rada ohladom folii na predne skla
-
James13579
Star
rada ohladom folii na predne skla
dobry den, dopocul som sa ze od maja zacne platit ze mozu byt folie aj na prednych sklach. Je to pravda? dakujem za odpoved
Re: rada ohladom folii na predne skla
Čo som o tom čítal, tak schválené sú iba ČÍRE BEZPEČNOSTNÉ fólie. Za klasické tmavé fólie je stále rovnaký postih ako doteraz.
PS: čítal som to na automobilovom fóre, takže informácie o schválení nemusia byť pravda.
PS: čítal som to na automobilovom fóre, takže informácie o schválení nemusia byť pravda.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
cire bezpecnostne su schvalene od roku 2010... o tmavych ale neviem nic...
RATZI ja neviem ako to je ale vcera kamosovi zobrali TP za cire bezpecnostne, ma od nich aj atest aj certifikat kde mu to lepili, policajt mu odcitoval nejaky zakon a vybavil ho na mieste... A su to fakt bezpecnostne folie..
-
RATZINGER666
Darca
nemal ju nahodou na celnom skle?
fuuuu tak to neviem, ale tusim tam mal iba hore cloniaci pasik ale za to mu ten TP mohli zobrat asi
-
RATZINGER666
Darca
mohli, ak ho mal mimo predpisanych rozmeroch...
tooo ani neviem ze moze byt v nejakych rozmeroch, a moc som to s nim neriesil vecer s nim budem tak ked-tak napisem ako to presne bolo
-
RATZINGER666
Darca
max. 100mm od horneho okraja a 50% priepustnost...
k tym foliam na prednych oknach - znenie je presne taketo:
464/2009 par. 4:
...
(4) Umiestnenie fólií, dodatočné tónovanie skiel a vykonávanie úprav zasklených plôch, ktoré majú za následok zníženie priepustnosti svetla, nie je povolené na čelnom skle a na predných bočných sklách vozidla na strane vodiča a jeho spolujazdca okrem zatemňovacieho pásu
...
k tym foliam na prednych oknach - znenie je presne taketo:
464/2009 par. 4:
...
(4) Umiestnenie fólií, dodatočné tónovanie skiel a vykonávanie úprav zasklených plôch, ktoré majú za následok zníženie priepustnosti svetla, nie je povolené na čelnom skle a na predných bočných sklách vozidla na strane vodiča a jeho spolujazdca okrem zatemňovacieho pásu
...
no hovoril som s nim zevraj tie bezpecnostne aj zatmavuju tak mu beru TP... vybavene...
-
James13579
Star
kde najdem najnovsi cesty zakon ze ako to je s tymi foliami? dakujem
-
hojko
Site Admin
Napriklad si otvoris Google a napises tam co hladas.
Neviem, kde sa na nete vzala táto fáma o fóliách na predných sklách..ale videl som túto fámu už na všetkých auto-moto stránkach.
Vždy nejaký nadšenec s tým príde. Podľa mňa schválenie tmavých fólií na SK tak skoro nebude.
Vždy nejaký nadšenec s tým príde. Podľa mňa schválenie tmavých fólií na SK tak skoro nebude.