Windows media player
Windows media player
Nejde mi spustiť Windows media player. Pri každom súbore, čo chcem prehrať mi vyhodí chybu: Operácia vykonávaná serverom zlyhala. Už som ho skúšal skúšal vypnúť a zapnúť v ovládacom paneli a stále nič.
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows media player
tak ho skus preinstalovat,,, popripae hodit daku aktualizaciu
Odkiaľ to mám stiahnuť ? 12 mi stiahnuť nejde a pri 11 mi píše, že mám nainštalovanú 12 a teda as to nedá nainštalovať.
musíš mať wmp? čo tak alternatíva?
potplayer, vlc, bsplayer, kmp, MPHC... je z čoho vyberať
potplayer, vlc, bsplayer, kmp, MPHC... je z čoho vyberať
Mám aj vlc aj bs na videá, ale na hudbu mi najviac vyhovuje wmp.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
control panel -> Programs -> Turn Windows Futures on or off
Check the selection next to "Media Features" or expand that tree and select Windows Media Player
skús to dať preč, spustiť ccleaner na prečistenie registorv aj systému a potom reštart !!! a znova nainštalovať cez toto isté
A uvažuj o zmene prehrávača, WMP toto robí furt keď sa dlho používa a chyba je v Libraries, treba ich zmazať a musí si ich nanovo postaviť, čiže ono sa to po čase znova porouchá ...
Check the selection next to "Media Features" or expand that tree and select Windows Media Player
skús to dať preč, spustiť ccleaner na prečistenie registorv aj systému a potom reštart !!! a znova nainštalovať cez toto isté
A uvažuj o zmene prehrávača, WMP toto robí furt keď sa dlho používa a chyba je v Libraries, treba ich zmazať a musí si ich nanovo postaviť, čiže ono sa to po čase znova porouchá ...