiaca krabciek spolu s cvicenim
Heh, ja nevidím žiadny rozdiel, iba na tvári. Zvolil si asi dosť na riť fotky.
Ktovie ako by to dopadlo bez toho cvicenia
-
chlapec10
Addict
kamos dnes fotil, a som si uvedomil ze to je rovnaka kosela, tak som ich dal vedla seba..hughito napísal:Heh, ja nevidím žiadny rozdiel, iba na tvári. Zvolil si asi dosť na riť fotky.
Ale, zadok mi odisiel uplne, brucho podstatne, tvar ako vidis... dalsie partie detto
Nejde o košelu, ide o to, že si tam rozvalený a prakticky nič nie je vidieť. Takto sa na porovnávačku nefotí. 
-
javatar
Hardcore addict
a hlavne si to dal v zlom poradi - som cumel, ci si sa dal na objemovku az potom kukam datumy