Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo

Príspevok od používateľa Hegy »

Ďuľa napísal:wladas *ďakujem za super typ :)
fakt super ..
hlavne , že ty si si ho vybral 54810548 dní po príchode smsky :smt017

niekoho baví piť alkohol , niekoho sedieť za FB , niekoho podpichovať ľudí a niekoho autá :)
tak ti želám nech sa ti tie stĺpy vyhýbajú
Poznam tvoje pocity atm, ale ver mi, obmotas sa iba raz tak radsej pocuvaj co ti hovoria rodicia, znamy, rodina, v skole, nie vsak rovesnikov ale prave tych co chapu co moze spravit s clovekom spomalenie z 100kmh-0 za 0,1sekundy.
Nikto ti nehovori v zlom, ajtak je vsetkym jasne ze budes robit to co uznas ty za vhodne, len pri tom aspon budes mat trosku vycitky ze asi by som tak nemal. :wink:
Ďuľa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Ďuľa »

Hegy napísal: Poznam tvoje pocity atm, ale ver mi, obmotas sa iba raz tak radsej pocuvaj co ti hovoria rodicia, znamy, rodina, v skole, nie vsak rovesnikov ale prave tych co chapu co moze spravit s clovekom spomalenie z 100kmh-0 za 0,1sekundy.
Nikto ti nehovori v zlom, ajtak je vsetkym jasne ze budes robit to co uznas ty za vhodne, len pri tom aspon budes mat trosku vycitky ze asi by som tak nemal. :wink:
Trošku nechápem o čom si teraz začal točiť , zato , že čakám na VP budem jazdiť 250km/h , prípadne zato , že mám VP od 17 tak budem merať obvod stĺpov nočného osvetlenia autom alebo neviem ..
Pozri možno mám 17 ale na ceste som bol možno 500 000km viac ako ty :) prečo práve všetko zas hádžete na mladých ?
Keď si niekto neváži sám seba tak môže mať aj 30 rokov a VP 12 rokov :) zabije ľudí ..
Niekto ho môže mať 2 mesiace a ver mi , že bude jazdiť ohladuplnejšie to , že mu to bude vrčať ? alebo mu to raz za deň zdochne ? a čo ? :P

Tvl poznám tvoju povahu z iných tém tak ak sa chceš hádať tak si daj pohov , beriem ťa v dobrom ale niekedy súdiš to o čom vieš prd , tak to dalej nerozvaluj :psssst:
Stoupe
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Stoupe »

Zabudol si na jednu podstatu zlozku "toho celeho" a tou je skusenost.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

neviem, co sa tu vsetci tak pozastavujete nad tym, ze je chalan nedockavy... by ma zaujimalo, kto z Vas sa na to netesil ako male decko :roll:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ratzi: ja. Auta doma, ja v Prahe, vodicak mi bol na houby :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...tak Ty si bol nedockavy este o cosi dlhsie a tesil si sa na prichod domov :P
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ďuľa napísal: Trošku nechápem o čom si teraz začal točiť , zato , že čakám na VP budem jazdiť 250km/h , prípadne zato , že mám VP od 17 tak budem merať obvod stĺpov nočného osvetlenia autom alebo neviem ..
Pozri možno mám 17 ale na ceste som bol možno 500 000km viac ako ty :) prečo práve všetko zas hádžete na mladých ?
Keď si niekto neváži sám seba tak môže mať aj 30 rokov a VP 12 rokov :) zabije ľudí ..
Niekto ho môže mať 2 mesiace a ver mi , že bude jazdiť ohladuplnejšie to , že mu to bude vrčať ? alebo mu to raz za deň zdochne ? a čo ? :P

Tvl poznám tvoju povahu z iných tém tak ak sa chceš hádať tak si daj pohov , beriem ťa v dobrom ale niekedy súdiš to o čom vieš prd , tak to dalej nerozvaluj :psssst:
A to som zrovna nesudil :mrgreen:
chcel som ti len povedat ze viem aky to je pocit a viem co budes chciet vsetko skusat a kto povie ze nie klame (nie mna to je jedno, hlavne ze seba) a tym ze sa budes presviecat o tom ze nikdy neskusis "co auto dokaze" nijak zakony fyziky nemeni tak len pripominam ze na vsetko je iba jeden pokus tak to nepreser. :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ďuľa napísal: Trošku nechápem o čom si teraz začal točiť , zato , že čakám na VP budem jazdiť 250km/h , prípadne zato , že mám VP od 17 tak budem merať obvod stĺpov nočného osvetlenia autom alebo neviem ..

Juchu ... Tieto texty milujem. Chlapce sediet vedla mamy/otca na sedadle spolujazdca ta nenauci soferovat. Budes sice ovladat zakladne znalosti co sa tyka ohladuplnosti a zachovania plynulosti pri jazde, lebo si sa ucil od starsich, ale zadret toto je ina kava.

Mal som v autoskole instruktorku, ktora zazila vsetko. Mladeho ktory mal tatka kamionistu, ktory pojedol vsetku mudrost sveta, ale aj dieta ktoremu rodicia kupili pred vodicakom BMW 330d.
Obaja boli velky pani a na svoj styl jazdy nedali dopustit, pritom kazdy asi vie, ze zaciatocnik zostane zaciatocnikom minimalne po svojich prvych 20 000km.

Takze klidek, bud rad ze mozes jazdit v doprovode od 17 ... My sme taku moznost nemali, ale nerob zo seba pana vodica.
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

Ja som si chcela spraviť vodičák v Čechách, lenže mi povedali, že musím mať prechodný pobyt minimálne 147 dní.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

wewka: ...tak teda dakujeme za informaciu :D

...inak myslim, ze to bolo dokonca 185 dni :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

6 mesiacov, teda cca. 185 dni.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Ľudia, kde v Žiline najlacnejšie a najrýchlejšie spravím vodičák na veľké A-čko? Odjazdené už niečo mám aj na čierno v premávke, treba mi hlavne tie papiere, nech to už po tých pár úspešných rokoch čo ma nechytili dám konečne do oficiálnej podoby :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Znamy tak jazdi cely zivot, tiahne mu na 40 tiez mu na to este nedosli :smt033
xkeiko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa xkeiko »

Nemáte niekto skúsenosti s autoškolou Harmi v Dúbravke? Ako dlho trval kurz a podobne? Pýtam sa, lebo tam robím vodičák ja, začal som 20. februára a doteraz som mal len jednu jazdu (ak sa to dá nazvať jazdou, na "cvičisku" jedno kolečko). Mám naplánovanú ďalšiu, ale keď to takto bude trvať ďalej, že jedna jazda na týždeň, vodičák uvidím najskôr na Vianoce :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ja som robil vodicak u Harmiho v dubravke. Mal som aj priamo s majitelom aj instruktormi z autoskoly skvele skusenosti.
Ak natrafis na Instruktorku okolo 40 tak sa jej drz jak kliest, najlepsie jazdiaca zena v okoli.
Sam Harmi je tiez ok (Taky silnejsi pan s briadkou) len obcas ti pomaha zo spojkou, co je potom na konci pred policajtom pruser.

Ked chces mozes si priplatit par Eur za expresny kurz a to si schopny spravit aj za 3 tyzdne.
Ja som 14 standardnych jazd spravil za necele 3 tyzdne a potom som si doplatil este 4 jazdy. Nakoniec som cakal na finalnu skusku tyzden a bolo to.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

xkeiko napísal:Nemáte niekto skúsenosti s autoškolou Harmi v Dúbravke? Ako dlho trval kurz a podobne? Pýtam sa, lebo tam robím vodičák ja, začal som 20. februára a doteraz som mal len jednu jazdu (ak sa to dá nazvať jazdou, na "cvičisku" jedno kolečko). Mám naplánovanú ďalšiu, ale keď to takto bude trvať ďalej, že jedna jazda na týždeň, vodičák uvidím najskôr na Vianoce :D
mne sa to tempo zdá úplne normálne. Tiež sme začínal iba teoriu, pojmy zo zákona a kravinky, a až keď sme prešli na značky, začali sa prvé "jazdy". Takže tiež cca po mesiaci až dvoch ako u teba. A rovnako som mal jednu jazdu do týždňa. Každý z kurzu tak mal, snažil sa to striedať nie že si jeden dá na každý deň a na ďalšieho potom celý týždeň nevýjde čas
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

U nas zacali jazdy ak sa poamatam po 2 tyzdnoch asi. A bolo to tak 2 jazdy tyzdenne asi, kto ako si dal, a potom este nechali asi 2 jazdy pred skuskov. Ja som jeden termin skusky nebol, cize som to mal este o mesiac viac. Zacal som niekedy na jar a vodicak som mal v septembri.
xkeiko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa xkeiko »

Tak neviem, mne to teda normálne nepríjde. Nikto z môjho okolia nerobil vodičský dlhšie ako 3 mesiace. Keby aspoň tie jazdy trvali 90minút, vtedy by to vychádzalo, že ak jedna jazda na týždeň a bude ich 14, tak ho spravím niekedy na konci júla (čo už bude 5 mesiacov). Ale tie jazdy v Harmi trvajú 60minút, tak teda neviem ako dlho to bude trvať. Každopádne, je to moja chyba, že som si vybral takú autoškolu, chcel som ušetriť, tak si budem musieť počkať :/
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Pokial viem na HAMI nieje nic zle, funguju uz dlho, maju uz nejaku historiu prax a znamosti, vedia co robia...
Ja som asi na 1/2 jazd napr nebol vobec, do 3 mesiacov som mal vybavene z toho mesiac som sa vynudzoval a cakal na termin skusok...
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

My sme v autoskole mali 2 tyzdne kazdy den teoriu, potom nasledovali tri tyzdne jazdy... Potom som asi 2 tyzdne cakal na skusky a vodicak bol na svete :D
Napísať odpoveď