Tomb Raider [2013]
-
Wishmaster
Medium Professional
Re: Tomb Raider [2013]
Komedia riadna .. vsetko na multak, nejake ficurky z hitmana a zbytok skilly, ktore postupne v hre vylepsim aj sam 
Začal som to hrať, po asi hodinke spokojnosť, baví ma to.
Ide mi to na Normal tých 35 - 60 podľa prostredia, čiže spoko. TressFX je síce popi*i, ale za 15 FPS dole mi to nestojí.
Ide mi to na Normal tých 35 - 60 podľa prostredia, čiže spoko. TressFX je síce popi*i, ale za 15 FPS dole mi to nestojí.
Ahojte prosím vás ako prejdem konkretne tú misiu kde som na lody a pomocou luku mam premiestnit po kolajnicach ten zdvihák aby som sa dostal na rebrík vždy ked to tahaám tak do ide len tam alebo naspet. Ide o tu misiu kde ste na lody a váš zranení priatel je za dverami ale pred nimi sú elektrické káble ktor vás vždy kopnú. Jednoduchu vždy my to ide potiahnut len budz dopredu alebo dozadu a nie po celích kolajniciach , neviem konkrétne ako na to, dakujem... 
neviem presne co mas na mysli aj ked si tu lod pamatam
odporucam ti ale najst si na youtube video navod
je ich tam pozehnane
odporucam ti ale najst si na youtube video navod
je ich tam pozehnane
Musíš na to skočiť s Larou zbokuCyber napísal:Ahojte prosím vás ako prejdem konkretne tú misiu kde som na lody a pomocou luku mam premiestnit po kolajnicach ten zdvihák aby som sa dostal na rebrík vždy ked to tahaám tak do ide len tam alebo naspet. Ide o tu misiu kde ste na lody a váš zranení priatel je za dverami ale pred nimi sú elektrické káble ktor vás vždy kopnú. Jednoduchu vždy my to ide potiahnut len budz dopredu alebo dozadu a nie po celích kolajniciach , neviem konkrétne ako na to, dakujem...
Chcel by som sa spýtať či tu niekto nemá náhodou problém so scénami, vôbec mi nejde zvuk a aj obraz sa sekne. Hneď pri prvom videu ako je na lodi nejde zvuk, a keď si pri ohni pozrie v kamere video tak tá scéna sa mi zasekne a ide bez zvuku. Nemám originál, za hry neplatím.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
tak si ten originál kúp
1. Vitaj na fóre, skús si preštudovať pravidlá, warez sa tu nerieši.
2. Na hru vyšlo veľa update-ov, kvôli podobným problémom ako máš Ty. Takže jedine originál.
2. Na hru vyšlo veľa update-ov, kvôli podobným problémom ako máš Ty. Takže jedine originál.
-
lekoklatik
VIP
Tak hra mi pise ze mam asi 40% hry (hram to dokopy asi tyzden).
Je to pekne, celkom ma zaujima co je dalej, paci sa mi prostredie a celkovo ten ostrov je zaujimavy, ale toto uz nie je Tomb Raider aky si pamatam ja. Nenatrafil som na jedinu hadanku ktoru by som nevyriesil za behu ci uz som bezal cez jaskynu alebo som sa pustil na lane. Prirodzene pouzivam ten siesty zmysel, alebo ako to nazvat a lara furt kecia co by som mal urobit.
Hram to na strednej obtiaznosti, suboje su pekne a vylepsovanie lary je tiez celkom zaujimave.
Ale ako hovorim, ziadny hlavolam, hra ma vedie za rucicku a zapnut hlavu tu nema moc zmysel. Sipov mam furt po kkt a strielam kade tade jeden sip za druhym a ked najdem (su uplne vsade) balik sipov tak lara neberie, lebo som uz plny. Zomriet som zomrel akurat tak pri nejakom trapnom pade, alebo pri niektorych "akcnych" scenach, inak muka.
Level klesa totalne dolu. Pamatam sa ked so ms bratom na PS1 hral Tomb Raider 2 a to sme spolu hrali minimalne rok, s prestavkami ked sme nevedeli co dalej. Keby som mal viac casu, tak toto prejdem na jeden hlt bez vaznych tazkosti.
Je to pekne, ale som sklamany z toho kam sa to posunulo. Zial doba si ziada vodenie za rucicku a mnozstvo spolocnosti to tak aj berie (vdaka bohu za este niektore old school pecky).
Uz pomalicky zacinam chapat old school starsich gamerov ktorych na fore mame.
Skoda.
Je to pekne, celkom ma zaujima co je dalej, paci sa mi prostredie a celkovo ten ostrov je zaujimavy, ale toto uz nie je Tomb Raider aky si pamatam ja. Nenatrafil som na jedinu hadanku ktoru by som nevyriesil za behu ci uz som bezal cez jaskynu alebo som sa pustil na lane. Prirodzene pouzivam ten siesty zmysel, alebo ako to nazvat a lara furt kecia co by som mal urobit.
Hram to na strednej obtiaznosti, suboje su pekne a vylepsovanie lary je tiez celkom zaujimave.
Ale ako hovorim, ziadny hlavolam, hra ma vedie za rucicku a zapnut hlavu tu nema moc zmysel. Sipov mam furt po kkt a strielam kade tade jeden sip za druhym a ked najdem (su uplne vsade) balik sipov tak lara neberie, lebo som uz plny. Zomriet som zomrel akurat tak pri nejakom trapnom pade, alebo pri niektorych "akcnych" scenach, inak muka.
Level klesa totalne dolu. Pamatam sa ked so ms bratom na PS1 hral Tomb Raider 2 a to sme spolu hrali minimalne rok, s prestavkami ked sme nevedeli co dalej. Keby som mal viac casu, tak toto prejdem na jeden hlt bez vaznych tazkosti.
Je to pekne, ale som sklamany z toho kam sa to posunulo. Zial doba si ziada vodenie za rucicku a mnozstvo spolocnosti to tak aj berie (vdaka bohu za este niektore old school pecky).
Uz pomalicky zacinam chapat old school starsich gamerov ktorych na fore mame.
Skoda.
@lekoklatik
vystihol si to uplne dokonalo
"vodenie za rucicku"
ale robis poctivo aj hrobky? su sice nepovinne ale prave tam je treba uz troska logiky pouzit aj ked oproti starsim dielom je to stale malina
vystihol si to uplne dokonalo
"vodenie za rucicku"
ale robis poctivo aj hrobky? su sice nepovinne ale prave tam je treba uz troska logiky pouzit aj ked oproti starsim dielom je to stale malina
-
lekoklatik
VIP
Zatial som nasiel 2 hrobky avsak nevenujem im moc pozornost, nakolko to chcem proste prejst. Ale ked na nieco natrafim (a to beham snad vsade), tak to urcite dorazim : )
Tak taklekoklatik napísal:...ale toto uz nie je Tomb Raider aky si pamatam ja...
V starom TR som bol kedysi rád, keď som naďabil na 5 nábojov do brokovnice, ktorú taktiež bolo mimochodom problém zohnať. A tu sa len strieľa, strieľa, občas niekam skočí a to je tak všetko.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ináč s tými DLCčkami, nechápem Squaru. Spravili fenomenálnu hru a teraz chcú do*ebať jej reputáciu takýmito <>vinami? Tak ak, tak nech ku*va spravia giga pack, 20 oblekov, 30 hrobiek a povedzme nejaké side questy, 5-7 kusov a to nech predajú za čo ja viem 5-10 evri. Niečo, čo pridá hre aspoň 20 hodín playtimu, ale aby to po kúskoch predávali? To už majú za ľudí idiotov čo seno žrali?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
a vôbec, kto by platil za oblek do SP hry na jedno zahratie 
Je mi zle kam sa uberá herný priemysel s tými DLCčkami. Ten mappack, ktorý bol vydaný nedávno sa dá hrať iba v jedinom móde - FreeForAll, akože...
A rozosielať dotazníky dva roky pred vydaním hry, že čo by sa nám páčilo v DLC ?! Je mi bľuvnô.
K tomu čo napísal leko dodám len jedno. Amen.
// nikdy nezabudnem na tie krásne noci s Larou, keď som do rána hral TR na PSone a o pár hodín vstával do školy...ach jaj...
//
V máji by mali vyjsť nejaké DLC zamerané na outfity. Super.
(o pár rokov sa možno dočkáme DLC typu HiRes Textures,, 5.1 audio support,...)
A rozosielať dotazníky dva roky pred vydaním hry, že čo by sa nám páčilo v DLC ?! Je mi bľuvnô.
K tomu čo napísal leko dodám len jedno. Amen.
// nikdy nezabudnem na tie krásne noci s Larou, keď som do rána hral TR na PSone a o pár hodín vstával do školy...ach jaj...
V máji by mali vyjsť nejaké DLC zamerané na outfity. Super.
(o pár rokov sa možno dočkáme DLC typu HiRes Textures,, 5.1 audio support,...)
Hej ved sme to tu uz rozoberali, hrozne su tie DLC pre TR, hlavne outfit za 0.99e je sick
Problemom bude ale dopyt. Ludia to kupuju tak preco by netlacili dalsie a dalsie.
-
lekoklatik
VIP
Tak akurat mi na pozadi hraju titulky.
Uz viem co mi vadilo, chybalo pocas celej hry, avsak na konci sa to tak trosku vysvetlilo.
V prvom rade mi nenormalne chybala lara s 2 pistolmi (v jednom useku som si uz myslel ze ich bude mat, avsak nestalo sa tak) a dockal som sa tohto pre Laru core vec prilis pozde.
Taktiez mi vadilo aka bola posrana celu hru pretoze tak si Laru nepamatam. Bola vzdy sebaista, odvazna a nebojacna. Doplo mi vsak, ze tento Tomb Raider diel je asi nejaky restart serie a toto je v podstate jej prve dobrodruzstvo.
A vadil mi dabing Lary. Taky prifajceny hlas, ani sexy, ani drsny, ani nic. No a niektore dialogy, otras -_-
Ale ostatne veci fajn teda. Pribeh mohol byt zaujimavejsi ale co uz.
pre mna 7/10
//hru som dokoncil s 77% a udajne mozem este pokracovat na ostrove a dokoncit zbieranie a objavovanie veci ktore by ma asi dostali na 100%. Neviem, ale nejak sa mi do toho pri tejto hre nechce. Raz stacilo, mozem si odskrtnut, som rad ze som to nekupil na PS3
Uz viem co mi vadilo, chybalo pocas celej hry, avsak na konci sa to tak trosku vysvetlilo.
V prvom rade mi nenormalne chybala lara s 2 pistolmi (v jednom useku som si uz myslel ze ich bude mat, avsak nestalo sa tak) a dockal som sa tohto pre Laru core vec prilis pozde.
Taktiez mi vadilo aka bola posrana celu hru pretoze tak si Laru nepamatam. Bola vzdy sebaista, odvazna a nebojacna. Doplo mi vsak, ze tento Tomb Raider diel je asi nejaky restart serie a toto je v podstate jej prve dobrodruzstvo.
A vadil mi dabing Lary. Taky prifajceny hlas, ani sexy, ani drsny, ani nic. No a niektore dialogy, otras -_-
Ale ostatne veci fajn teda. Pribeh mohol byt zaujimavejsi ale co uz.
pre mna 7/10
//hru som dokoncil s 77% a udajne mozem este pokracovat na ostrove a dokoncit zbieranie a objavovanie veci ktore by ma asi dostali na 100%. Neviem, ale nejak sa mi do toho pri tejto hre nechce. Raz stacilo, mozem si odskrtnut, som rad ze som to nekupil na PS3
@lekoklatik
ako som uz spominal pories este tie hrobky, tie su celkom sranda a zbytok nedokoncenych veci je uz nuda
ako som uz spominal pories este tie hrobky, tie su celkom sranda a zbytok nedokoncenych veci je uz nuda
V hre ma len 21 rokov, vsade sa omielalo dookola to iste ze je to restart serie atd.lekoklatik napísal: Doplo mi vsak, ze tento Tomb Raider diel je asi nejaky restart serie a toto je v podstate jej prve dobrodruzstvo.