Zdravím,
dostal sa mi do rúk spomínaný NTB s WIN XP ktorý pomerne blbne, takže je potrebné ho preinštalovať. Rozmýšľam nad skúšobnou verziou WIN 8, no neviem ako by na ňom fungoval (či lepšie ako XP, čo ja viem tak 8 je svižnejšia ako XP) a taktiež potrebujem zistiť či sa dá nastaviť boot priamo do desktopu.
Vďaka.
Windows 8 na ASUS F5r
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows 8 na ASUS F5r
Mne osobne win 8 nevyhovovala samozrejme ma potesil rychly boot no 7-micka je pre mna viac user-friendly,,, za skusku nic nedas... a neviem ci to bootovanie sa da spravit priamo vo wine ale viem ze na to bol program ...
Akú má konfiguráciu ten notebook? Ak to má len giga RAMky tak s osmičkou to svižné nebude.
-
Michaelo
Hardcore addict
Pozerel som oficialne specifikacie a ten NTB ma 2 GB RAM, nie len 1GB. Inak asi vsetko totozne (ale ako pozeram, tak originalne sa dodaval s Hlistou).
Ps.: Mne ide prave o sviznost systemu, nechcem im davat XP ktore je zastarane a uz nema podporu od Mrkvosoftu, ale tiez im nechcem dat Metro, preto najlepsie boot priamo do desktopu a pridat Start.
Processor: Intel Core Duo T2250 1.6GHz
Display: 15.4” WXGA (1280x800) with Color Shine (glossy screen)
Memory: 1GB DDR2
Hard Drive: 120GB @ 5400rpm
Optical Drive: 8x Super-multi drive burner
Wireless: Integrated 802.11b/g
Battery: 6 Cells, 4400mah, 11.1V and 49whr
Operating System: Windows Vista Home edition
Dimensions: 14.4” length x 10.3” width, 1.1”/1.4” height (front/back)
Weight: ~5.8-6lbs with 6 cell battery
Ps.: Mne ide prave o sviznost systemu, nechcem im davat XP ktore je zastarane a uz nema podporu od Mrkvosoftu, ale tiez im nechcem dat Metro, preto najlepsie boot priamo do desktopu a pridat Start.
Ak im chceš tú osmičku patchovať rôznymi addonmi na zmiznutie Metra, to tam radšej daj sedmičku...
-
Michaelo
Hardcore addict
Viem, že na metro by si nezvykli. No osmička je o čosi svižnejšia ako sedmička, tak neviem no. Ale XP im fakt nechcem dávať.