PC sa nechce zapnut !

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Romanko23
Light Expert
Light Expert

PC sa nechce zapnut !

Príspevok od používateľa Romanko23 »

čaute ! :? Mám problém s PC...akonáhle ho zapnem...zobrazí sa mi pár možností medzi ktorými je aj " Start windows Normally "...Ked to dám tak sa začne normálne načitavat windows...asi v polke načitania sa to preruší a na asi 2 sekundy sa zobrazí modrá obrazovka...s nejakym textom...( dost rychlo to zmizne nestihnem si ani prečitat čo tam je )..no a ptm..sa PC reštartne a zase odznova...stale dokolečka...Som amatér..neviem čo stým mám robit... niekde som sa dočítal že ak mám CD od PC malo by sa to dat opravit...Lenže ja ho nemám...V podstate na PC kašlem ide mi len o tu hudbu,obrazky,filmy...ktoré tam mám...a ktoré už nikdy nikde nenajdem..a mam ich len v tom pc...stačil by mi nejaky trik..ako odtial vytiahnut tie subory...ostatne možem okašlať.. :/ ( Som amatér vyvsetlujte mi to tak aby som to pochopil dík ! )
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: PC sa nechce zapnut !

Príspevok od používateľa Dildogripak »

z tých volieb čo sa ti ukážu vyber "Last known good configuration"
a daj enter
Romanko23
Light Expert
Light Expert

skušal...som nejde...to...to isté ako je už aj hore pisane..len sa začne načitavat ptm sa to preruší...modra obrazovka..bla,bla,bla...restartne sa...a a zase znovu...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...skús prečítať aspoň koniec toho kódu za "STOP:"...súbory sa dajú vytiahnúť tak, že HDD pripojíš k inému PC...
Romanko23
Light Expert
Light Expert

Grim Dakujem ! :)..to ma nenapadlo ! :) fakt dík !...našiel som aj na nete CD ktoré by to malo opravit...ešte stihanem nejaky ISO napalovaci program s ktorým to napalim a skusim to spravit..ak to nepojde...skusim ten HDD dat do ineho PC :)

//autoeditácia príspevku (21 Apr 2013, 0:58)
Skušal som to..aj napalit...aj dat do pc...ten mi ho pre istotu ani nenačítal...postahoval som milion ISO burnerov...Minul asi 10 CD...a stále...to nejde...ja už fakt neviem...to si mám ist kupit...za 20 eur...to posrané CD?...
seproalfax
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa seproalfax »

Mno a skušal si vybrať ramky na nejaku tu pol hodinku a dať to tam už som sa stretol stym že to pomohlo neviem presne ako to funguje ale poradil my to kamart a šlo to . Potom na iso je najlepši daemon tool . A ak chceš len data zachraniť tak si vypal ubuntu start DVD alebo usb a cezen si možeš pozachranovať data . A dalšia vec ak ti nebootne dvd alebo cd taj skontroluj či tam maš v dvd/cd boot prikazi a zkontroluj Bios či ho maš spravne nakofigurovany .
Prílohy
booot.png
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Dosť možné je aj to, že má nejaké vadné sektory na disku a kvôli tomu mu nenabehne WIN. Taký problém som už riešil a niekde som to aj tu na fóre spomínal. Mne sa to podarilo vyriešiť novou inštaláciou WIN. Lenže je to len dočasné riešenie, ak sú na disku vadné sektory. Vytiahni disk a daj ho do iného PC. Cez program HD Tune skontroluj, v akom stave ten disk je.
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kzS^ »

tiez som mal ten problem takze rovno preinstaluj win,hoc mne sa mi to aj podarilo opravit ale o den neskor padol win uz celkom...
Napísať odpoveď