Kolko sa denne učíte ?
to asi cela trieda taktosmejo napísal:taku biolu sa neucim nikdy, na hodinach len opisujem poznamky, aby som mal z coho pisat tahak, profka neskusa...
pred pisomkou z matiky prelistujem zosit a pozriem ake typy prikladov sme mali, ostatne predmety sa ucim asi tym sposobom, ze lahnem niekde, zosit pred seba a myslienkami som totalne niekde inde a ked uz aj cumim do toho zosita, tak to absolutne nevnimam ani ked si to precitam 3x.. neviem sa prinutit ucit sa (do minut to zhrnut neviem)
ale mam urcite zavazky, ze sa chcem viac venovat uceniu(sice uz tri polroky to ide takto, ale teraz to myslim dost vazne)
-
piskota224
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Poradim ti. Na maturu samotnu sa nemusis ucit cely rok. Ja som mal potuchy o predmetoch z ktorych som siel maturovat, cize som bol ako tak v obraze, ale realne som zapol az cez akademicky tyzden, mozno par dni pred nim. Ale to boli take 8 hodinovky, samozrejme s pauzami, ale maturita dopadla skvele.dbco napísal:ja sa moc neucim len vymienam knihy ale musim sa nejako zacat lebo ani sa nenazdam a je tu maturita a ja viem velke ...
-
anyway
Light Star
Re: Kolko sa denne učíte ?
Mal som v umysle zalozit takuto temu, takze to tu oprasim.
Tyzdenne mi to vychadza asi na 40 hodin posledne dva mesiace - vted som zazil nahle osvietenie (konecne sa mi podarilo znechutit si pocitacove hry!) a teraz dohanam cas, ktory som zabil hranim tychto hier pocas desiatich rokov. V sucastnosti sa ucim na prijimacky a zaplnam medzery v inych oblastiach plus sa venujem samostudiu informatiky a nemciny, ktore v skole nemame.
Tyzdenne mi to vychadza asi na 40 hodin posledne dva mesiace - vted som zazil nahle osvietenie (konecne sa mi podarilo znechutit si pocitacove hry!) a teraz dohanam cas, ktory som zabil hranim tychto hier pocas desiatich rokov. V sucastnosti sa ucim na prijimacky a zaplnam medzery v inych oblastiach plus sa venujem samostudiu informatiky a nemciny, ktore v skole nemame.
0.
Bus/Prestávka.
Bus/Prestávka.
Ja sa tiež neučím vôbec, teda môžno sa dá za učenie považovať ak si robím nejakú úlohu cez Moodle ... ale to je asi tak všetko.
Inak k tomu autobusu, aj ja som vždy večer pred tým odhodlaný ako sa to všetko naučím ráno v buse, ale vždy zaspím jak bábo
Inak k tomu autobusu, aj ja som vždy večer pred tým odhodlaný ako sa to všetko naučím ráno v buse, ale vždy zaspím jak bábo
základku si nepamatám, na strednej asi len pred písomkami a to tak 2-3 hodiny max, no na vysokej to začala byť iná káva. Pokiaľ si teda rozdelím skúšky na ľahká, stredná, ťažká tak je to asi tak:
ľahká - 2 dní pred (3-4hodiny denne)
stredná - 7 dní pred (5 hodin denne)
tažká - (zatiaľ som mal len jednu fakt že bombu a to som sa učil 12 dní po 9 hodí)
Ale inak aj počas semestra minimálne 2 hodky denne musím venovať škole (aj víkendy)
ľahká - 2 dní pred (3-4hodiny denne)
stredná - 7 dní pred (5 hodin denne)
tažká - (zatiaľ som mal len jednu fakt že bombu a to som sa učil 12 dní po 9 hodí)
Ale inak aj počas semestra minimálne 2 hodky denne musím venovať škole (aj víkendy)
Aktuálne počas prípravy na prijímačky je to denne tak 6-8 hodín (2x3/4). Medzitým sa idem prevetrať so psom von alebo si inak oddýchnem. Počas gymnázia som sa neučil vôbec, nepotreboval som to.
-
guess.whoo
Redeemer
ja sa ucim minimum, viac casu mi zial zaberaju rozne eseje a prezentacie..
danodrevo - kam chces ist do skoly ked sa tolko ucis na prijimacky? :-O
danodrevo - kam chces ist do skoly ked sa tolko ucis na prijimacky? :-O
Vždy som sa učil hodinu denne.
Medicína. Ale popri tom som na hojku a tak, čiže nie je čistý čas 6 hodín. Ale je to toho dosť veľa, robím veľa testov,takže to zaberá veľa času.
pred skuskov asi 2-3 dni, na test tak den vopred po skole alebo v skole ked mam nejake okno par hodin.
Ja mám príjmačky o vyše 2 týždne a neučím sa vôbec, ale tak, to sú TSP.
NECHÁPEM význam VEDOMOSTNÝCH testov na príjmačky na VŠ. To je čistá demencia. TSP sú viac menej všeobecné a logické, ale sakra, čo napovedia tej škole vedomostné testy? Škola ťa má učiť, nie?
NECHÁPEM význam VEDOMOSTNÝCH testov na príjmačky na VŠ. To je čistá demencia. TSP sú viac menej všeobecné a logické, ale sakra, čo napovedia tej škole vedomostné testy? Škola ťa má učiť, nie?
Ani nie
, vacsina bude samostudium.
-
guess.whoo
Redeemer
zas na niektorych skolach su IQ testy a tiez sa niektori stazuju
vsetkym asi nevyhovies
Kua a prečo nič sú odborové testy? Hlásiš sa na medicínu, budeš mať prijímacie skúšky z tejto oblasti, hlásiš sa na históriu, budeš mať dejiny a pod. Len to sa asi školám asi nechce robiť, tak si vymysleli tento nezmysel menom všeobecných testov. Potom to dopadne tak, že talentovaný človek sa na školu nedostane, lebo takéto vec písať nevie (poznám taký prípad, týpek dnes robí doktoranda) a naopak, rôzni lajdáci, čo nemajú reálny záujem o štúdium sa na školu dostanú, lebo akosi záhadne im tieto veci idú.