P:Zapalku
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Re: P:Štvorjadrový dual sim android 4.2
Daj celu A4ku kde je vidiet vsetko nie len sumu + tu dopravu
a to ze jeden obchod predava nieco podobne za 289 je vpohode ze http://www.supermobily.sk/supermobily/e ... 07-CPN9589
-
K-u-b-i-a-k
Addict
mohol by si sem hodiť celú A4 jak písal tacosi a nie tu hádzať ceny na porovnanie 
nie nemohol su tam moje udaje
-- 21 Apr 2013, 13:55 --
a uz ma to nebavi sa tu hadat ked nechce nikto kupit nech to lock,a som zvedavy ci budete aj inych takto preverovat co tu predavaju
-- 21 Apr 2013, 13:55 --
a uz ma to nebavi sa tu hadat ked nechce nikto kupit nech to lock,a som zvedavy ci budete aj inych takto preverovat co tu predavaju
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: P:Zapalku
no údaje sa dajú zakryť aj cez blbý skicár 
v ubuntu nie skicar
-
pablo64
Medium Star
Ide o to ,ze toto tu je inzertne forum a tu cakaj komentare ,otazky, odkazy a ine veci...
Ludia najmä dlho registrovaní s velkym množstvom príspevkov nie su padnutí na hlavu.
Skus to ponuknut na nejakom inzertnom webe a snad usetrime par zbytočnych prispevkov
Ludia najmä dlho registrovaní s velkym množstvom príspevkov nie su padnutí na hlavu.
Skus to ponuknut na nejakom inzertnom webe a snad usetrime par zbytočnych prispevkov
je to jedno len ked niekto chce nech napise a ked nie nech drzi hubu ale taky vysluch som este na fore nezazil aspon keby boli prispevky k tovaru a vlastnostiam tak to by som pochopil a nie dokazovat niekomu kolko som zaplatil ked som kupil.A hlavne ze ostatny tu mozu predavat veci drahsie ako sa daju zohnat na webealebo je to tym zek ked ma niekto 500 prispevkov tak moze pisat co chce.JE TO TU HORSIE AKO NA DISKUSII NA SME.SK
-
pablo64
Medium Star
No tak z druhej strany : Ked ma niekto 500 prispevkov , tak nehodi tu podla mna, predrazeny tovar
,lebo vie že by mu to nikto nezožral
Na sme.SK je to strasne
Na sme.SK je to strasne
Uz mam dost preco by mal byt predrazeny ci si myslite ze vsetko z ciny ma free shiping a colnica vam nic nezadrzi.Ja mam z ciny tak cez 200 objednavok tak viem ako to je,Do tohto roku som nikdy nic neplatil a tento rok clo a dph za vsetko trochu vedsie.TAKZE TAK.
-- 21 Apr 2013, 14:56 --
-- 21 Apr 2013, 14:56 --
A este je normalne zacat tu nadavat do chudáka z vidlakova,ci blava je top a nikto na nich nema.pablo64 napísal:Ide o to ,ze toto tu je inzertne forum a tu cakaj komentare ,otazky, odkazy a ine veci...![]()
Ludia najmä dlho registrovaní s velkym množstvom príspevkov nie su padnutí na hlavu.![]()
-
guess.whoo
Redeemer
tak mi uved jeden inzerat tu na fore, kde sa nieco predava o 70e drahsie ako sa to da kupit nove na nete bez toho, aby na to bol uzivatel upozorneny. ked zacnes davat taketo argumenty tak ich rovno niecim podloz
este raz ako vies ze je to o 70 eur drahsie si to kupoval ty alebo ja a ja nikoho nenutim kupit proste som to chcel mat rychlo zaplatil som postovne a tolko to stalo.Samozrejme ze som mohol kupit aj s free shippingom a nejako osrat colnicu ale radsej som zaplatil dph ako mat nejaky problem.
-- 21 Apr 2013, 15:40 --
Prajem ti ked budes kupovat Newsmy NM890 aby si zaplatil aj ty a potom uvidis kolko ta to bude stat.
-- 21 Apr 2013, 15:40 --
Pre guess.whoo alias cisty retardos ako napisal on mne tak ja jemuguess.whoo napísal:tak mi uved jeden inzerat tu na fore, kde sa nieco predava o 70e drahsie ako sa to da kupit nove na nete bez toho, aby na to bol uzivatel upozorneny. ked zacnes davat taketo argumenty tak ich rovno niecim podloz
Prajem ti ked budes kupovat Newsmy NM890 aby si zaplatil aj ty a potom uvidis kolko ta to bude stat.
ojam29
Evidentne si si tie pravidlá prečítal, však
http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html
Predávať niečo drahšie o takmer 70€ a zdôvodnovať to nejakým poštovným ....
Čo ti nato odpísať, možno si sa mal obrátiť na bazos, tam by sa nejaký ch*j možno našiel aj bez tých komentárov.
Ad úprava inzerátu:
Mám taký pocit, že zato sa tu rozdávali BAN-y, alebo sa za úmyselné úpravy textu inzerátu zverejňovali osoby v BlackListe (je možné, že sa to už zmenilo)
Evidentne si si tie pravidlá prečítal, však
http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html
Ad cena:Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy, sexuálnej orientácie, etnickej alebo národnostnej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá podnecuje k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, propagácia drog a zľahčovanie ich užívania, podpora terorizmu a nabádanie k extrémizmu je na fóre zakázané v príspevkoch (vrátane obrázkov a odkazov), súkromných správach a v komentároch karmy.
Porušenie tohto pravidla bude znamenať dočasné alebo trvalé vylúčenie z fóra (ban).
Obchádzanie cenzúry vulgarizmov je považované za porušenie pravidiel.
Predávať niečo drahšie o takmer 70€ a zdôvodnovať to nejakým poštovným ....
Ad úprava inzerátu:
Mám taký pocit, že zato sa tu rozdávali BAN-y, alebo sa za úmyselné úpravy textu inzerátu zverejňovali osoby v BlackListe (je možné, že sa to už zmenilo)
Si mudry jak televizne noviny myslis ze ma nejaky ban nasere a predat to mozem zakolko chcem je to moja vec nie tvoja tak drz hubu
A k tym nadavakam ja som nezacal ako prvy tak pre tych co mi davali minusky na karmu a nadavali mi su vsetci K/O/K/O/T/I
-- 21 Apr 2013, 16:34 --
ZACINA MA TO TU BAVIT
A k tym nadavakam ja som nezacal ako prvy tak pre tych co mi davali minusky na karmu a nadavali mi su vsetci K/O/K/O/T/I
-- 21 Apr 2013, 16:34 --
ZACINA MA TO TU BAVIT
Podľa toho ako tu na každého nadávaš, a ako sa správaš pochybujem že máš cez 200 objednávok. Nemáš ani len šajnu čo predávaš, a tvoje IQ nie dosť vysoké na to aby si niečo z Číny kúpil a potom to z prípadným ziskom predalojam29 napísal:Ja mam z ciny tak cez 200 objednavok.
Ta sa pozeraj kto nadaval ja len nenecham na seba kydat
cisty retardos/ guess.whoo
Napísal: 21 Apr 2013, 14:35
Skrytý
Standard na Slovensku je predavat kupeny tovar o minimalne 50% drahsie,ako je jeho realna nakupna cena.
Napísal: 21 Apr 2013, 13:00
Skrytý
ko*ot, kde si videl na SVK za poštovné pýtať 69€ ???
Napísal: 21 Apr 2013, 8:58
Skrytý
kupa klavesnice.. rychli bezproblemovi obchod..
Ostatne su v prispevkoch
-- 21 Apr 2013, 16:43 --
-- 21 Apr 2013, 16:46 --
cisty retardos/ guess.whoo
Napísal: 21 Apr 2013, 14:35
Skrytý
Standard na Slovensku je predavat kupeny tovar o minimalne 50% drahsie,ako je jeho realna nakupna cena.
Napísal: 21 Apr 2013, 13:00
Skrytý
ko*ot, kde si videl na SVK za poštovné pýtať 69€ ???
Napísal: 21 Apr 2013, 8:58
Skrytý
kupa klavesnice.. rychli bezproblemovi obchod..
Ostatne su v prispevkoch
-- 21 Apr 2013, 16:43 --
Hlavne ze ty mas velkoobchodlukas9206 napísal:
Podľa toho ako tu na každého nadávaš, a ako sa správaš pochybujem že máš cez 200 objednávok. Nemáš ani len šajnu čo predávaš, a tvoje IQ nie dosť vysoké na to aby si niečo z Číny kúpil a potom to z prípadným ziskom predal
-- 21 Apr 2013, 16:46 --
JA NEMAM SAJNU CO PREDAVAM UZ MA kur*a NESER SOM MAL VIACEJ MOBILOV AKO SI TY V ZIVOTE VIDELlukas9206 napísal:
Podľa toho ako tu na každého nadávaš, a ako sa správaš pochybujem že máš cez 200 objednávok. Nemáš ani len šajnu čo predávaš, a tvoje IQ nie dosť vysoké na to aby si niečo z Číny kúpil a potom to z prípadným ziskom predal
-
tacosi
Moderátor
Este nieco ? 
Každým ďalším príspevkom ma utvrdzuješ v tom že si nejaký neplnoletý zasran 
//
Chlapček vie aj požívať e-mail a písať do neho nadávky, určite ti to poradil ocko, čo? 
// Prosím, ešte raz mi to napíš, lebo stále neviem o čo ti ide
//
// Prosím, ešte raz mi to napíš, lebo stále neviem o čo ti ide
NIE TY SI MA TO NAUCIL
-- 21 Apr 2013, 17:32 --
NEJAKO SLABO SI MI ZAKAZAL PRISTUP DO TEJTO TEMY
-- 21 Apr 2013, 17:32 --
NEJAKO SLABO SI MI ZAKAZAL PRISTUP DO TEJTO TEMY
-
guess.whoo
Redeemer
ja viem presne kolko ma stal a vedel som to dopredu tak nechapem co to sem tahas. nic to nemeni na fakte, ze sa spravas ako postih. to, ze si platil clo je cia chyba? nie kazdu zasielku nechavaju preclit takze to nedavaj ako nutny priplatok k tovaru