Dovolenka pre mladých
Dovolenka pre mladých
S kamarátmi chceme ísť v lete niekam na dovolenku. Podmienkou je prímorská oblasť s možnosťou večer ísť na nejakú diskotéku poprípade festival. Pod diskotékou mám na mysli poriadnu diskotéku nie zábavu pre rodinu, ktorú organizuje markíza klub. Bohužiaľ, všetci máme 20 rokov takže Ibiza vypadáva. Nejaké iné návrhy? Zatiaľ sme našli iba Zrće a Bulharsko. No to si nechaváme ako poslednú možnosť. Dovolenka môže byť autom/lietadlom/busom. Rozpočet stanovený nemáme no do tých 500 eur keby sme sa zmestili by bolo ok. Za každý nápad budem vďačný.
Re: Dovolenka pre mladých
Ja by som siel na akciu "Holy Ship" daj si to do ytb...
Na Tomorrowland sa instantne vypredali vstupenky, v sekunde ich bolo 0
Na Tomorrowland sa instantne vypredali vstupenky, v sekunde ich bolo 0
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pri tom rozpocte neviem neviem. A na ako dlho? Kedze ked si odratas hotel + stravu + dopravu sa budes pohybovat uz pri dakych 400-500 eur na tyzden 
Ak bude doprava autom tak do tej ceny to netreba započítavať. Máme dobrú ponuku do chorvátska na týždeň ubytovanie na jedného 180 eur no je to seniorská oblasť tak tam nechceme ísť. Keď sa ináč nedá, tak choďte aj nad rozpočet. Ten som tam zadal len orientačne. A tomorrowland kde na ebayi stoja dva lístky 1000 a viac alebo lode od 21 rokov kde treba letieť do USA prosím vynechajte 
pisal si si o zabavu v primorskej oblasti... tak chod do chorvacka zbierat musle co ti mam na to napisat 
Ja by som volil Chorvatsko, je tam viac oblasti kde to zije mladymi a ceny su tam tiez celkom prijatelne.
K tomu by ti vedel nieco napisat uzivatel p4ra.
K tomu by ti vedel nieco napisat uzivatel p4ra.
-
twardykamen
Medium Professional
odporucam spanielsko.Napr. LLoret del mar. Je tam club na clube a obrovske mnozstvo mladych ludi.nedavno tam bol myslim aj tiesto?A ak by ti to nahodou nestacilo barcelona je cca 40 km..
otazka je ci celkovy rozpocet je 500,pretoze len pobyt+letenka je cca500
otazka je ci celkovy rozpocet je 500,pretoze len pobyt+letenka je cca500
Choďte na Slnečné jazerá do Senca, ušetríte a v lete je tam fakt dobrá atmosféra ..
Takže vyzerá to tak, že ideme do Splitu kvôli http://ultraeurope.com/ Viete mi poradiť, čo sa dá v Splite a okolí robiť?
Koľko teraz stojí ubytko pre 2 v Chorvátsku na týždeň, aj s nejakou kuchynkou?
my sme boli minuly rok v chorvatsku v jednom mestecku kusok od pakoštane /neviem teraz jak sa vola/ a tam sme nasli jediny volny dom co bol dost blizko k moru, bola to novostavba, klima, telka, dve izby, kuchyna nova, elektricky sporak proste vsetko a za 210e na tyzden/osoba co je trochu vela na chorvatsko ale ako bol to luxus no.. a potom sme boli v inom meste a tam sme boli 4 dni za 50euro ale to bolo fakt stare ale akoze na prespanie to stacilo..
takze za noc sa da v pohode najst za 15-20 euro, aj menej.. len treba hladat.
takze za noc sa da v pohode najst za 15-20 euro, aj menej.. len treba hladat.
Čo mi kamarát hovoril, ktorý to predbežne pozeral, že 10 dní pre štyroch do 500 eur za apartmán.begbeee napísal:Koľko teraz stojí ubytko pre 2 v Chorvátsku na týždeň, aj s nejakou kuchynkou?
V Splite odporucam ist na futbal, len v tom termine ked tam chces ist sa asi nehra chorvatska liga. Ale nejake predkolo ligy majstrov/europskeho pohara by ste mohli vychytat.PtM napísal:Takže vyzerá to tak, že ideme do Splitu kvôli http://ultraeurope.com/ Viete mi poradiť, čo sa dá v Splite a okolí robiť?
Popripade sa mozte ist pozriet na niektory z okolitych ostrovov, ktorych je tam pozehnane, a na kazdy sa da zo Splitu dostat trajektom.
Odporucam dve destinacie
Bulharsko - Sunny Beach
Kreta - Hersonissos (heslo tohto strediska: "Fuck Ibiza, This is Hersonissos")
Bulharsko - Sunny Beach
Kreta - Hersonissos (heslo tohto strediska: "Fuck Ibiza, This is Hersonissos")
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
na slnecne? Co tam, sak tam je draho jak svin a hromada otravnych anglicanov... su aj lepsie destinacie.
minulý rok som bol na Slnečnom a nebolo to nič moc. Čakal som viac
My sme minulý rok boli s partiou na Slnečnom pobreží - cez cestovku, all inclusive nás to vyšlo okolo 330eur - peniaze sme v podstate míňali len na diskotékach a na nakúpenie suvenírov. Večer to tam celkom žilo, veľa diskoték kde to už najlacnejšie nebolo (pivko cca 3 eura) ale viem si predstaviť že v iných krajinách to bude drahšie
. Cez deň sa dalo ísť pozrieť do Nesebaru, more pláž pekné akuraát dosť preplnené.
Išiel by som tam aj tento rok , ale chcem vyskúšať niečo nové a neísť niekam kde to už poznám. Boli ste už niekto v Prímorsku? Chcel som pôvodne Španielsko, ale je to drahšie a radšej pôjdem z väčšou partiou do Bulharska ako pár ľudí do Španielska. Chceme to vybaviť cez CK, all inclusive nech so všetkým máme pokoj
. Aj keď viem že vybavovať si to sám by mohlo vyjsť lacnejšie, no s toľkými ľuďmi je to celkom o nervy
.
Išiel by som tam aj tento rok , ale chcem vyskúšať niečo nové a neísť niekam kde to už poznám. Boli ste už niekto v Prímorsku? Chcel som pôvodne Španielsko, ale je to drahšie a radšej pôjdem z väčšou partiou do Bulharska ako pár ľudí do Španielska. Chceme to vybaviť cez CK, all inclusive nech so všetkým máme pokoj
Na Slnecnom sme boli cca 3 roky dozadu s tym ze sme mali na hotely iba ranajky a stravovali sme sa po restikach + samozrejme vecerne navstevy barov. Minul som vtedy do 150e co sa mi na tyzden na dovolenke zda byt v pohode. A vtedy tam boli bary/diskoteky na kazdom kroku tak neviem ci sa to nejako extremne odvtedy zmenilo.