Ahojte,
chcel by som Vás poprosiť, či mi viete poradiť program, cez ktorý by som vedel vyrábať internetové stránky s podporou adminovského rozhrania...
vopred ďakujem...
Tvorba WWW stránok + adminovské rozhranie
-
Marcos Corvin
Expert
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tvorba WWW stránok + adminovské rozhranie
Neexistuje taký, existujú len portály, ktoré Ti takéto služby ponúknu za poplatok.
pripadne vyuzit nejake CMS systemy. tipujem ze programovat nevies tak to ti postaci.
-
uplink
VIP
Aj na nahodenie CMSka potrebuje mať aspoň základné znalosti, ktoré on evidentne nemá.
nuz, ked chce robit weby, tak minimalne nakopirovat nieco na FTP alebo localhost by mu nemusel robit problem 
-
Marcos Corvin
Expert
Chlapci, toto ja všetko viem... nejaké základy samozrejme, že mám... určite som sa dnes nezobudil a povedal som si, že idem robiť WWW stránky...
robím ich už nejaký čas... a robím ich cez CMS-ko len sú tam niekedy obmedzenia... to je vše... ale tak zostávam teda pri ňom... ďakujem za reakcie...
-
uplink
VIP
Najviac user friendly máš momentálne asi Drupal, má kvantum pluginov, ako je aj priamo integrovateľný opencart pre e-shopy atp. Na druhé miesto by som dal Pythoňácke Django a jeho pluginy. No a potom máš ešte phpčkovskú alternatívu ako typo3 a tisíce ďalších.