Kombo

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
FlorQ
Star
Star

Kombo

Príspevok od používateľa FlorQ »

Ahojte!
Idem si objednat tuto gitaru :http://www.muziker.sk/basgitary/elektri ... allic-Blue a potrebujem k tomu najst nejake dobre kombo staci take mensie do izby netreba ziadne velke je to pre zaciatocnika :)
PhYs0c
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kombo

Príspevok od používateľa PhYs0c »

Mám na predaj kombo Warwick, málo hrané. Neviem teraz presne koľko wattové. Ak by si chcel tak aj bassgitaru Jackson 4 strunovú.
FlorQ
Star
Star

radsej by som chcel nieco nove
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

warwick je super znacka, isto skvele hra a bude dobre aj ak si kupis poriadnu basu, lebo hento je hroza. Radsej si kup kvalitu ako novy shit - a mozno za rovnaku cenu.
FlorQ
Star
Star

a aku by si ty odporucil? ja nepotrebujem nic poriadne budem na tom hrat mozno 4ty krat tak mi to je zatial jedno
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

srnec: jasne ze hra super, to som uz kupoval do skusobne a spolu s jacksonou jednoducho parada
florq: ak zacinas, z akeho dovodu chces nove? moj kamarat kupoval tuto jacksonu za 400€, nahodili mu tam struny raz ju zapol, tyzden mu stala v izbe a predal mi ju
http://www.muziker.sk/basgitary/elektri ... nferno-Red
hodis si tam nove struny ak chces(ale na tych novych co su tam teraz som hral asi 2 krat), pripadne potenciometre a za 250 je tvoja, ak si ju zoberies s kombom aj za 200..garantujem ti, ze bude hrat ovela lepsie ako ta squier za 200
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Urcite by si si mal ist kuknut tu physoc-ovu gitaru a kombo. Ak mas strach tak s niekym kto sa vyzna a utvrdi ta ze nekupujes macku vo vreci. Ak sa bojis o zaruku tak sa neboj, nastroje sa daju opravit/tazko sa kazia. A ak nahodou sa s nimi nieco stane je to vzdy az po zarucnej dobe.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Záruka na kombo ešte je určite, je to toto myslím http://www.eplay.sk/produkt/495/1608/wa ... lue-cab-60. Čo sa týka nástroja ako vraví srnec málokedy sa niečo stane nástroju, keď tak väčšinou sa stáva, že odídu motýliky alebo potenciometre aj to asi na lacnejších aparátoch, preto by som nekupoval nič čo stojí nové 200€, oni vedia prečo to toľko stojí a keď po 2,5 roku u nich kúpiš ďalšiu za 200€ tak im je to jedno.
FlorQ
Star
Star

a co toto?
Napísať odpoveď