Mate Tattoo?
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mate Tattoo?
No umna na chrbte ziadna bolest. Na krku dost ale tak vydrzal som 
Zaujimave.
Planujes este aj nieco dalsie? Lebo takyto styl tetovania podla mna dobre vyznie ked je tam toho nasekaneho viac.
Planujes este aj nieco dalsie? Lebo takyto styl tetovania podla mna dobre vyznie ked je tam toho nasekaneho viac.
Určite viac.
Nemám sa ale kam ponáhľať, s týmto konceptom som čakal roky, kým som našiel toho správneho umelca - šiel som si za tým do Krakowa k jednému Litváncovi - preto expandovať budem zas až keď budem presvedčený že 100pro viem čo chcem
Nemám sa ale kam ponáhľať, s týmto konceptom som čakal roky, kým som našiel toho správneho umelca - šiel som si za tým do Krakowa k jednému Litváncovi - preto expandovať budem zas až keď budem presvedčený že 100pro viem čo chcem
Mozes nejako opisat/vysvetlit co to pre teba znamena a preco su dva vlky a kosostvorec so spiralou tak narocne, ze si musel ist do Krakova?
Znamená to pre mňa veľa čo sa týka ako osobného významu, čo nebudem rozmazávať a opisuje jednu indiánsku legendu. Ktorá ako som až teraz zistil hodně fičí na nete, takže možno aj poznáte.
A čo sa týka cesty do Krakowa. čakal som na správneho umelca v zmysle očakávania čo najhodnotnejšieho zážitku - nie v zmysle vybrať si remeselníka. Víkend s Aivarasom sa niesol v znamení rozhovorov o filozofii, uvedomení a umení nám obom blízkom, konečne bez toho aby to boli nafúkané hipsterské kecy. Boli sme u neho doma, počúvali o jeho cestách po svete a zážitoch s psychadelikami a tak rôzne
Fakt jeden z najpríjemnejších ľudí čo som kedy stretol.. Rovnako na celkovom vizuále sme sa podieľali obaja, takže je tam ako môj tak jeho vklad.
Samozrejme sa nejedná o nič na pohľad výnimočné, v podstate klasický traditional, ktorý by zvládlo 9/10 taterov. Je to ale pre mňa mementom, ktoré vystihuje isté obdobie môjho života - s čím výlet do Krakowa veľmi výrazne korešponduje. Takže - vedel by som sa pokérovať niekde doma s tým, že si nájdem obrázok na webe a nechám si ho skopírovať s tým že sa nemusím nikam je*ať? Určite. Znamenalo by to pre mňa to isté? Ťažko
A čo sa týka cesty do Krakowa. čakal som na správneho umelca v zmysle očakávania čo najhodnotnejšieho zážitku - nie v zmysle vybrať si remeselníka. Víkend s Aivarasom sa niesol v znamení rozhovorov o filozofii, uvedomení a umení nám obom blízkom, konečne bez toho aby to boli nafúkané hipsterské kecy. Boli sme u neho doma, počúvali o jeho cestách po svete a zážitoch s psychadelikami a tak rôzne
Samozrejme sa nejedná o nič na pohľad výnimočné, v podstate klasický traditional, ktorý by zvládlo 9/10 taterov. Je to ale pre mňa mementom, ktoré vystihuje isté obdobie môjho života - s čím výlet do Krakowa veľmi výrazne korešponduje. Takže - vedel by som sa pokérovať niekde doma s tým, že si nájdem obrázok na webe a nechám si ho skopírovať s tým že sa nemusím nikam je*ať? Určite. Znamenalo by to pre mňa to isté? Ťažko
Keď trip, tak trip, ale keď tetovanie, tak je jedno, či v Bratislave, Žiline, Komárne, alebo v Japonsku. Ide o kvalitu tatéra, a borci sú aj v našich končinách. Ale ak sa ti to oplatilo, nejdem ti do toho kecať. 
Takéto kérky sa mi nepáčia, vizuálne, no ak to pre teba má skutočný význam, bude to správna voľba. Nedá mi neopýtať sa, čo znamená ten kosoštvorec? Je to nejaký známy symbol?
Takéto kérky sa mi nepáčia, vizuálne, no ak to pre teba má skutočný význam, bude to správna voľba. Nedá mi neopýtať sa, čo znamená ten kosoštvorec? Je to nejaký známy symbol?
Ja Frankieho úplne chápem, chce aby sa za tou kerkou skrývala nejaká story, nie len 'suchá' kerka ktorú si si dal vytetovať večer po tom ako si prišiel z práce ..
A kto mu to berie? 
No jo, mna ten kosostvorec tiez zaujima
Frankie by nam mohol prezradit aj tu indiansku legendu (aspon do spravy)
Tak, aby som to zobral rad radom
:
Toto je legenda na základoch ktorej ten návrh stojí :
An old Cherokee is teaching his grandson about life. "A fight is going on inside me," he said to the boy.
"It is a terrible fight and it is between two wolves. One is evil - he is anger, envy, sorrow, regret, greed, arrogance, self-pity, guilt, resentment, inferiority, lies, false pride, superiority, and ego." He continued, "The other is good - he is joy, peace, love, hope, serenity, humility, kindness, benevolence, empathy, generosity, truth, compassion, and faith. The same fight is going on inside you - and inside every other person, too."
The grandson thought about it for a minute and then asked his grandfather, "Which wolf will win?" The old Cherokee simply replied, "The one you feed."
Obrazec v strede mi doniesol tatér ráno pred tetovaním s tým, že to príbeh dopĺňa. Vyjadruje súbežnosť oboch dejov, vnútorný boj znamená život, ustane až po smrti. Vytetované je to na mieste, kde podľa toltéckych učení sídli vedomie (Castanedove knihy a pod). To mi vytetoval zadarmo, s tým že bez toho si myslí že by práca nebola kompletná.
Samozrejme nenosím si na tele komix, ktorý budem každému vykladať. V prvom rade sa mi to páči ako opticky, tak sa to celkom hodí k zvyšku mojho tela, tož brada, dredy po riť a pod. Oceňujem ale, že tatér sa do každej zo svojich prác ponorí naplno a rád odhaľuje mágiu tam, kde by inak možno nebola. A síce ide o jednoduchý projekt, aj tak mi na vlkoch vypichol zopár detailov, pre ktoré má dôvod. Až mmi z toho šla hlava kolem
Každopádne, či ten príbeh niekomu rozpoviem alebo nie - úžasná skúsenosť. A nosím si na tele memento na moju vlastnú osobnosť, osobnosť umelca, tohoto obdobia a aj Krakowa samotného
A možno to znie ako kopa hipisáckych chu****, ale kde mágiu nehľadáme - ani nenájdeme.
Toto je legenda na základoch ktorej ten návrh stojí :
An old Cherokee is teaching his grandson about life. "A fight is going on inside me," he said to the boy.
"It is a terrible fight and it is between two wolves. One is evil - he is anger, envy, sorrow, regret, greed, arrogance, self-pity, guilt, resentment, inferiority, lies, false pride, superiority, and ego." He continued, "The other is good - he is joy, peace, love, hope, serenity, humility, kindness, benevolence, empathy, generosity, truth, compassion, and faith. The same fight is going on inside you - and inside every other person, too."
The grandson thought about it for a minute and then asked his grandfather, "Which wolf will win?" The old Cherokee simply replied, "The one you feed."
Obrazec v strede mi doniesol tatér ráno pred tetovaním s tým, že to príbeh dopĺňa. Vyjadruje súbežnosť oboch dejov, vnútorný boj znamená život, ustane až po smrti. Vytetované je to na mieste, kde podľa toltéckych učení sídli vedomie (Castanedove knihy a pod). To mi vytetoval zadarmo, s tým že bez toho si myslí že by práca nebola kompletná.
Samozrejme nenosím si na tele komix, ktorý budem každému vykladať. V prvom rade sa mi to páči ako opticky, tak sa to celkom hodí k zvyšku mojho tela, tož brada, dredy po riť a pod. Oceňujem ale, že tatér sa do každej zo svojich prác ponorí naplno a rád odhaľuje mágiu tam, kde by inak možno nebola. A síce ide o jednoduchý projekt, aj tak mi na vlkoch vypichol zopár detailov, pre ktoré má dôvod. Až mmi z toho šla hlava kolem
Každopádne, či ten príbeh niekomu rozpoviem alebo nie - úžasná skúsenosť. A nosím si na tele memento na moju vlastnú osobnosť, osobnosť umelca, tohoto obdobia a aj Krakowa samotného
Klobúk dole, keď to má v sebe takú myšlienku, ako tetovanie samotné, tak aj všetko okolo toho. Také tie rôzne tribal tetovania, kde ide skôr o estetickosť ako o nejakú myšlienku, sa vôbec nechytajú.
Páči sa mi to.
Páči sa mi to.
-
Alex481991
Medium Star
caute neviete mi poradit nejaky dobry tetovaci salon v BA najma taky kde ochotne poskytnu určitu konzultaciu kedže najprv sa musim poradit či v mojom pripade bude tetovanie vhodne. Dakujem 
V BA ti môžem odporučiť môjho známeho, ktorý tetoval aj mňa. Jeho prácu, ktorú robil mne môžeš nájsť aj v tejto téme.
-
bolek
Guru
Keď človek vie, prečo si to dáva a niečo to preňho symbolizuje, tak určite potom neľutuje.
Ja som vedela asi rok, že tetovanie vôbec chcem, miesto bolo viac menej tiež jasné, motív sa menil, ale najmä som chcela niečo malé a minimalistické a som rada, že som si to sama mohla napísať, nakresliť a že sme s tatérom dokonzultovali len nejaké detaily, aj keď on ma lámal aj na ďalšie zmeny
A bolesť? Pre mňa jedna z najpríjemnejších vecí, skoro som mu tam zaspala, ale vraj by som nebola prvá. 
-
audiotrack
VIP
a co a kam si si teda vybrala?
vyse kolien nize pasa 
-
bolek
Guru
audio: symbol nekonečna, taká tá osmička a v tom nápis love life pod Ľ kľúčnou kosťou. 
Pre karma darcu (bol si to ty, audio, či?
): Tak neviem, či je to sexy alebo pekné, ja som v každom prípade spokojná. Tetovanie je vraj závislosť, takže rozširovať kolekciu pravdepodobne budem, ale len o niečo malé a symbolizujúce. Nápady by boli na prsty, za ucho, okolo členku a neviem, ako to opísať, zozadu chrbta cez rameno. Tak hádam sa do čísla 5 zmestím, ale nejako to veľmi neplánujem. Ja som asi taký hrr človek, takže keď to budem cítiť, že áno, idem do ďalšej, tak proste pôjdem. 
Pre karma darcu (bol si to ty, audio, či?
Nepoznate niekto nejakeho tatera (resp. nemusi to byt tater, staci ak by vedel pekne kreslit a byt trosku kreativny) co by mi vedel spravit nezavazny nacrt tetovania?
DEVZYO1G ak si z BA, tak ti viem dať kontakt na chalana, ktorý tetuje a robí aj návrhy na želanie zákazníkov. Ja mám od neho tetovanie na chrbte a taktiež robil dve tetovania aj môjmu bratovi. Tetovanie mu navrhol podľa želania môjho brata.