Chcem byť viac ako len kamarát
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
Najlepsie spravime ak nam to tu oddelia do osobitnej temy. Daj si report na prvy prispevok co sa tejto temy tyka, pomocou toho stop tlacitka vpravo dole na poste.
-
ChallengerQo
Expert
Re: Chcem byť viac ako len kamarát
Aj napriek tomu, že je to tvoja spolužiačka, tak choď do toho.. Absolútne súhlasím s tým, čo napísal bindo011 (k+). Ak si neveríš, tak na sebe zapracuj, ak je v tom iný chalan, tak jej ukáž, že si lepší.. Ak do toho nepôjdeš, budeš si to ešte dlho prehrávať v hlave a riešiť, čo si vtedy mohol spraviť inak. Ver mi, nie je ľahké s tým žiť a človeka nakoniec dobehne minulosť. Ak do toho pôjdeš a nevýjde Ti to, tak stále na tom budeš lepšie, pretože budeš aspoň vedieť, na čom si, a môžeš sa z tohto bodu niekam odraziť.
Ak o tom chceš pokecať, tak pm, prípadne rád sa pripojím do "osobitnej témy" (aj keď netuším, čo to je), ako spomínal Fabo..
Ak o tom chceš pokecať, tak pm, prípadne rád sa pripojím do "osobitnej témy" (aj keď netuším, čo to je), ako spomínal Fabo..
-
Fabo
Hardcore addict
Ked si vsimnes nadpis nad mojim prispevkom, tento problem bol povodne rozoberany v teme o pickupe, potom nam to ktosi oddelil
-
ChallengerQo
Expert
jo jo, máš pravdu.. to som si nejak nevšimol 
Vies co? Zacni sa venovat nejakemu hobby ktore mas rad alebo ak nemas ziadne hobby tak si nejake hobby najdi. Ak sa tomu hobby budes naplno venovat tak sa ti sama odseba zbali lebo ak mas dobre hobby to pride samo ten vztah
nams zac
-
axxis
Addict
Pocuj famine. Ty by si mal zacat citat nejake knihy, pozerat diskusne relacie a vsakovako zlepsovat svoju slovnu zasobu a stylisticky prejav. (zapis do kurzu kreativneho pisania?)Famine napísal: Ak sa tomu hobby budes naplno venovat tak sa ti sama odseba zbali lebo ak mas dobre hobby to pride samo ten vztah
Je totiz mojim velkym snom vidiet tieto Tvoje tezy rozpisane na viac ako jednu vetu (co je defaultna dlzka Tvojho prispevku). Mas v sebe velky potencial, jedneho dna mozno porazis aj qwertyho a to je sakra uspech.
Ale aby som nebol uplne mimo temu, suhlasim s nim. Ja som napriklad nieco ako kral pozerania anime a masturbovania a zeny sa na mna valia zo vsetkych stran! Proste byt v niecom dobry je este vacsi magnet na zeny ako chore psy!
#kralipickupu
-
Fabo
Hardcore addict
Ti poviem? ja sa normalne bojim priznat meno, lebo ked si uvedomia ze ake mam hobby...
No, ja som sa uz asi definitívne rozhodol, že sa na to úplne vykaslem a nechám to tak ... Som s ňou každý den (v triede) a ona sa proste somnou niekedy vôbec nebaví, úplný ignore.
Síce toto som si uz povedal viackrát, ale vždy sa našiel nejaky náznak, že by v tom mohlo byt niečo viac ... Očividne to ale nemalo cenu
Síce toto som si uz povedal viackrát, ale vždy sa našiel nejaky náznak, že by v tom mohlo byt niečo viac ... Očividne to ale nemalo cenu
Keď jej to nepovieš budeš ľutovať, uvidíš. Potom si nájde nikoho iného, bude to predpokladám pre teba kus ch*ja a budeš si to vyčítať.
Povedal som jej, že ju mám rad a aj niečo v tom zmysle že sa mi páči .. Ale všetko sa zmenilo ked som si uvedomil že som v hroznom friendzone (to vyvrcholilo tak že mi začala rozprávať kto sa jej páčil a tak ...)
-
axxis
Addict
DEVZYO1G: wow, mas moj obdiv, lebo ako prvy clovek co si ja pamatam tuna na fore si si dokazal priznat, ze si len chcel vidiet naznaky, ktore tam zrejme ani neboli. resp. ze si spravne vyhodnotil situaciu. lahke to pre Teba asi nie je, ale rozhodol si sa spravne.
Teraz uz len musis zacat nanovo a najst si nieco alebo este lepsie niekoho kto Ti na nu pomoze zabudnut.
GL
Teraz uz len musis zacat nanovo a najst si nieco alebo este lepsie niekoho kto Ti na nu pomoze zabudnut.
Hej, som hrozne naivny a každú maličkosť si beriem osobne ... Ale ono tam kur*a tie náznaky naozaj boli ... hlavne dosť žiarlila a aj to že by somnou šla na ten koncert ma dost prekvapilo ...
-
axxis
Addict
Nah, dont worry about that.DEVZYO1G napísal:Hej, som hrozne naivny a každú maličkosť si beriem osobne ... Ale ono tam kur*a tie náznaky naozaj boli ... hlavne dosť žiarlila a aj to že by somnou šla na ten koncert ma dost prekvapilo ...
Nie vsetko vychadza tak ako to planujeme, dolezite je vediet priznat si porazku (:
Existuje druh situacie, ktory sa vola "Dead mans march", je to situacia ked niekto (alebo skupina ludi) vlozila do nejakeho projektu extremne mnozstvo casu a prostriedkov a v nejakom bode si zacali uvedomovat, ze dany projekt nemoze uspiet. Ale vzhladom na to co vsetko to uz stalo si to nikto nechce pripustit a nikto nema odvahu to len tak zmiest zo stola. A to sa kumuluje az naozaj dojde k totalnemu kolapsu, ktory sposobi neskutocne vela skody, ktorej sa dalo predist keby bola cela vec zarazena uz v samotnom zaciatku.
A osobne si myslim, ze keby si sa snazil o niekoho kto Ta v triede ignoruje len by si kracal cestou, ktora by Ta kazdou sekundou stala viac a viac a na konci by si to vsetko stratil. Ale to nie je len Tvoj problem, myslim ze vacsina chalanov si niecim podobnym v zivote viac alebo menej presla.
Dolezite je len aby si to cele zahodil a zacal projekt novy, ktory bude mat od zaciatku sancu na uspech. Stretavaj novych ludi, rob nove veci a ani sa nenazdas tak Ti bude totalne lahostajna a budes sa cudovat sam sebe co si vlastne na nej videl
Podla mna to bol štandardný friendzone, všetko bolo ok, zrazu mi začala rozprávať veci ktore uz boli fakt bol, vtedy som jej naznačil , že 'brrrr, brzdi, mna netrápi kto sa ti páči a o takéto kamaratstvo nemam záujem ...' Vtedy začalo take obdobie 'ticha' .. Občas nejake "šplechnutie" .. napríklad ten koncert ...
tiez sa mi stalo to iste uz som to tu niekde pisal,nevesaj hlavu nakoniec asi po par mesiacoch som si nasiel lasku ktora vydrzala 5rokov,dokonca pri zrode vztahu bola az taka krava ze ju odhovarala(ze akoze som cudny...)
vzchop sa a zabudni ostatne pride samo
vzchop sa a zabudni ostatne pride samo
Ešte ma tak napadlo, co keby som na ten koncert išiel .. vravela, chce tam chce byt somnou (aj ked neviem či je to pravda, môže sa stať že tam prídeme a ona tam odlezie za tým chalanom co sa jej páči ...) a skúsiť z tej situácie výťažit co najviac ...
-
Fabo
Hardcore addict
IMHO by odliezla, teba tam chce mat len na to aby sa mala kam vratit keby to nevyslo (ked uz to je podla vsetkeho ten friendzone)
tak ja neviem, ked som ju doslova poslal do riti s tým, nech na ten koncert ide s nimi, tak mi povedala že ona tam s nimi nechce byt, že mala ísť somnou a ak nepojdeme tak nepojde ani ona ..
ja by som povedal, že ona má záujem o teba, vytvára si k tebe cestu pomocou priateľstva, možno ti hovorila, že kto sa jej páči, ale nemusela to myslieť vážne, ono to fakt niekedy tak býva, chce, aby si o ňu zabojoval
na ten koncert možno chce ísť s tebou len kvôli tomu, že ťa ma rada a ty si ju odstrčil a chce to napraviť..
aspoň ja som si to tak vyložil z toho, čo si napísal
na ten koncert možno chce ísť s tebou len kvôli tomu, že ťa ma rada a ty si ju odstrčil a chce to napraviť..
aspoň ja som si to tak vyložil z toho, čo si napísal
Fakt diky za rady, za všetko ...
Ja sa ale stále kur*a neviem rozhodnúť či ísť alebo nie.
PÔJDEM => 1. bude tam somnou, budeme mat super cas 2. Odlezie za ním a ja zazijem najtrapsnejsi večer mol života
NEPOJDEM => 1. Nepojde ani ona, premrhám šancu 2. Ona tam pôjde s nim(i) ...
Ja sa ale stále kur*a neviem rozhodnúť či ísť alebo nie.
PÔJDEM => 1. bude tam somnou, budeme mat super cas 2. Odlezie za ním a ja zazijem najtrapsnejsi večer mol života
NEPOJDEM => 1. Nepojde ani ona, premrhám šancu 2. Ona tam pôjde s nim(i) ...