Momentalne byvame 2 ludia v jednom podnajme,
korenspondencnu-postovu adresu mame inu (platime si odnasku na poste),
ako je to v takomto pripade s platenim odpadu, lebo nam chodia na tu postovu adresu seky za odpad este za
stary byt kde sme byvali pred cca 4 rokmi, byt sa predal no adresa nam zostala
teda len za jednu osobu, zamna nechodi ziaden sek, oni si aj myslia ze byvame na tej adrese kde nam chodi posta
pri tom byvame na inej adrese v podnajme kde si platime mesacne najom majitelovi,
v cene prenajmu by mal byt zahrnuty aj odpad ktory sa tyka majitela bytu alebo ako to je?
Podnajom a platenie odpadu?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Podnajom a platenie odpadu?
No ak byvas v podnajme, tak musis mat prechodne bydlisko na urade nahlasene v casti, kde byvas. Inak ti bude chodit na adresu trvaleho bydliska. Cize ti co kupili byt by si mali nahlasit bydlisko do toho tvojho bytu kde ste boli predtym a ty prechodne do toho noveho. V cene najmu to povacsine je, ale vzdy platis za smeti v adrese trvaleho bydliska, ked nemas nahlasene prechodny pobyt inde.
Boh vie ci daco hlasil ten co odkupil byt kde sme byvali, proste to vyzera tak akoby sme platili smeti uz 4 roky za noveho majitela
-
ferdinand19
Medium Expert
za odpad sa plati tam kde mam trvaly pobyt, a ak byvam niekde kde nemam trvaly ani prechodny pobyt tak sa za smetie jednoducho neplati
Trussardi.. Ty máš trvalý pobyt nahlásený v byte, ktorý je už asi 4 roky predaný? Podľa všetkého nový majiteľ v tom byte nemá nahlásený trvalý pobyt a tak si tam jedine Ty a preto Ti za neho chodí odpad. Zabehni na úrad, vysvetli im situáciu.... ale asi budeš musieť zmeniť trvalý pobyt.
smeti platis sa trvaly pobyt... ak ho nemas odhlaseny z predaneho bytu, tak ho platis...
novy majitel moze tiez platit za odpad na tej istej adrese je jedno kolko ludi tam ma trvaly pobyt
ty si ho musis odhlasit, a cudujem sa ze si to 4 roky neurobil ked uz tam nebyvas...
ja co prenajimam byty tak kazdy ma tuto polozku v prenajme zahrnutu tak isto ako s ostatnymi podobnymi platbami...
ale to je tiez na dohode s prenajimatelom, no zo skusenosti ti poviem ze to tam kazdy zahrna, nebude predsa za cudzych platit odpad
novy majitel moze tiez platit za odpad na tej istej adrese je jedno kolko ludi tam ma trvaly pobyt
ty si ho musis odhlasit, a cudujem sa ze si to 4 roky neurobil ked uz tam nebyvas...
ja co prenajimam byty tak kazdy ma tuto polozku v prenajme zahrnutu tak isto ako s ostatnymi podobnymi platbami...
ale to je tiez na dohode s prenajimatelom, no zo skusenosti ti poviem ze to tam kazdy zahrna, nebude predsa za cudzych platit odpad