Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa seth82 »

Stavil by som sa o neviem čo, že ak by som ti dal na stôl mapu štátov USA bez názvov, nevedel by si prstom ukázať, kde je Minnesota a kde je Missouri. Prípadne iné kombinácie. Iba toľko na margo hlúposti Američanov.

A čo sa týka tej hymny - dalo sa čakať, že hejslováci a konšpirátori budú butthurt, ja iba skopírujem jeden český názor, s ktorým sa úplne stotožňujem: "Smějeme se, když si Britové dělají legraci z Němců, Francouzů a Belgičanů, Francouzi z Američanů, ale najednou si někdo udělá legraci z (téměř) nás a má být oheň na střeše? Ježíši, je to sitkom, proboha."
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Nechapem, preco sa niekto rozhorcuje, ze si niekto robi posmech z nasej hymny, ked my si ju vieme zosmiesnit aj sami, napriklad tym, ze nechame Sklovsku, aby ju spievala na MS.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

oh yeah,stara dobra americka demokracia http://www.infowars.com/facebook-blocks ... backpacks/
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Son-Goku napísal:oh yeah,stara dobra americka demokracia http://www.infowars.com/facebook-blocks ... backpacks/
Áno, presne. Poslali by tam dvoch vojakov v plnej poľnej. Veľmi logické. Vyriešil si to, gratulujem.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Nebolo by jednoduchsie zobrat partiu cecencov, nechat ich uniest lietadlo, s nim to drbnut do nejakej budovy a tu nechaj riadenou demoliciou zrutit na cielovku toho maratonu ? Toto je praca amatera
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Vieš, to by len chceli aby si si myslel. Preto tam teraz naopak poslali SEALOV, ktorí tam prišli s veľkými svalmi, kanadami a lebkami. Keby to kvalita záberu dovoľovala, určite mali ešte aj na tých batohoch napísané niečo ako "pozor bomba!". Poslali ich tam, nech sa poprechádzajú popred kamery a fotoaparáty aby sa mládež nemusela veľmi namáhať s riešením incidentu. :lol:

Páči sa mi tá genéza.

1. Najprv sa vyšiel článok, že Seals spotted on Boston marathon, kde sa akože vraví, že sú veľmi podozriví a čierne ruksaky, skrátka určite to vyhodili do povetria.
2. Následne sa zistí, že fotka zo Seals bola odfotená PO bombovom útoku a chlapci majú stále na chrbtoch ruksaky, takže asi to nemohli byť tie ruksaky, ktoré vybuchli.
3. Videá, celkom dobre naznačujú, kto je pravdepodobný vinník a fbi vydá fotky.
4. Konšpirácia sa mení na verziu, že Seals, len dávali pozor ak by to náhodou tí bratia pobabrali, tak mali v zálohe ešte ďalšie bomby.
:lol:
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

seth82 napísal:Stavil by som sa o neviem čo, že ak by som ti dal na stôl mapu štátov USA bez názvov, nevedel by si prstom ukázať, kde je Minnesota a kde je Missouri. Prípadne iné kombinácie. Iba toľko na margo hlúposti Američanov.

A čo sa týka tej hymny - dalo sa čakať, že hejslováci a konšpirátori budú butthurt, ja iba skopírujem jeden český názor, s ktorým sa úplne stotožňujem: "Smějeme se, když si Britové dělají legraci z Němců, Francouzů a Belgičanů, Francouzi z Američanů, ale najednou si někdo udělá legraci z (téměř) nás a má být oheň na střeše? Ježíši, je to sitkom, proboha."
No to si sa stavil zle, pretoze je sa nahodou zaujimam o zamorske mesta a uzemia a zrovna toto by som vedel tak na 90%.
Vies co to bol za ''sitcom'' vobec? :D Nieco na typ Hannah Montana, alebo Wizards of Waverly Place, cize odpady bez stipku nejakeho ozajstneho humoru, tak teraz nechapem komu to malo prist smiesne, Americania nevedia kde sa nachadza Europa, nie to este aby poznali Slovensko, nedajboze nasu hymnu, takze kde mala byt ta vtipna pointa?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Určite, teda sa o to aktívne zaujímaš. A čo iní Slováci, koľko z nich by to vedelo?

Nie, neviem, čo to bol za sitcom, je mi to v podstate jedno. A je ešte viac jedno, či si to ty považoval alebo nepovažoval za vtipné. Američania vedia, kde sa nachádza Európa - koľko tých amíkov osobne poznáš? Ja ich poznám dosť. A videl si niekedy reláciu "čo dokáže ulica"? Lebo na základe nej by som vedel o Slovákoch povedať fakt všeličo. Poniektorí tu na Američanov brýzgajú úplne pravidelne, pripisujú im sprostosti od výmyslu sveta a ak si oni raz na paškál zoberú hymnu tejto skorumpovanej džamahírie, tak už je oheň na streche. Presne, ako to bolo opísané v tom českom komentári.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Slay, ale ja som sa ta nic nepytal, ty chodiaci AIDS,bavi ma postovat taketo clanky,a citat reakcie,kde sa potom kazdy len hada.K tej hymne asi ide len o princip,ja osobne kaslem na bazmekistan a jeho obyvatelstvo,ale keby niekto vo svete robil srandu z MURICA hymny,tak by uz "startovali rakety".Robia sa teda stereotypne vtipy o skotoch ako o sporovlivych a podobne,ale zhovadzovat statnu hymnu niektoreho statu som este nevidel-osobne.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja som tam žiadne zhovadenie hymny nevidel, ty hej? Veď americká hymna bola vo vtipnom spôsobe použitá vo viacerých filmoch, od Team America, po Die Hard 4.0 a zbombardoval niekto niekoho? A čo Borat, keď tam jeden dosť smiešne spieval americkú hymnu? Zbombardovali Američania UK? Alebo Kazachstan? Nechápem, prečo niekto potrebuje robiť z komára somára.
Korag
Professional
Professional

http://www.csfd.cz/film/221420-farma-rak/
Aha, niet sa comu cudovat, aky serial, take vtipky :). Ked uz ides kydat na Slovakov prosim ta nemiesaj obycajnych ludi s politikou a nasimi skorumpovanymi babkami, co to s tym ma spolocne?
Ale ked je serial vyslovene hnily odpad, ktory produkuje najsvetovejsia Amerika, tak uz sa tu tych chudatok zastavate, keby to bolo aspon vtipne, ale obhajovat Disney Channel alebo jeho produkty, je uplne super. Mimochodom v tom Boratovi to bolo aspon smiesne, narozdiel od nejakeho 24% odpadu.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja som tú scénu videl, máme predsa gúgl. Nie je to o nič menej tupé, ako slovenské trafené seriály a hocijaké iné sitcomy s rehotom v pozadí. Kde som kydal na Slovákov? Môžeš prosím citovať? Nauč sa čítať - spomínal som, že ak si môžu Slováci robiť pravidelne prču z USA a kydať na tú krajinu denno-denne (tunajší jednotlivci od kravín typu HAARP spôsobil to a hento, Amíci sú sprostí, Amíci sú vrahovia, blablabla, atď), tak si môžu v nejakom trápnom seriáli utiahnuť aj oni z nás, pričom veľmi vážne pochybujem, že je to nejaká vec, ktorá upúta polovicu Ameriky (99,9 percenta ľudí ani nebude vedieť, že taká scéna existuje, že je to slovenská hymna a podobne).

To, čo je a nie je smiešne NEBUDEŠ POSUDZOVAŤ TY. Je to osobný názor - čo ak mne je smiešne to v tom seriáli s našou hymnou a nie je mi smiešne to v Boratovi? A môžeš mi ukázať niečo slovenské v poslednej dobe, čo nie je hnilý odpad? Zaujíma ma to.
Korag
Professional
Professional

No seth, to si vazne dovolis porovnavat vysoko rozpoctovu Americku televiziu z 1000ami serialov a filmov so Slovenskou produkciou? To nemyslis vazne, ale ked sa na to pozriem ako chcem, vychadza mi ze Americke komedie(mam na mysli komedie pre deti ala Disney Channel) su na tom tak isto ak nie horsie nez nase vyplody do vetra, kde nejakemu sprostemu Krausovi napadne myslienka ked serie na hajzli a o hodinu sa robia prve scenare a skusky... To fakt nie, je to neporovnatelne a kde som spomenul zas, ze nieco Slovenske nie je hnily odpad, ved to je jasne, o tom sa netreba ani bavit, komercne televizie tu pozeraju dochodcovia a nema cenu sa k nim ani len vyjadrit.

Osobny nazor, no ked uz to vytahujes, tvoj osobny nazor, ze vsetky sitcomy s rehotom v pozadi su tupe je tiez len tvoj, ja nevravim, ze Americky humor je zly, ved ked len porovnam napr. Big Bang Theory alebo moje oblubene How I met your mother, tak su na uplne inej urovni ako spominany odpad z Disney Channel.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A čo to má, prosím ťa, spoločné s rozpočtom? A kde to prosím porovnávam? Ty nevieš, alebo nechceš chápať mojim prirovnaniam? Mimochodom - kvantum produkcie a rozpočet sa v kinematografii nikdy nerovná kvalite. Ja nikde netvrdím, že tie americké komédie nie sú primitívne, ale nie sú o nič lepšie ako naše výplody, ktoré sú v niektorých prípadoch minimálne tak drahé.

Tak potom si zvykni, že všetko je osobných názoroch. A kde som ja kydal na Slovákov, nože zacituj.
Korag
Professional
Professional

No dobre tak ti inak polozim otazku, co si myslis ze posunie slovensku filmovu tvorbu a kinematografiu vpred? Keby mali take prostriedky ako hlavne svetove filmove studia, urcite by to inac vypadalo. Teraz to bude tak, ze maximalny bod dosiahnutia bude to ,ze sa v nejakom Panelaku pozna kazdy s kazdym, popripade vzniknu filmy typu Bratislavafilm a podobne... nieco musi posunut o uroven vyssie a rozpocet a prostriedky su podla mna zakladnym bodom( hovorim konkretne o nasej kinematografii)
seth82 napísal: A kde som ja kydal na Slovákov, nože zacituj.
a ak si oni raz na paškál zoberú hymnu tejto skorumpovanej džamahírie
Este raz, co maju skorumpovane opice spolocne s nasou narodnou hymnou a mentalitou celeho Slovenskeho naroda?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Táto téma nie je o kinematografii.

V časti vety "a ak si oni raz na paškál zoberú hymnu tejto skorumpovanej džamahírie" mi cituj, kde tam kydám na Slovákov. Ak to tam bez intergalaktických dedukcií nenájdeš, nemám sa s tebou ďalej o čom baviť.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

http://aktualne.atlas.sk/pri-trnave-sa- ... a-kronika/

Kedy vyjdu nejake fotografie s navy seals pod vrtulnikom, alebo aspon s nejakymi armadnymi stihackami ci raketami zem vzduch, bliziacimi sa k vrtulniku?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Velmi prijemne pocuvanie, s obcasnymi zimomriavkami alebo chutou rozje*at monitor.
Poprosil by som ak by niekto vedel co najviac nakydat na tych dvoch panov, ktori su vo videu. (seth,hughito pripadne 94jakub)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Na somariny z TV24 nemám čas, náladu a ani chuť vôbec reagovať. Už som to tu písal aj v minulosti, v jednom dlhočiznom príspevku som úplne jasne na rozdiel od neznámych motívov tunajších konšpirátorov vyjadril dôvody, prečo k tomu tak pristupujem a preto nepovažujem za nutné, aby som sa nad tým videom (ktoré som v minulosti na moje nešťastie už videl) pozastavoval.

Have fun, get a tinfoil hat.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Napísať odpoveď