Conversi
Re: Conversi
Čo poviete na tieto? http://www.snowboard-online.sk/gallery/444460/
Nie sú skôr pre dievčatá? Hrozne sa mi páčia ale nechcem vyhodiť nemalú sumu za dievčenské.
Nie sú skôr pre dievčatá? Hrozne sa mi páčia ale nechcem vyhodiť nemalú sumu za dievčenské.
Su dobré
stačí si prečítať popis: "Unisex skate topánky Vans...."
stačí si prečítať popis: "Unisex skate topánky Vans...."
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Na vansy sa vykasli to su predrazene sracky, na ktorych ti velmi pravdepodobne po "par" noseniach odide podrazka... Mne asi po 2 mesiacoch zacalo do nich zatekat a kedze vela mojich znamych su nadrzani z vansov, tak viem, ze aj oni mali podobne problemy... Ak sk8 tenisky, tak urcite adio/circa pripadne aj tie conversy...
konversy nosia po vzoru Kurta Cobaina alternatívne zmyšlajúci ludia
1. Converse sú číny s hviezdičkou, 27x drahšie ako číny
2. Nie sú babské, ale aj pánske (resp., skutoční Páni nosia poriadnu obuv (: ...)
3. Nič proti vzhľadu týmto topánkam, len neviem prečo za to vy*ebať cez 50€, keď sú to fakt Číny, ktoré ťažia iba z názvu značky
4. Keď som ako decko vyšiel von s vysokými Čínami, kamaráti sa mi smiali, že som žebrák, dneska sú títo ľudia najviac IN,.. ALE - musí byť hviezdička, inak si žebrák
5. Autor témy by sa mal naučiť písať. Slovák, čo nevie písať, je hlupák. A je jedno, či má Adidas, alebo Converse, alebo žabky zo stánku s nafukovačkami.
2. Nie sú babské, ale aj pánske (resp., skutoční Páni nosia poriadnu obuv (: ...)
3. Nič proti vzhľadu týmto topánkam, len neviem prečo za to vy*ebať cez 50€, keď sú to fakt Číny, ktoré ťažia iba z názvu značky
4. Keď som ako decko vyšiel von s vysokými Čínami, kamaráti sa mi smiali, že som žebrák, dneska sú títo ľudia najviac IN,.. ALE - musí byť hviezdička, inak si žebrák
5. Autor témy by sa mal naučiť písať. Slovák, čo nevie písať, je hlupák. A je jedno, či má Adidas, alebo Converse, alebo žabky zo stánku s nafukovačkami.
-
Soviet
Darca
Hensym, Ak by si cital, tak je ta cena opodstatnena vydrzou a kvalitou 
Neviem, ja som nosil zamladi tiez cinanky a bolo mi jedno, co si kto omne mysli, ako aj teraz mi je a vkuse bude.
Ked sa mi nieco paci, tak to budem nosit, aj keby sa ostatni na hlavu postavili.
Nie kazdemu totiz vyhovuju topanky, ktore su ako k saku a podobne. Treba si obut to, v com sa citi clovek super a nie to co je in.
Ale mas pravdu, ze v ostatnych veciach je to uz len oz nacke Converse, ked sa bavime o buzi taskach, kabelkach a neviem co vsetko som uz od nich na ludoch videl. Tam je to uz predrazene svinstvo.
Neviem, ja som nosil zamladi tiez cinanky a bolo mi jedno, co si kto omne mysli, ako aj teraz mi je a vkuse bude.
Ked sa mi nieco paci, tak to budem nosit, aj keby sa ostatni na hlavu postavili.
Nie kazdemu totiz vyhovuju topanky, ktore su ako k saku a podobne. Treba si obut to, v com sa citi clovek super a nie to co je in.
Ale mas pravdu, ze v ostatnych veciach je to uz len oz nacke Converse, ked sa bavime o buzi taskach, kabelkach a neviem co vsetko som uz od nich na ludoch videl. Tam je to uz predrazene svinstvo.
-
Wonderwall
Medium Expert
Ak si z KE, chod do Sportsdirectu vo velkom Tescu, po dlhom hladani som tam nasiel ciny ktore mali aj v mojej velkosti(47-48), znacka Lee Cooper za 15€ tusim, mali aj lacnejsie ktore sa mi pacili este viac ale bohuzial nemali moju velkost. Na margo ceny Converse, suhlasim s Henysmom, pride mi priserne prepalena, mam kamaratov ktorym sa Conversy za 50€ rozpadli po polroku a ciny bez ''hviezdicky'' im sluzia uz nejaky ten cas 
Ja som si Číny za 3€, respektíve nejakých 100 korún kupoval každý rok na telesnú, a keby mi nerástla noha, tak mi držia dlhšie. Kamarátom, ktorí mali Converse-y sa pri bežnom nosení poškodili tak, ako každé iné topánky.
-
Soviet
Darca
To mas ako so znackami elektroniky. Jednemu tak funguje a druhemu inak, takze asi podla chuti
By som tu mohol nadavat aj vo velkom na adidas ci nike botasky, ktore mi vydrzali ledva par mesiacov ale niekomu aj dva roky (odvtedy ich nekupujem).
Ked sa to cloveku paci, bol spokojny s tym v minulosti, tak nech si kupi. Ked ma daco sklame, tak tiez povacsine nedavam druhe sance. Vynimkou bola mp3ka, ktoru som mal a utopil po dvoch rokoch a novu rovnaku mi poslali vadnu. Ked som vedel, ze mi ficala predtym, tak po reklamacii (miesto vratenia prachov) prisla dalsia nova a funguje uz skoro rok.
Dalsia nevyhoda bola u cinasov klasickych, ze neviem co je to za latka, ale v tych mi strasne smrdeli nohy, nech som mal a robil cokolvek. A ponozkami ci teplom to nebolo. U tychto C.. sa mi to zatial nestalo. O "znackovych" trickach a celkovo znackovom obleceni radsej pomlcim.
By som tu mohol nadavat aj vo velkom na adidas ci nike botasky, ktore mi vydrzali ledva par mesiacov ale niekomu aj dva roky (odvtedy ich nekupujem).
Ked sa to cloveku paci, bol spokojny s tym v minulosti, tak nech si kupi. Ked ma daco sklame, tak tiez povacsine nedavam druhe sance. Vynimkou bola mp3ka, ktoru som mal a utopil po dvoch rokoch a novu rovnaku mi poslali vadnu. Ked som vedel, ze mi ficala predtym, tak po reklamacii (miesto vratenia prachov) prisla dalsia nova a funguje uz skoro rok.
Dalsia nevyhoda bola u cinasov klasickych, ze neviem co je to za latka, ale v tych mi strasne smrdeli nohy, nech som mal a robil cokolvek. A ponozkami ci teplom to nebolo. U tychto C.. sa mi to zatial nestalo. O "znackovych" trickach a celkovo znackovom obleceni radsej pomlcim.
Tak s tymto uplne suhlasimHensym napísal:1. Converse sú číny s hviezdičkou, 27x drahšie ako číny
-
Eritrea
Star
conversi ci uz na chalanoch alebo babach su sexy ! skvely vyber, akakolvek farba nizke ci vysoke
...na leto su super, aj ked ta nika rovna podrazka nieje pre kazdeho..
- Prílohy
-
- ja osobne by som volila takeho 39
- images.jpg (10.44 KiB) 1522 zobrazení
-
enterprise
Medium Expert
Conversky sú fajn. Ľahké, pohodlné a nie sú to len tie klasické číny, sú rôzne typy. Na nákup týchto tenisiek odporúčam obchod na Kärtner Strasse vo Viedni, v bočnej uličke pri Burger Kingu. Luxusné ceny a super výber.
ja sa musim pridat, kupil som si conversy len na take lahke nosenie, ale poznate to
uz som s nimi bezal cez blatove pole, v snehu, v dazdi a stale su ako nove, neviem si ich vynachvalit 
Ak sa ti pacia dievcata alebo chlapci pod 17 rokov tak prosimEritrea napísal:conversi ci uz na chalanoch alebo babach su sexy ! skvely vyber, akakolvek farba nizke ci vysoke...na leto su super, aj ked ta nika rovna podrazka nieje pre kazdeho..
no nemyslim ze prave skrachovanci si obuvaju converse 
Conversi nosím ako prezuvky v škole ..
-
Eritrea
Star
to je blbost, clovek moze nosit cokolvek co sa mu paci, to co si o tom myslia ostatny mi moze byt fuk. conversy nosim cely svoj zivot a nikdy na nich nebudem stara 
Neviete o nejakom e-shope s original pravymi converskami ? SK/CZ alebo nejaky zahraničny ale s lacnym poštovnym. Alebo nejake napodobeniny ale lacne lebo nedam za fake 30e