Conversi
Re: Conversi
Babské?
Keď k nim zvolíš správne rifle tak to vyzerá parádne.
aj vo veľkositi 44 ???? 
-
lowmanek
Light Professional
50€ za hviezdicku sa mi zda dost...sice sa mi niektore pacia, ale radsej kupit "mid-end" z deichmanu a mat 20€ dobru 
no len v čiernej farbe ich myslím 
a ide o to že ich viem za 30 € zohnať preto som sa na to zmotal
a ide o to že ich viem za 30 € zohnať preto som sa na to zmotal
-
lowmanek
Light Professional
Biele tenisky uz nikdy viac
Tiez mam radsej ciernu/hnedu...a za 30€ neni o com
z bielych by sa asi u Mňa stali do týždna čierne

mid-end

Za 30 do toho choď, sú to pekné boty.
Za 30 do toho choď, sú to pekné boty.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Az na to, ze ta hviezdicka ti vydrzi niekolko rokov, narozdiel od deichmanovych tenisiek, ktore sa ti do roka rozpadnu...lowmanek napísal:50€ za hviezdicku sa mi zda dost...sice sa mi niektore pacia, ale radsej kupit "mid-end" z deichmanu a mat 20€ dobru
-
lowmanek
Light Professional
Pred koncom zaruky si vzdy idem po nove...reklamacne oddelenie deichmanu si holt vie udrzat zakaznikov 
Raz si doprajem, teraz ale radsej investujem do mozgu
Raz si doprajem, teraz ale radsej investujem do mozgu
Prosím ťa, dnes chlapci nosia obtiahnuté ružové tričká a pomaly sa budú malovať. Určite čierne Converse tenisky nie sú babské. 
čiže v phoodke sa nemám bať a ísť do toho ?
-
uplink
VIP
Keby tu ľudia nenaznačili že je to babská značka, tak ani neviem. Ja napríklad používam Rexonu for men a všetci si robia prdel že je to babský deodorant či dezodorant či ako sa tomu nadáva, antiperspirant, bla bla bla. Proste vec pod pazuchy. Používam to preto, lebo to nemá skoro žiadnu vôňu a funguje to.
babska znacka? hm, tak moj profesor karstologie je potom asi na jednej lodi so Slavikom
a ten ich obuval dokonca cervene...
Nekupoval som by som to hlavne preto, že to vyzerá (resp. to sú) jak číňanky, aj to vyrábajú na tej istej linke ako číňanky, akurát tam našijú značku/symbol. 
-
TommyHot
Addict
hughito nemas pravdu, ak by si niekedy mal conversy, tak by si vedel, ze su to takmer neznicitelne tenisky, nech vyzeraju hociako lacno.. naproti tomu trojeurove cinanky sa ti do mesiaca rozpadnu... v tomto pripade urcite plati, ze "nie som taky bohaty, aby som si kupoval lacne veci"
P.S. ja conversy nemam ani som nikdy nemal, hovorim len z toho co vidim u znamych, ktori dost casto nosia tie iste tenisky aj 3-4 roky... to sa mi nestalo ani pri adio, ci circa, ktore vyrabaju fakt kvalitne tenisky...
P.S. ja conversy nemam ani som nikdy nemal, hovorim len z toho co vidim u znamych, ktori dost casto nosia tie iste tenisky aj 3-4 roky... to sa mi nestalo ani pri adio, ci circa, ktore vyrabaju fakt kvalitne tenisky...
Mal som rad ciny, hlavne vdaka ich nizkej cene a praktickosti. Idealna obuv na festivaly, opekacky a vsade, kde ta nemrzi, ak sa to znici. Bohuzial uz mam problem zohnat ich v dostatocnej velkosti. Vie niekto o nejakych lacnych (2-3 eura) cinach velkost 11 - 12 niekde v BA?
-
Soviet
Darca
Jojo...je to neznicitelne fakt. Mne vydrzali okolo roka, ale aj to len kvoli tomu, ze som ich nosil do poga, kde dostatocne dostali zabrat
(klasicke ciny vydrzali jednu takuto akciu)
Teraz mam daky ten mesiac nove aspokojnost. Nieje to babske, kym si k tomu nedas ruzove tricko s Vckom a podobne obtiahnute debiliny. To uz vtedy nieje babske, ale z chlapa sa stane rovno zena.
Teraz mam daky ten mesiac nove aspokojnost. Nieje to babske, kym si k tomu nedas ruzove tricko s Vckom a podobne obtiahnute debiliny. To uz vtedy nieje babske, ale z chlapa sa stane rovno zena.