Finále : Barca - Dortmund ( 3-1 )
Európske futbalové poháre
Re: Európske futbalové poháre
Neviem či sa mám radovať alebo plakať že Barcelona dostala Bayern. Je to síce najsilnejšie mužstvo čo sa týka formy, ale zase hrá najpodobnejší štýl k Barcelone, takže to môže byť výhoda.
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
chcel by som finále Bayern - Dortmund, Real mal vypadnúť už z United, proti Galatasarayu druhý zápas tiež nič nehrali a skoro sa im to vypomstilo, viem že Dortmund mal šťastie ale v oboch zápasoch bol o niečo lepší ako Malaga...a Barca ma proti PSG tiež neoslnila, myslím že Bayern hrá momentálne lepšie a prechádza suverénnejšie, zaslúžil by si titul za posledné roky, keď už to minulý rok nevyšlo...
Finále vidím na Bayern-Real...
-
Scorpion90
King
Ja som so zrebom takmer maximalne spokojny, k idealnemu zrebu chybalo len to, aby Barca hrala prvy zapas doma
Lebo vzdy zacina prvy zapas vonku, co je podla mna mierna vyhoda
Lebo vzdy zacina prvy zapas vonku, co je podla mna mierna vyhoda
Už len pár hodín... 
Dufam ze Barcelona prehraje,.. Lebo vsade samy messi messi, uz wj kazde decko chce byt ako messi a pritom nase futbalove stadiony zivaju prazdnotou hlavne ze kazdy chce byt ako messi
-
guess.whoo
Redeemer
a co to s tym ma? kazdy tvoj prispevok je o hovne. A komu by sa mali chciet podobat deti? nasim "hviezdam" z corgon ligy? menuj aspon jedneho terajsieho futbalistu z CL, ktory by stal za to aby sa na neho chceli deti podobat.
/Je to OT, ale uz mi nedalo..dnes mam podane na Bayern, myslim, ze doma vyhraju bez ohladu na to, ze kazdemu sukaju 6 golov
/Je to OT, ale uz mi nedalo..dnes mam podane na Bayern, myslim, ze doma vyhraju bez ohladu na to, ze kazdemu sukaju 6 golov
To je hrozné zlé že mladý ľudia majú za vzor najlepšieho futbalistu a nie nejakého odpadlíka. Na Slovensku máme koľko líg? 5 + okresné súťaže? Máme ročníky : prípravka, mladší žiaci, starší, mladší dorast, straší a dospelí. Naozaj na Slovensku nikto nehrá futbal.
K dnešnému zápasu : bude to ťažký duel, ale ja verím chalanom. Visca El Barca
//autoeditácia príspevku (23 Apr 2013, 17:36)
K dnešnému zápasu : bude to ťažký duel, ale ja verím chalanom. Visca El Barca
//autoeditácia príspevku (23 Apr 2013, 17:36)
Mám podané na Barcu a Dortmund. Za 5€ výhra 44€.guess.whoo napísal:a co to s tym ma? kazdy tvoj prispevok je o hovne. A komu by sa mali chciet podobat deti? nasim "hviezdam" z corgon ligy? menuj aspon jedneho terajsieho futbalistu z CL, ktory by stal za to aby sa na neho chceli deti podobat.
-
guess.whoo
Redeemer
mate niekto zaruceny stream ktory nebude padat a sekat? alebo nejaky live stream prima cool?
Skús tu : http://www.rojadirecta.me/ alebo http://atdhe.eu/ ... Vždy som tam našiel aký taký link.
-
guess.whoo
Redeemer
tie poznam, ale vacsinou je to bud zla kvalita alebo sa prenos zrusi, resp. dostane ban...
myslel som skor nieco take ako je na svk tv, ze sa daju pozerat online cez niektore stranky
myslel som skor nieco take ako je na svk tv, ze sa daju pozerat online cez niektore stranky
A co taka hrdost k svojmu mestu? ucme deti aby pozerali futbal cez televizory alebo cez internet? Ja chodim aj na 5. Ligu idem pokecat s kamaratmi ktori chodia, pozret na byvalych spoluziakov ako hraju,... Treba ucit deti spolocensky zit, a futbal je dobry prostriedok nie len doma cumakat do televizie a aby z nich vyrastli mumaci
Kde inde si mám pozrieť svetový futbal ak nie v TV alebo na nete? Pár rokov som chodil na väčšinu zápasov Spartaka Trnava fandiť, ale človeka to omrzí keď každý druhý chudák tam kričí hu-hu-hu na černocha, v choráloch samé nadávky a narážky na židov. Ale máš pravdu s tým posedením pri futbale a podporením kamarátov, tiež ma chodili podporovať kamaráti a bol to super pocit.
Nazdar,
vyssie sa uz niekto pytal ohladom tych streamov. Tiez tie stranky poznam, ale vacsinou ako pisali je bud zla kvalita alebo nefunkcne. Nemate fakt niekto zarucene kvalitny stream? k+
vyssie sa uz niekto pytal ohladom tych streamov. Tiez tie stranky poznam, ale vacsinou ako pisali je bud zla kvalita alebo nefunkcne. Nemate fakt niekto zarucene kvalitny stream? k+
Nemá Prima Cool náhodou nejaký live stream? Alebo ešte jedna rada : skočte niekam do pubu a kuknite v krčme futbal. 
-
seth82
Darca
FC Hollywood dostal peknú nakladačku
Už len dúfať, že zajtra to dá aj Borussia a že filmárikovia v odvetách nebudú príliš hviezdiť...
//FC Hollywood bol Bayern kvôli tomu, že mal vždy veľa hviezd z celého sveta, na rozdiel od ostatných tímov Bundesligy. Ale Barcelona tento titul prebrala už pekne dávno kvôli hereckým výkonom jej hráčov, hoci je treba priznať, že Robben dnes taktiež dobre filmoval...
//FC Hollywood bol Bayern kvôli tomu, že mal vždy veľa hviezd z celého sveta, na rozdiel od ostatných tímov Bundesligy. Ale Barcelona tento titul prebrala už pekne dávno kvôli hereckým výkonom jej hráčov, hoci je treba priznať, že Robben dnes taktiež dobre filmoval...
Seth FC Hollywood je prezývka Bayernu
ale futbal parádny až na Albov nervový kolaps 
-
redliner
King
Bayern znásilnil Barcelonu...
Today was a good day
Today was a good day
-
MP4-27
Guru wannabe
to ako hral dnes Bastian Schweinsteiger
RESPEKT...mega branenie, zapajal sa do utokov nestracal lopty ,vybojoval...proste dokonalost...Barcelona by sa konecne mala zamerat na nakup silnejsich a vyssich hracov lebo hrat len po zemi dnes nestaci...a este zopar obrancov by som pokupoval 
PS: drzanie lopty< nabehane kilometre
PS: drzanie lopty< nabehane kilometre
-
hojko
Site Admin
Fuuuuu
Nemam slov, krasa
Kde bol dnes Messi???