Zmeny na fore
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
jurko: Nema vyznam robit subfora, bude tu z toho len velky bordel:
Linkman: No LOL, myslim, ze dake paranormalne javy by sa neuchytili a zakladat to kvoli trom temam je zbytocne.
booob: Ziadne temy a ani prispevky sa nevymazali, jedine sa presunuli a to je cele.
ONdr3j: Treba vediet rozlisit diskusiu a linky, treba ti s tym pomoct???
Linkman: Tie stare kategorie ako Prog&Grafika sa porozdeluju medzi Programovanie a medzi Grafiku, video... Bude to prehladnejsie a ked sa to popresuva, tak ta stara sa zmaze. To iste aj Diskusia o PC, popresuva sa to medzi Hardware, Hry, Internet... a potom sa cast Diskusia o PC zmaze.
Linkman: No LOL, myslim, ze dake paranormalne javy by sa neuchytili a zakladat to kvoli trom temam je zbytocne.
booob: Ziadne temy a ani prispevky sa nevymazali, jedine sa presunuli a to je cele.
ONdr3j: Treba vediet rozlisit diskusiu a linky, treba ti s tym pomoct???
Linkman: Tie stare kategorie ako Prog&Grafika sa porozdeluju medzi Programovanie a medzi Grafiku, video... Bude to prehladnejsie a ked sa to popresuva, tak ta stara sa zmaze. To iste aj Diskusia o PC, popresuva sa to medzi Hardware, Hry, Internet... a potom sa cast Diskusia o PC zmaze.
-
audiotrack
VIP
-
scortyak47
Medium Star
-
hojko
Site Admin
Re: y
A co tak to hodit k Overclockingu, teda by sa to volalo Overcloking & tuning???rosta napísal:Mne osobne se to zda supr.Jinak chtel bych poprosit jestli by bylo mozne zavest sekci Tuning Pc.
Re: Zmeny na fore
nooo, nie je to zlee. ale bude to lepsie ked potom odstranis tie cerneve pokecihojko napísal:Pacia sa Vam zmeny na fore (nove kategorie)???
Ake kategorie by ste este prijali???
Zmena bude trvat trosku dlhsie, musia sa popresuvat a porozdelovat temy, spravit iste zmeny atd... a tak to asi tak par dni potrva.
-
aquafresh1
Star
Hmm, podla priebehu hlasovania by sa forum mohlo vratit do predchadzajucej podoby. Pokial ide o moj nazor, napr. rozdelenie jednej z najpopularnejsich rubrik fora- Volna diskusia- je imho uplne zbytocne a prinesie viac prace aj samotnym spravcom (presuvanie topicov atd.), cas straveny preklikavanim sa cez forum bude urcite vacsi, tendencia by pritom mala byt presne opacna- jednoduchost, atd. Ale to je len moj pohlad na vec, po case si mozno zvyknem. V kazdom pripade, hlasoval som NIE.
Ano, pridat sekciu reality show ja som za.Sajmon napísal:pomalicky si zacinam zvykat je to super ale trosku by som to tam poprehadzoval aby to bolo pene vsetko tip-top a este ma napadlo ci by sa nepridala sekcia REALITY-SHOW bo som si vsimol ze vyloveny su aj v hladam aj v volnej diskusii aj v ostatne no ale je to len napad