Problém HDD z notebooku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jojo44
Medium Expert
Medium Expert

Problém HDD z notebooku

Príspevok od používateľa jojo44 »

Zdravím, neviem či to tu niekde je riešené alebo niečo podobné ak by bolo ospravedlňujem sa, ale netuším pod "čím" to mám hľadať.
Ide o to, že som vybral disk z notebooku (mechanicky poškodený) a dal som ho do Externého USB HDD púzdra, ale keď chcem otvoriť dokumenty poprípade niečo čo sa nachádzalo na ploche tak to nejde píše, že mi bol odopretý prístup aj som skúšal cez vlastnosti zabezpečenia tam som povolil svoje konto potom mi to tie priečinky otvorilo, ale súbory či už obrázky, autocad súbory atď mi neotvorí... Tak sa chcem spýtať či by to šlo nejak vyriešiť a ak áno tak ako...

Vopred Vám veľmi pekne ďakujem :)
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém HDD z notebooku

Príspevok od používateľa Chalesnik »

nestaci povolit konto ale je tam nieco ako advanced a si dobre pamatam a musis zmenit vlastnika toho potom by ti to malo ist
jojo44
Medium Expert
Medium Expert

a to sa prosím ťa kde presne nastavuje nevieš ?
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chalesnik »

no ked das vlastnosti, potom zabezpecenie tak dam menis uzivatelov, a dolu ked das spresnit, otvori sa ti dalsie okno a tam hore v ponuke je vlastnik .... (win7)
jojo44
Medium Expert
Medium Expert

ďakujem za tip... ale bohužiaľ nefunguje :/ stále napíše napr. na obrázok, že nemá povolenie niekto nejaké ďalšie nápady, tipy ? :)
seproalfax
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa seproalfax »

Mno ak chceš sneho len zachraniť data tak to sprav cez ubuntu ten by mal mať nastavenia windovsu v paži hovorovo , daj si to na jedno miesto preč z disk c a potom to otvor vo funkčnom win (teda mimo poškodeny hardisk) malo by to pomoct
Alebo sa prihlas ako admin alebo v nudzovom rezime neviem či to pomože ale skus .Mno len napiš čo potrebuješ obnovu alebo zachranu ?
Napísať odpoveď