The Incredible Adventures of Van Helsing

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
faethia
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

The Incredible Adventures of Van Helsing

Príspevok od používateľa faethia »

tak tato hra ma prekvapila ked som kukal tento trailer kazdy to porovnava s D3 a podla mna to bude aj lepsie :D bude stat iba 15 eur a vychadza v maji

nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Re: The Incredible Adventures of Van Helsing

Príspevok od používateľa nosooo »

vyzera to celkom zaujimavo :)
faethia
Medium Star
Medium Star

Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Zazitky z bety:
- bojovy system tam je trocha dost taky zvlastny.. kedze vyuziva system many a potom je tam rage system, kde kazda abilita ma "nad-ability" ktore vyuzvaju rage system (na to som prisiel relativne nedavno, kedze som sprvu nevedel, ze ako sa rage pouziva :D)
- trocha maly inventar (oproti d3 dost mensi :)) ale vsimol som si, ze to ma tab system (ako v titan queste) - ze zvlast itemy, zvlast craft itemy,zvlast q itemy a zostava tam este dost miesta na 2-3 zalozky - mzono casom postupom hry sa pridaju dalsie bagy)
- lady katarina je hot chick ;D
- este k boju - moze si clovek vybrat bud melee alebo ranged mod (aj ked niesom na melee, ale ten mi sadol viac ;))
- talentovy strom je celkom fajne prepracovany.. na kazdy hlavny skill treba 2 skill pointy na odomknutie, potom nasledny level upgrade berie po jednom skill ponte (ability su rozne, niektore maju max 8lvl, niektore az 10), potom su tam aj "pod-ability" kde napr pri zasiahnuti lightning boltom prejde bolt o mobku naviac. talenty su tiez rozdelene na melee a ranged fight a potom su tam este passivky (occult tree, neviem ako to nazvat :D)
- k boju v.2 - kazda pod abilita(vyssie) vyuziva rage system - max 3. lvl a kzada abilita berie roznu rage (napr rozsireny lightning bolt spotrebuje 12 rage) bijete mobky - nabija sa rage - vyuzivate rage ability a stale dokola..
- lady katarina je neskutocna hot chick ;D
- chemia medzi van helsingom a lady katarinou je neskutocna - jeden hlaskuje viac ako ten druhy :)
- co sa tyka grafiky - mam athlon II x4 2,8ghz, 4 gb ram, hd 7750 1gb overclocked, vsetko na full a ide to celkom svizne
- po zvukovej stranke je to celkom fajne.. take klasicke goticke instrumentalky :)

tolko asi k mojmu skromnemu nazoru.. hra vychadza o nejake 2 dni, kupil som klasicku verziu s betou na steame za 15$ (nejakych 9,95 eciek)
faethia
Medium Star
Medium Star

ja som hlavne zvedavy na end-game content ak tam dajaky bude, lebo nechcem aby to dopadlo ako d3 dokola farma 3 aktu -_-

//autoeditácia príspevku (22 Máj 2013, 22:25)
http://store.steampowered.com/app/215530/
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Dojdem z prace a pekny mailik ma potesil :))
Dear Friend,

Thank you very much for pre-ordering Van Helsing and supporting our work!

Here is your Steam Key of The Incredible Adventures of Van Helsing – Final Version:
uz aj to taham, taak som zvedavy ;)
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

co sa meni tym GO ONLINE a GO OFFLINE v pauznutej hre?
Napísať odpoveď