Ako urobiť fotku pracovnej plochy [desktopu]?
-
W0Lf
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ako urobiť fotku pracovnej plochy [desktopu]?
caute.
Ako urobim fotku pracovnej plochy ?? klavesove skrakty nepoznam a niaky software tiez nie . poradte.
Ako urobim fotku pracovnej plochy ?? klavesove skrakty nepoznam a niaky software tiez nie . poradte.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
vladino001
Light Professional
Re: AKO UROBIT FOTKU PLOCHY ?
ja mam problem ze potrebujem spravit fotku plochy aby som mohol pouzit obrazok s pdf ktore ma zablokovany akykolvek prenos dat s daneho pdf. prtsc nefunguje maju to osetrene takze niaky napad ?
a co sa stane ked das PrtScn?
Dam prtscn idem do malovania a dam Ctrl+v a nic mi neprilepí a tiez pokial mam otvoreny dany dokument tak nejde dat screen ziadnej obrazovkywladas napísal:a co sa stane ked das PrtScn?
typol by som to na niaky softwarovy blok cez adobe do ktore sa musi instalovat modul aby vobec sli dane dokumenty otvorit ...
modul sa vola: file open instaler.
skus otvorit ten pdf, potom otvor nejaku zlozku (alebo hocijaky program s malym oknom, napr kalkulacka) a maj ju v popredi oznacenu
-
Dildogripak
Medium Professional
Re: Ako urobiť fotku pracovnej plochy [desktopu]?
a čo takto nástroj na vystrihovanie? win7
-
Soviet
Darca
Niekde musis dat FN+PrtScreen
bezne to robim bez toho fn ... ale ani to nefungovaloSoviet napísal:Niekde musis dat FN+PrtScreen
wladas napísal:skus otvorit ten pdf, potom otvor nejaku zlozku (alebo hocijaky program s malym oknom, napr kalkulacka) a maj ju v popredi oznacenu
to ma tiez napadlo ale nefungovalo to
musis popisat co presne myslis tym nastrojom na vystrihovanieDildogripak napísal:a čo takto nástroj na vystrihovanie? win7
ak ma niekto este napady sem snimi ja som svoje vycerpal uz davno
-
hojko
Site Admin
Program SnagIt!
Dakujem fungujehojko napísal:Program SnagIt!
-
Dildogripak
Medium Professional
Treba si otvoriť daný dokument (tú časť, ktorú chceš vystihnúť), potom otvoríš štart a nájdeš "Nástroj na vystrihovanie" (Snipping tool) a tam si vyberieš ktorú časť plochy odfotíš a uložíš ako obrázok. Funguje len na WIN7 (Xpčko to nemalo a Hlístu som nemal čiže neviem)musis popisat co presne myslis tym nastrojom na vystrihovanie
vdaka toto funguje tiez. tento nastroj este nemal tu cest pouzit kedze vzdy fungoval prnscr a hlavne win7 nemam moc kratko (xp)Dildogripak napísal:
Treba si otvoriť daný dokument (tú časť, ktorú chceš vystihnúť), potom otvoríš štart a nájdeš "Nástroj na vystrihovanie" (Snipping tool) a tam si vyberieš ktorú časť plochy odfotíš a uložíš ako obrázok. Funguje len na WIN7 (Xpčko to nemalo a Hlístu som nemal čiže neviem)