Metallica by veru mohlad dojst pobliz. Uz dva krat som ju odignoroval na festivale
Na akych koncertoch ste boli?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Na akych koncertoch ste boli?
LP nazivo az tak nic moc. Stare hity ok, ale pomedzi to tie "nove" uspavanky ma fakt uspavali. Viaceri sme zdielali nazor.
Metallica by veru mohlad dojst pobliz. Uz dva krat som ju odignoroval na festivale
-
TommyHot
Addict
Metallicu si mal dat minuly rok v Prahe. To boli +-2 hodiny orgazmu 
LP sú naživo jedna z naj kapiel, o tom niet pochýb. Ja by som si rovnako užil tie nové "uspávanky", aj keď to uspávanky nie sú, a práve tie pomalé skladby nikdy nehrajú, snáď okrem Castle of Glass, ale zase, to je nádhera.
Ale asi 100 ľudí 100 chutí.
PS: dodnes majú v setlistoch najmä "staré hity". Zhruba takto vyzerá ich momentálny setlist. Čo ťa tam konkrétne uspávalo by som rád vedel. Tá Ballad Medley má dĺžku jedného songu.
Inak, vidím jak pri tých nových úspávankach spia.
Aj keď, uznávam, toto(In the End hlavne) je iná káva. Ale zase, počas tohto koncertu ten song mal asi len 3 mesiace.
Skrátka, ja by som si to užil do poslednej sekundy, ty možno inak.
//autoeditácia príspevku (27 Apr 2013, 8:09)
Včera Horkýže Slíže na zimáku v BB. Paráda, veľa ľudí, super atmosféra a cez 2 hodiny hrania.
Ale asi 100 ľudí 100 chutí.
PS: dodnes majú v setlistoch najmä "staré hity". Zhruba takto vyzerá ich momentálny setlist. Čo ťa tam konkrétne uspávalo by som rád vedel. Tá Ballad Medley má dĺžku jedného songu.
Inak, vidím jak pri tých nových úspávankach spia.
Aj keď, uznávam, toto(In the End hlavne) je iná káva. Ale zase, počas tohto koncertu ten song mal asi len 3 mesiace.
Skrátka, ja by som si to užil do poslednej sekundy, ty možno inak.
//autoeditácia príspevku (27 Apr 2013, 8:09)
Včera Horkýže Slíže na zimáku v BB. Paráda, veľa ľudí, super atmosféra a cez 2 hodiny hrania.
LP nazivo...hm, bol som este asi pred 5 rokmi, a uz vtedy tie nove z minutes to midnight sa nechytali na tie stare, bolo to v brne na stadione a prisli mi znudeni, pravda, ze publikum ich dost osieralo, ale aj tak, ziadny kontakt s divakmi, odohrali a isli prec 
A k teme: Enter Shikari, Hammerfall, Sabaton, In Flames,Pain of Salvation, Opeth, Linkin Park + festivaly a kadejake majalesy so slovenskymi stalicami nepocitam.
Jednoznacne najlepsi koncert pre mna In Flames, ten som si uzil a vykrical ako sa patri a Bjornovo brnkatko k tomu zavrsilo skvely vecer
A k teme: Enter Shikari, Hammerfall, Sabaton, In Flames,Pain of Salvation, Opeth, Linkin Park + festivaly a kadejake majalesy so slovenskymi stalicami nepocitam.
Jednoznacne najlepsi koncert pre mna In Flames, ten som si uzil a vykrical ako sa patri a Bjornovo brnkatko k tomu zavrsilo skvely vecer
-
Waagbistritz69
King
Dam z hlavy kde som bol dufam ze som na ziadny taky vacsi koncert nezabudol
2007: iron maiden -ostrava
Helloween, hammaray - pko bratislava
2008: metalmania/ evile, overkill, rage, megadeth - zlin
Cavalera conspiracy -bratislava
Judas priest - bratislava
Topfest/slayer,kabat
2009: calibean, eluveitie, kreator, -bratislava pko
Tankard -randal bratislava
Destruction -randal bratislava
Fueled by fire, bondend by blood - randal bratislava
2010:
Overkill, cripper, suicidal angel - mmc bratislava
Metallica - budapest
Topfest/megadeth, kabat
Sziget/Iron maiden - budapest
Tim ripper owen - bratislava randa.
2011:
Grave digger - randal bratislava
Sonisphere/ cavalera conspiracy, in flames, kreator, korn, iron maiden
Thrashfest/ mortalsin, exodus, heathen, sepultura, destruction
2012:
Metallica - praha
Novarock/ trivium, mastodon, nightwish, slayer, metallica
Fueled by fire, morbid angel, nile kreator - bratislava mmc
2007: iron maiden -ostrava
Helloween, hammaray - pko bratislava
2008: metalmania/ evile, overkill, rage, megadeth - zlin
Cavalera conspiracy -bratislava
Topfest/slayer,kabat
2009: calibean, eluveitie, kreator, -bratislava pko
Tankard -randal bratislava
Destruction -randal bratislava
Fueled by fire, bondend by blood - randal bratislava
2010:
Overkill, cripper, suicidal angel - mmc bratislava
Metallica - budapest
Topfest/megadeth, kabat
Sziget/Iron maiden - budapest
Tim ripper owen - bratislava randa.
2011:
Grave digger - randal bratislava
Sonisphere/ cavalera conspiracy, in flames, kreator, korn, iron maiden
Thrashfest/ mortalsin, exodus, heathen, sepultura, destruction
2012:
Metallica - praha
Novarock/ trivium, mastodon, nightwish, slayer, metallica
Fueled by fire, morbid angel, nile kreator - bratislava mmc
-
Waagbistritz69
King
Gattaca a Remek
lajtový poobedný HC koncert v rámci akcie "Stierajme rozdiely, vytvárajme alternatívy" - http://maj.liberaction.sk
lajtový poobedný HC koncert v rámci akcie "Stierajme rozdiely, vytvárajme alternatívy" - http://maj.liberaction.sk
Minulý rok v auguste v Prahe som bol na Foo Fighters. Moji obľúbenci. Bolo to úžasné, zahrali všetky hitovky + pridali pesničku ktorú nehrali 16 rokov, "Winnebago". Celá kapela si to užívala a my s nimi, doniesli deti na pódium a dokonca tam bol aj Bob Mould ktorý naspieval song "Dear Rosmery". Ako predkapela mi ale veľmi nesedel, pesničky sa mi zdali všetky na jedno kopyto a aj jeho ozvučenie nebolo nič extra. Lístok mám pekne vystavený na poličke a dúfam že ich ešte zopárkrat uvidím

Naživo nič moc?
Ja osobne si pustím radšej koncert v HD ako pesničky zo štúdia od LP.
Vcera som bol na depech mode a dobre bolo
zbalil som tam jednu depesacku a urobil som jej tam dobre v toi toi budke 
Počkaj. Ty si takýto fakt aj v realite, alebo sa iba tu na fóre hráš na maskota?
Lebo podľa tvojich príspevkov by som usudzoval, že sa ti bude priemerný človek (nie to ešte žena) vyhýbať na metre.
Lebo podľa tvojich príspevkov by som usudzoval, že sa ti bude priemerný človek (nie to ešte žena) vyhýbať na metre.
čo si jej tam utrel dupku ?Famine napísal:Vcera som bol na depech mode a dobre bolozbalil som tam jednu depesacku a urobil som jej tam dobre v toi toi budke
Famine, vidis - kupil svojej priatelke po ihlicnal dilda, na Valentina venusine gulicky a ta je tak vytesna, ze uz nepotrebuje tvojho juiora a ty musis obtazovat zeny v chemickych hajzloch...
//alebo este lepsie - mas 5 dni na napisanie poviedky do Ceny fantazie. vacsinou sa tam pisu ine veci, ale teba nechaju vyhrat
//alebo este lepsie - mas 5 dni na napisanie poviedky do Ceny fantazie. vacsinou sa tam pisu ine veci, ale teba nechaju vyhrat
-
cORP.
Addict
suverenne mozem povedat ze lp koncert bol pre mna zazitok velmi otrasny ,po polovicke koncertu som odisiel nasraty prec ,spevak nemal hlas ,hrali ako keby mali mrtvicu ,len sa tak kyvali z jednej strany na druhu ,kontakt s publikom ziadny ,nove pesnicky onicom , ( novarock 2012 )
zato metallica mala masakralny lineup ,komunikacia z ludmi ako s inej planety a celkovo koncertny zazitok milion krat lepsi nez znudeny lp koncert !!!
zato metallica mala masakralny lineup ,komunikacia z ludmi ako s inej planety a celkovo koncertny zazitok milion krat lepsi nez znudeny lp koncert !!!
-
retsil
Light Star
v sobotu v brne vramci streetfestu TRIGGER EFFECT, videl som ich po roku a tito kanadania znova nesklamali, uplne super to bolo!!
cORP: Chyba ale nie je v LP, ale jednak v ľudskej mentalite posledných rokov, a tiež konkrétne v tom, ako ich festivaly, najmä Nemecko, Rakúsko, v posledných rokov dávajú do úzadia. Videl si tohtoročné/minuloročné záznamy z Portugalska či Brazílie? Mnoho fanúšikov sa zhodlo že tu zahrali najlepšie koncerty za ich kariéru.
Ak by mi niekto povedal, že odišiel z koncertu LP, asi by som mu dal facku. A taktiež, Chester na NovaRocku nemal hlas? Ty si tam pil, že?
// Takže podľa cORP-a sú LP koncertný odpad.
OK, whatever. Asi sa s tým len neviem zmieriť. Každý, ktorý iba zaslepene nekydá na LP (takých je dosť) uzná, že LP patria k skupinám, ktoré hrajú na živo najlepšie, o čom svedčia aj mnohé výhry. Ale OK, sú koncertný odpad. Ty to vieš lepšie.
Ak by mi niekto povedal, že odišiel z koncertu LP, asi by som mu dal facku. A taktiež, Chester na NovaRocku nemal hlas? Ty si tam pil, že?
// Takže podľa cORP-a sú LP koncertný odpad.
-
mirak2
Hardcore addict
Hensym, uz fakt prestan, tie nove koncerty LP su ovela slabsie ako koncerty z cias Live in Texas a ked povies naopak, tak si asi zaslepeny alebo co.
Keď je možnosť ísť na koncert, idem tam. Keď nejaký koncert zahrajú, tak si ho vždy celý pozriem, a je jedno, či je to proshot, alebo nakrútené z mobilu. Posledné koncerty v brazílií, napríklad Sao Paulo boli jedny z najlepších, ktoré kedy zahrali. Live in Texas bol perfektný koncert, veľkú zásluhu na tom má, že išlo o DVD, a fakt si dali záležať, či už s hraním, alebo s celkovým DVD. To, že Texasania patria medzi najlepších fanúšikov tejto hudby je všeobecne známe, rovnako ako Brazílčania či Španieli (prípadne pre LP to platí aj u Rusov, kde si ich fakt vedia užiť) , koniec koncov, aj Iron Maiden tvrdili, že nikde sa nehrá lepšie, ako v Brazílií. To, že vo väčšine USA a v Európe stoja dnes ľudia na (najmä) festivaloch za hovno, to je fakt. Pusti si záznam z Rock am Ringu 2001 (kde LP hrali fakt o tri triedy horšie ako dnes, boli neskúsení), a pusti si 2012. Mŕtvi ľudia, žiadny feedback od nich, a keď jeden skákal, tak bol za idiota. Toto sa netýka LP, ale na spomínanom RaR aj napríklad Metallicy. Preto asi cORP na Nova-Rocku zažil to, čo zažil.
Takže mi láskavo povedz, s čím mám "prestať"? Ja som zaslepený? Nie, ja si dovolím tvrdiť, že čo sa LP, ich hudby a koncertov týka, mám prehľad, a kto povie, že atmosféra na ich koncertoch stojí za hovno, ten je zaslepený. Pripájam link, ktorý som postoval vyššie. Jeden z kvalitnejších záberov z tourné v brazílií, kde to vidno z "kotla" a nie z utlmených proshot kamier. V Európe by si takýchto ľudí dnes už (bohužiaľ) nenašiel, a čuduj sa svet, rovnako hrajú všade.
Takže mi láskavo povedz, s čím mám "prestať"? Ja som zaslepený? Nie, ja si dovolím tvrdiť, že čo sa LP, ich hudby a koncertov týka, mám prehľad, a kto povie, že atmosféra na ich koncertoch stojí za hovno, ten je zaslepený. Pripájam link, ktorý som postoval vyššie. Jeden z kvalitnejších záberov z tourné v brazílií, kde to vidno z "kotla" a nie z utlmených proshot kamier. V Európe by si takýchto ľudí dnes už (bohužiaľ) nenašiel, a čuduj sa svet, rovnako hrajú všade.
Velky suhlas s Hensym, mne je do placu z koncertov kde som bol, naposledy Slash vo viedni, dpc nakladali poctivy rocknroll a otoci sa na mna stetka viedenska, ze co sa na nu tlacim a z prava 45 rocna turistka, ze nech dam dole ruku, ze nemoze fotit. Uzival som si vsetky nadavky ktorym nerozumeli. :-/