Sťažnosť na Orange. Mám šancu uspieť?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Sťažnosť na Orange. Mám šancu uspieť?

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Zdravím vás,

niekedy začiatkom apríla sme boli s priateľkou v orange-i s tým, že sme na jej telefónnom čísle boli aktivovať volania zadarmo na moje číslo. Ja som to mal aktivované už skôr, ona si to dala dodatočne. Chlapík nám povedal že už od "zajtra" to môžme využívať a bezplatne volať. Tak frajerka podpísala ten zdrap čo vytlačil a spokojne šli domov. Nasledujúci deň sme si začali užívať volania zadara z jej mobilu na môj a opačne.

Po dvoch týždňoch jej prišla domov faktúra na sumu 4x väčšiu ako si platí paušál. Okamžite volala na infolinku a sťažovala sa. Tam jej povedali, že tie volania sú zadara až od nasledujúceho zúčtovacieho obdobia.

Preto sa chcem spýtať či je možnosť uspieť ak by podala reklamáciu služby, prípadne sťažnosť na toho idiota čo jej povedal že to platí od nasledujúceho dňa (ja som svedok, bol som tam a počul som presne to isté). No ten papier čo podpísala jasne vraví, že volania zadara sú aktívne až od nasledujúceho zúčtovacieho obdobia.

Má šancu uspieť alebo stačí ak tomu debilovi prerežem gumy na aute?

Ďakujem
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Sťažnosť na Orange. Mám šancu uspieť?

Príspevok od používateľa audiotrack »

Je to na papieri a podpisala to, cize vyjadrila s tym suhlas. Obvinenie je len slovo proti slovu, a pravne uplne zbytocne. Nic nevyreklamujes
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

nic neprerezuj, ale citaj co podpisujete :?
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Dildogripak »

vôbec som nečakal že takú banalitu si budem musieť po tých somároch musieť čítať a overovať.
Ty tiež nečítaš 20 stranovú zmluvu keď robíš paušál nie?
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

nieco podobne sa stalo kamaratovi v telekome, islo o zvysenie dat zo 100 MB na 500 MB s tym, ze na dalsi den bude mat limit zvyseny.. o par dni mu dosla sms, ze prekrocil "predplatene" mnozstvo dat 100 MB... isiel teda do telekomu, kde mu pracovnik povedal, ze sa nema coho bat, akasi chyba systemu a moze surfovat po nete dalej :) samozrejme prisla velka faktura, na ktorej boli vsetky data zuctovane :) isiel opat do predajne, kde vysvetlil problem a preplatok mu odcitavaju z nasledujucich faktur...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Urcite nech sa stazuje, s tym ze pracovnik jej podal zle informacie, bola nim uvedena do omylu atd. Operatori si vacsinou uvedomuju ze je dnes velmi lahke prejst inam a nechcu si na takej blbosti nechat odist platiaceho zakaznika.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:Urcite nech sa stazuje, s tym ze pracovnik jej podal zle informacie, bola nim uvedena do omylu atd. Operatori si vacsinou uvedomuju ze je dnes velmi lahke prejst inam a nechcu si na takej blbosti nechat odist platiaceho zakaznika.
Ved postazovat sa moze. A aby si udrzali meno, povedia mu, ze to budu riesit. A tym to skonci, viac sa tym nebudu zapodievat a on spokojny pojde domov v presvedceni ze nieco vybavil
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

ak by ste sa dohodli s tym čo vam to vybavoval ze vas on zle informoval a napisal by v jeho mene nejaky dopis na vedenie ...tak by sa to aj dalo ...ale predpokladam ze keby sa tak priznal asi by ho vyhodili alebo mu ten fail dali preplatit .. cize asi sa to neda...ale ked riesit tak skusit cez toho čo to vybavoval ...

btw ... ten problem presne poznam ...siel som si po 2 rokoch vybavit novy pausal ..mal som mat konecne aj net ...samozrejme ze mi povedali ze ked vam dojde sms toto tamto ...no sms som si tiez neprecital pozorne v nej sa pisalo nieco o tom ze od datumu kedy mi nabehuje novy pausal ...a to bolo za 2 tyzdne ..no ja som si veselo 2 tyzdne surfoval na mobile jak panko :D este s tym pocitom ze 2GB za 2 tyzdne na mobile nemam sancu minut :D sklamanie doslo ked mi prisla SMS po 2 tyzdnoch ze sa mi zmenil pausal na taky a taky :D vtedy mi to došlo :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

audiotrack napísal: Ved postazovat sa moze. A aby si udrzali meno, povedia mu, ze to budu riesit. A tym to skonci, viac sa tym nebudu zapodievat a on spokojny pojde domov v presvedceni ze nieco vybavil
To najhorsie co sa moze stat je ze sa nic nestane...

Mne osobne v podobnom pripade ale operator vratil bez problemov peniaze, preto si myslim ze kludne mozu vratit aj jemu.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Inak vobec by som sa necudoval, keby tymto pracovnikom ich nadriadeni taketo veci prikazovali. "Povedz im, ze to funguje uz od zajtra, zmluvu aj tak nikto necita."
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Ja som reklamoval jednanie jednej pracovníčky v predajni. Išlo o to, že som si objednal službu ORANGE DOMA ale so zmluvou mi kuriérom neprišla karta do set-top boxu. Vybavil som si druhú na pobočke u nás v meste. Po cca 2 mesiacoch som si zmyslel, že chcem napojiť ešte jednu TV a išiel som do predajne v BA Avione pre ďalší box a kartu. Tam mi predavačka ochotne vydala box ale kartu mi nedala s tým, že v systéme jej to hlási, že ich mám dve. To, že so zmluvou mi neprišla karta nechcela ani počuť. Tak som napísal reklamáciu na ORANGE a do pár hodín ma kontaktoval operátor, že tá predavačka spravila chybu a on dá všetko do poriadku. A tak sa aj stalo. Na druhý deň som išiel zasa do predajne u nás v meste a vypýtal si znova kartu do boxu. Jediné čo som musel povedal bolo to, aby si prečítali nejaký komentár v mojom "profile" (profil t.č. ktoré v ORANGE mám). Bez akýchkoľvek otázok som dostal novú kartu. Pokiaľ si v ORANGE zákazníkom už nejakú dobu, určite sa ti oplatí ísť reklamovať jednanie daného predavača. Nech som mal akýkoľvek problém, vždy to v ORANGE vyriešili bez zbytočného naťahovania sa.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Myslim, ze takmer v kazdom pripade sa veci menia az od najblizsieho zuctovacieho obdobia. A ked to podpisala, tak reklamacia nema ziadny vyznam.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

orange nikdy viac. je to iba banda klamarov, uzernikov. davnejsie som mal u nich pausal a stalo sa mi presne to iste, co popisujes. povedali mi, ze novy pausal nabieha od momentu kedy pride sms, co prisla na druhy den. tak som si veselo volal a nakoniec faktura na 150€ lebo v zmluve bolo pisane, ze nabieha az od noveho zuct. obdobia, pritom na pobocke mi povedali hned ako pride sms mozte veselo volat. tam sa ludia menia kazde 3 mesiace takze niesu ani schopni vediet co vsetko ponukaju a ako co funguje.

test: v o2 ti nabieha novy pausal okamzite. necaka sa na dalsie zuct. obdobie, proste ti len vyrataju alikvotnu ciastku za tych par dni co pouzivas novy pausal.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:
To najhorsie co sa moze stat je ze sa nic nestane...

Mne osobne v podobnom pripade ale operator vratil bez problemov peniaze, preto si myslim ze kludne mozu vratit aj jemu.
Tak to nemas orange. Oni okradaju kde sa da. Jediny ferovy je o2. T-com tiez uctuje minuty aj ked sa telefon cely mesiac nepouzil a nic nevyreklamujes
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

mulatt napísal:test: v o2 ti nabieha novy pausal okamzite. necaka sa na dalsie zuct. obdobie, proste ti len vyrataju alikvotnu ciastku za tych par dni co pouzivas novy pausal.
Ako kedy... napríklad minulú jeseň som prechádzal z nejakého starého minútového paušálu na nové WOW a ten mi začal platiť až od nového zúčtovacieho obdobia...

// ja blbec.. no asi skoro ráno po prehýrenej noci, som nevšimol O2.... ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Ako kedy... napríklad minulú jeseň som prechádzal z nejakého starého minútového paušálu na nové WOW a ten mi začal platiť až od nového zúčtovacieho obdobia...
no veď áno, prečítaj si ešte raz čo sa tu píše :)
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

ja si vždy prečítam aspoň tú podstatnú časť zmluvy...co je psáno to je dáno..za pracovníkom by som išiel a vysvetlil, čo je vo veci a spýtal sa čo s tým mieni robiť, keď spravil chybu..uvidíte ako zareaguje, spýtajte sa , či je ochotný nahradiť škodu ktorú Vám spôsobil
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

PhYs0c napísal:ja si vždy prečítam aspoň tú podstatnú časť zmluvy...co je psáno to je dáno..za pracovníkom by som išiel a vysvetlil, čo je vo veci a spýtal sa čo s tým mieni robiť, keď spravil chybu..uvidíte ako zareaguje, spýtajte sa , či je ochotný nahradiť škodu ktorú Vám spôsobil
ak má aspoň trošku rozumu, tak si chybu neprizná. Je to slovo proti slovu, a oni majú navyše podpísaný papier tak ty si môžeš pískať
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Uviedli ju do omylu a teda podpisana zmluva by nemala byt platna. Urcite ma vyznam podat reklamaciu a kludne aj odstupit od zmluvy, otazne je s akym vysledkom. Ale urcite by som to skusil...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

mozno by som skusil ist za tym istym predavacom (aj s dakym doprovodom) a tvaril sa ze mam o to zaujem a opytal sa od kedy to plati, keby opat povedal ze od zajtra tak by som ho konfrontoval...
Napísať odpoveď