Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Len tak informačne, čo som sa tu minule pýtal na to, aké auto by ste odporučili. Rozhodli sme sa pre novú Mazdu 6 - porazila Mondeo, rozhodlo aj to, že ide o úplne nový model, vzhľad je perfektný. Takisto motor, celková kvalita a ostatné záležitosti sú super, takže tak.
chcel by som poradit ake auto - moje poziadavky:
- rv 2003+ (pri super best top aute 2002)
- benzin
- do 2200 cm (vratane, poistka / spotreba)
- manual
- predny / 4x4
- do 5500e
- najazd do 800km mesacne
- servisna knizka
- nikdy burane
- nevsedne auto - nemam zaujem o nejaku oktaviu atp.
viete nieco poradit ? je to realne ?
- benzin
- manual
- predny / 4x4
- do 5500e
- servisna knizka
- nikdy burane
Tá nová Mazda je nádherná, fakt im vyšla 
hughito:no ja ocovi stale hucim do hlavy aby kupil tiez Novu Mazdu 6 velmi sa mi paci aky mas motor ty?
http://alfa-romeo-156.autobazar.eu/20-j ... 93299.htmlForsaken napísal:chcel by som poradit ake auto - moje poziadavky:
- benzin
- manual
- predny / 4x4
- do 5500e
- servisna knizka
- nikdy burane
z takehoto sudka?
na AR som teda nepocul velmi pekne reci... tak neviem.
No to mas tak aj na Fordy sa nadava 
Neviem ti viac na tuto temu povedat, na oko to nevyzera ale ide o dost tazko najditelne auto
Otazne je co je to nevsedne...
/E: TOTO? http://hyundai-coupe.autobazar.eu/20-cv ... 56752.html
/E2: ja mam skusenosti iba s touto Alfou takze za mna spicka
Neviem ti viac na tuto temu povedat, na oko to nevyzera ale ide o dost tazko najditelne auto
Otazne je co je to nevsedne...
/E: TOTO? http://hyundai-coupe.autobazar.eu/20-cv ... 56752.html
/E2: ja mam skusenosti iba s touto Alfou takze za mna spicka
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
A na Slovensku ani od veľa ľudí nebudeš počuť hovoriť niečo pekné na Alfu, pretože na SK sa kupuje auto za jediným zámerom - nech vydrží čo najdlhšie a nedajbohu aby som do toho niečo investoval.
Alfa Romea nie sú až tak zlé, hlavne nie tie novšie diesle. Ale tieto autá si kupujú ľudia, ktorým záleží na prestíži a dizajne a o auto sa príkladne starajú.
Alfa Romea nie sú až tak zlé, hlavne nie tie novšie diesle. Ale tieto autá si kupujú ľudia, ktorým záleží na prestíži a dizajne a o auto sa príkladne starajú.
nj oktafka/passat , tdi jazdit jazdit jazdit jazditjohny541 napísal:A na Slovensku ani od veľa ľudí nebudeš počuť hovoriť niečo pekné na Alfu, pretože na SK sa kupuje auto za jediným zámerom - nech vydrží čo najdlhšie a nedajbohu aby som do toho niečo investoval.
-
Fabo
Hardcore addict
Neviem ako je to s potrebou údržby a tak, ale čo tak nejaký Saab? Minule som pozeral že keď doriešim školu tak by som rád do nejakého šiel, ale to je ešte na pár rokov pre mňa. Ale nezvyčajné sú, celkom pekné tiež... a dajú sa zohnať aj podľa tvojich parametrov.
Saab skrachoval...fyi
-
hojko
Site Admin
Internetová aplikácia pomôže odhaliť stočené kilometre
Ked som tam hodil svoju SPZ, tak nic nenaslo, ziadny zaznam. Auto KOcko ma.
Ked som tam hodil svoju SPZ, tak nic nenaslo, ziadny zaznam. Auto KOcko ma.
Ak sa jedna o dovoz tak auto podla SPZ nevyhladas pretoze v case KO ziadnu SPZ nemalo, cize musis hladat podla VIN alebo cisla protokolov.
Prvé čo ma napadlo...hneď pridávam aj nejaký príklad:Forsaken napísal:chcel by som poradit ake auto - moje poziadavky:
- benzin
- manual
- predny / 4x4
- do 5500e
- servisna knizka
- nikdy burane
http://toyota-celica.autobazar.eu/18-vv ... 54432.html
myslis ze je to dobra volba pre nase cesty ?
Čo ja viem. Tvoj výber mi evokuje, že chceš športovejšie auto za menej peňazí.
Ak chceš štýlovejšie, tak Mini One 1.6 za päťku je tiež myslím si trefa do čierneho
Ak chceš štýlovejšie, tak Mini One 1.6 za päťku je tiež myslím si trefa do čierneho
-
RATZINGER666
Darca
forsaken: ak narazas na podvozok, toho sa neboj, maloktore tie kupatka maju tvrde nastavenie...
Caute chalani. Chcel by som pocut vas nazor. Teraz mam Golfa V, 1,4 16V 55kW, rv. 2005 a najazdene ma 65 tisic. Mam ho necele 3 mesiace. Maximalne som spokojny az na spotrebu, ktora je v meste okolo 7 az 8litrov, na tie kratke trasy, ktore jazdim po meste.
Za podledny rok som vystriedal dost aut, lebo ma to bavilo menit. Golf som si chcel nechat, ale prisiel kamarat a je uplne nadrzany ho kupit.
Takze otazka je, ci mu to pustit a kupit nieco ine a uz radsej diesel, alebo si to nechat a spotrebu pretrpet. Predtym som mal fabiu 1,9 sdi alebo nissan almeru 1,5dci a podobne auta. Tak som bol zvyknuty na spotrebu v meste maximalne 4,5l. Pre studenta je to citit, ci tankuje tyzdenne za 10 alebo 20€...
Co by ste robili na mojom mieste?
Za podledny rok som vystriedal dost aut, lebo ma to bavilo menit. Golf som si chcel nechat, ale prisiel kamarat a je uplne nadrzany ho kupit.
Takze otazka je, ci mu to pustit a kupit nieco ine a uz radsej diesel, alebo si to nechat a spotrebu pretrpet. Predtym som mal fabiu 1,9 sdi alebo nissan almeru 1,5dci a podobne auta. Tak som bol zvyknuty na spotrebu v meste maximalne 4,5l. Pre studenta je to citit, ci tankuje tyzdenne za 10 alebo 20€...
Co by ste robili na mojom mieste?
Vypocitaj si rozdiel v cene tohto Golfa a "noveho" auta a potom to, za aky cas ten rozdiel prejazdis.
Priklad:
Golfa predas za 3000, druhe auto kupis za 4000.
Rozdiel v spotrebe pocitajme 3 litre. Benzin stoji 1.5 €, nafta 1.4€, cize rozdiel je (1.5*8)-(1.4*5)=5 €/100 km
Tym padom budes musiet s novym autom najazdit 20 000 km, aby sa ti ten rozdiel vyrovnal a to vsetko pri nulovych nakladoch na udrzbu, ktora moze byt pri takej cene za TDI o dost narocnejsia ako u Golfa.
Sam sa rozhodni ci ti to za to stoji.
PS: ako student by som sa viac bal necakanych velkych vydavkov na servis ako trochu drahsieho pravidelneho tankovania.
Priklad:
Golfa predas za 3000, druhe auto kupis za 4000.
Rozdiel v spotrebe pocitajme 3 litre. Benzin stoji 1.5 €, nafta 1.4€, cize rozdiel je (1.5*8)-(1.4*5)=5 €/100 km
Tym padom budes musiet s novym autom najazdit 20 000 km, aby sa ti ten rozdiel vyrovnal a to vsetko pri nulovych nakladoch na udrzbu, ktora moze byt pri takej cene za TDI o dost narocnejsia ako u Golfa.
Sam sa rozhodni ci ti to za to stoji.
PS: ako student by som sa viac bal necakanych velkych vydavkov na servis ako trochu drahsieho pravidelneho tankovania.
Nechal by som si toho Golfa, čo máš teraz.
Inak 7-8 L na mesto vôbec nie je nejak závratne vysoká spotreba.
Inak 7-8 L na mesto vôbec nie je nejak závratne vysoká spotreba.