teoria ALFA-S

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Gangy napísal:Ano dostavam za ne peniaze. A z tych tvojich troch modeliek co ta chcu vsetky naraz by som si urcite okamzite trenky zaje*** tak radsej nic. Mna tvoje temy nezaujimaju, mna irituju.
mna irituje vela veci preto sa radsej vypisem na hojku a je pokoj . . . :D
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Nechápem prečo sa snažíš generalizovať všetkých ľudí do istých skupín, ktoré predstavujú ten maličký zlomok osobností, ktoré sa ti pravdepodobne (tak ako aj nám ostatným) v živote podarilo stretnúť...
Tvoja teória je podľa môjho názoru hlúpa, nezmyselné sú tvoje prirovnania, protiklady, východiská...
Môžeš sa zamýšľať nad čímkoľvek, vytvoriť si xy teórií, ale vždy budú platiť len pre teba a pre tvoj svet, akonáhle sa dostanú k niekomu inému, stanú sa nepoužiteľnými...
V tom prípade máš 2 možnosti: uspokojiť sa s tým a fungovať v tom, čo si sám vytvoríš resp. prijmeš, alebo zničiť sám seba, stať sa "nefunkčným" a tým pádom stratiť podklady pre všetky tvoje ďalšie potenciálne teórie...
Opisuješ tu mnoho vecí, ktoré sa často stávajú, ale neexistuje pre ne žiadne pravidlo, úzus... nič z toho, čo prezentuješ ako fakt...
Viem, je ľahké snažiť sa s niečím bojovať, keď sa to dá zovšeobecniť pre všetkých ľudí, miesta, stretnutia, situácie... ale tak to jednoducho fungovať nemôže... ty predsa priamo popieraš ľudskú a životnú rozmanitosť a snažíš sa "logickým" spôsobom opisovať niečo, čo je pekné práve preto, že je to nelogické...
okovanec
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa okovanec »

P41NK1LL3R napísal:Nechápem prečo sa snažíš generalizovať všetkých ľudí do istých skupín, ktoré predstavujú ten maličký zlomok osobností, ktoré sa ti pravdepodobne (tak ako aj nám ostatným) v živote podarilo stretnúť...
Tvoja teória je podľa môjho názoru hlúpa, nezmyselné sú tvoje prirovnania, protiklady, východiská...
Môžeš sa zamýšľať nad čímkoľvek, vytvoriť si xy teórií, ale vždy budú platiť len pre teba a pre tvoj svet, akonáhle sa dostanú k niekomu inému, stanú sa nepoužiteľnými...
V tom prípade máš 2 možnosti: uspokojiť sa s tým a fungovať v tom, čo si sám vytvoríš resp. prijmeš, alebo zničiť sám seba, stať sa "nefunkčným" a tým pádom stratiť podklady pre všetky tvoje ďalšie potenciálne teórie...
Opisuješ tu mnoho vecí, ktoré sa často stávajú, ale neexistuje pre ne žiadne pravidlo, úzus... nič z toho, čo prezentuješ ako fakt...
Viem, je ľahké snažiť sa s niečím bojovať, keď sa to dá zovšeobecniť pre všetkých ľudí, miesta, stretnutia, situácie... ale tak to jednoducho fungovať nemôže... ty predsa priamo popieraš ľudskú a životnú rozmanitosť a snažíš sa "logickým" spôsobom opisovať niečo, čo je pekné práve preto, že je to nelogické...
nehcem provokovat ale vo vsetkom je matematika, urcita logika, a nieco podla coho existuje. Neexistujeme v chaose neriadenych veci vsetko ma svoju podstatu. Jedine co je tazko predpovedatelne ale tiez to vychadza z toho co sa deje je ludske myslenie to je jedine co je asi najmenej logicke :wink:
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

okovanec napísal:nehcem provokovat ale vo vsetkom je matematika, urcita logika, a nieco podla coho existuje. Neexistujeme v chaose neriadenych veci vsetko ma svoju podstatu. Jedine co je tazko predpovedatelne ale tiez to vychadza z toho co sa deje je ludske myslenie to je jedine co je asi najmenej logicke...
Môžeš sa na svet pozerať ako na sústavu, kde platí prísny determinizmus, ale nikdy nedokážeš zo svojich poznatkov opísať myšlienkový pochod druhého človeka, tým pádom ani situáciu, ktorá nastane...
V tejto téme je všetko automatické, samozrejmé a práve preto je to nezmyslom, keďže pocity a myšlienky sú rôznorodé a nepredvídateľné (a tým pádom zaujímavé)...
okovanec
Expert
Expert

Príspevok od používateľa okovanec »

hmm podla mna vsetko sa da predpovedat keby si poznal dokonale ludsku psychiku a povahu človeka. Ludia ktory maju talent alebo aspom studuju psychologiu vedia zo situacie odhadnut asi na 50% co clovek urobi, ale mas pravdu pre nas neni mozne na 100% odhadnut co sa stane. Ale urcite sa to da. Nemyslim tymto co pisem osud, na ten moc neverim myslim ze kazdy si vybera vlastnu cestu..... Je to tema na dlho :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

erytrocyt napísal:qwerty, úprimne. Túto tému nechávam otvorenú len zo zaujímavosti. Som zvedavý, aké zakomplexované a úbohé teórie skrachovanca nám tu ešte ponúkneš. Neuraz sa, ja len toľko.
tak s týmto plne súhlasím,,,

Ja som si vždy myslel, žýe alfa samci sú len vo zvieracej ríši. napriklad v stade levov, je alfa samec zvyčajne, najstarší a najsilnejší samec a to,že sa pári zo všetkými samicami je preto, že mu to prinaleží v jeho postavený.
A ak to chceš interpretovať medzi ľudí, tak je to niečo podobné,,, ale nie že je to typek čo spáva so všetkymi ženskymi a len preto je alfa,,,

A nič trapnejšie ako tvoj uvodný prispevok k tejto teme som ešte nečítal,,, Tých 10 bodov je ako o čom?
aswer
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aswer »

dpc to mi je ale tema wow :shock:
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

No ja sa v nejakom mojom zvratenom zmysle vzdy tesim na temy od qwerty-xyz, ako som sa tesil aj na temy od Les-a... je to proste tak :)

a k teme? vazne si myslite, ze tento jav neexistuje? on existuje az velmi dobre... verte alebo nie, mam "kamarata" (skor znameho, niekde na pol ceste medzi dvoma) ktory FAKT dostane ktoru chce. znie to prizemne, ze? aj ja som si myslel, ale je to tak. nemyslim si, ze je to vina dievcat, skor to pokladam za vinu PODVEDOMIA dievcat, ale tak to je v konecnom dosledku jedno. proste NEVEDIA odolat. zovseobecnujem? nemyslim si... kto sa s tym stretol vie.

dalej... drsnak vs. dobrak? imho to ide vekom... cim je zena starsia, tym viac hlada istotu, ktoru najde u "dobraka" ako nebezoecenstvo, ktore najde u "drsnaka". ale vo veku tak do 17-18 si myslim, ze je to UPLNE jasne, ze sancu maju JEDINE ty, ktore ponukaju dievcatu nieco "nebezpecne". dufam ze chapate moju myslienku.

s cim ale nesuhlasim je to, ze su tzv. beta, ktori maju mizivu sancu si najst partnerku. v tomto pripade si myslim, ze u nich ide skor o "povahove chyby", nedostatok skusenosti, resp. uzky okruh znamych, to su ale problemy, ktore sa DAJU riesit.

takze resume : nejaky alpha male sem, alebo alpha male tam, nas uspech u zien zavisi len a len na nas :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

robbie to presne vystihol.. ja takisto poznam takeho alpha typka a skratka on poje**** ktoru chce aj taku co akurat vstupuje do rehole..
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Nechcem zarypovať, ale mne sa zdá,že táto téma je o čistej žiatlivosti.
Rodia sa ludia, s vodcovskými genmi, ktorý sú oblubený, ktorých nasledujú, ktorý nemusia vypadať ako namakane gorili aby mali uspech....
a vám akože vadí,že hoci sa snažíte ,svoj uspech nikdy nedosiahnete na taku uroven, žeby ste bez mihnutia oka balili každú, na ktoru sa kuknete či niečo ine ? Však je to na smiech ... nemože byť každý pán, komu by sa asi tak rozkazovalo ? :lol: :lol:
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

kazdy moze byt pán =)) len sa k tomu musi dopracovat =))
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

qwerty-xyz: Ty musíš byť zaujímavý prípad. Rád by som sa s Tebou neskôr stretol a pokiaľ mi to špecifikácia štúdia bude umožňovať, možno o Tebe aj napísať dizertačku. Bez srandy - si unikát, akých mnoho nie je.
K téme: Napísal si svoj (neuveriteľne a zbytočne) komplexný pohľad na vec z ktorého sa mi nechce rozpitvávať keždý jeden detail s ktorým nesúhlasím, alebo naopak, s ktorým sa stotožňujem. Jedna vec je však istá - je to čisto tvoj pohľad na vec a tvoja realita / teória, v ktorej si sa našiel a do celého vykonštruovaného komplexu dosadil. Si súčasť niečoho, čo si si vymyslel, cítiš sa, ako aktívne koleso v súkolí. Neviem, či to vyplýva z tvojej spoločenskej deprivácie, alebo čo, ale pripadá mi to mierne choré (neber to ako urážku). Myslím, že problémo všetkých Tvojich teórií je prílišná generalizácia a to, že sa na všetko snažíš aplikovať vzorce správania a zabúdaš na plasticitu ľudskej mysli, ľudského správania a podobne. Preto majú Tvoje príspevky šialený rozsah. Vždy, pokiaľ Ti prestane jeden vzorec sedieť na random situáciu, musíš vytvoriť nový.
OK. Máš isté skúsenosti, z ktorých čerpáš. No nie je to alfa et omega krédo života. Na život teórie, ani pravidlá, aké ty predkladáš neplatia (nebavme sa o všeobecných etických a právnych normách). Nesnaž sa ich preto vytvárať. Preto máš v hlave bordel jak v tanku - zbytočne Ťa to zaťažuje. Nesnaž sa veci pochopiť a rozpitvať. Ničí Ťa to.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

qwerty ako mi raz povedala jedna kamaratka: "Nesnaz sa vsetko pochopit. Povedz si, ze niektore veci skratka su tak ako su." A myslim si, ze mala pravdu. Niekedy cim viac clovek daco riesi...tym vacsie hluposti mu vychadzaju.

P.S. jin tu dizertacku potom posli :wink: .
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja som to ani len nečítal :cry:
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

preco sa vsetci obuvate do qwerty-ho? mali by sme ho pochopit a polutovat. bojim sa, ze je hlboko frustrovany z "uteku" svojej vysnivanej lasky...
qwerty: ta muselo stat usilia napisat taku esej a nehovorim o case, ktory si mohol vyuzit rozumnejsie. na rovinu ti poviem, mas v hlave dost rozumu a skusenosti, len to mas vsetko akosi rozhadzane :)
co sa tyka clanku suhlasim s urcitymi nazormi, ktore nie su daleko od reality: existencia alfa-samcov, ktori maju geneticku vybavu a vedia to skombinovat s ucinnym balenim, alebo ze zeny(babenky) ktore este maju vmasirovane chore predstavy o fungovani vztahov a k**** letia prave na takychto "profikov".
co ma vsak dostalo, ze delis muzov na alfa-s a "the others", ako keby boli podradena skupina. kazdy je jedinecny a v niecom inom vidi zmysel partnerskeho zivota, alfa-s sexuje so vsetkym co ma p*cu a krvny obeh a napriklad ty hladas aj nieco hlbsie. :wink:

ja osobne poznam jedneho na ktoreho by sedel taky profil, kazda baba by ho chcela a on to velmi dobre vie...raz prisla na jeho izbu nejaka 30-35 rocna(on ma 20) zenska ze nech nerobi rachot a on sa pyta ze co ma pod tym zupanom :lol:
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Re: teoria ALFA-S

Príspevok od používateľa Famine »

Slovaci niesu od prírody alfasamcami. Slovaci v minulosti viedli polnohospodarsky štyl života a ako vieme ženám imponuju lovci, preto ak poznáte niekoho koho by sa dalo označiť za alfasamca a rozpráva po slovensky tak určite nema velmi vela slovenskych genov, veď na tomto uzemí žilo velmi vela národnosti :)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

qwerty a ty si alfa samec ?
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »

Famine a potom ake geny mas ty lebo ty isto alfasamec si, odrazajuc sa od STORY v bare :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Alfa-troll a alfa-samec sú dve rozdielne veci. Netreba si to mýliť.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Chudak qwerty, mal by ho ist niekto pohladkat takeho zarmuteneho v tom jeho svete v bubline.
Napísať odpoveď