Cviky na brucho/prsia

O športe...
JankoHraško
Medium Expert
Medium Expert

Cviky na brucho/prsia

Príspevok od používateľa JankoHraško »

Keďže sa blíži leto, tak som sa rozhodol aspoň niečo schudnúť .. Viem, že trocha neskoro no až dnes ma to nasralo, že chcem so sebou konečne niečo robiť . Brucho mám a prsia taktiež väčšie ako ostatní .. Nie som tučný veľmi ale cca 10 KG nadvahu mam . Dosť mi to vadí, keďže v lete mám ísť na dovolenku s kamošmi do Grécka na plaž a budem chodiť aj na kúpaliská tu v SVK . Takže rád by som Vás poprosil o nejaké videjko s cvikmi na brucho a prsia alebo nejaké osobné cviky alebo ja neviem . Ďakujem za vsetky odpovede . A samozrejme ah stravu by som upravil
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Cviky na brucho/prsia

Príspevok od používateľa Aiden »

Kardio - beh, svihadlo, bicykel, plavanie - spolu s upravou stravy kvoli ucinku a brusaky+kliky, kvoli vnutornemu pocitu, ze to pomaha na brucho a prsia.
JankoHraško
Medium Expert
Medium Expert

Dik a ešte nejaké cviky na prsia máš ?
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Tym ze budes posilovat danu partiu, neschudnes. Ako napisal Aiden, musis hlavne upravit jedalnicek a zapojit nejake kardio. A pri tom kardiu by bolo dobre aby si si nastudoval nieco o tepovej frekvencii, aerobnom a anaerobnom prahu a uvidis ze potom pojde vaha dole jedna radost :wink:
Len sa ti musi chciet a mat pevnu volu.
JankoHraško
Medium Expert
Medium Expert

Jasne :) s tym behom neviem ale cyklistiku začnem v pohode .. a čo sa týka stravy tak ja si ju upraviť neviem nie som expert :D vedel by si dať nejakú stránku so stravou, čo mám a nemám jesť ? Ďakujem vám za odpovede
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Skus preskumat http://www.posilka.tv/. Je tam toho o strave popisaneho dost, su tam aj dake jedalnicky + je ich tam este aj viac ale to by si si musel kupit VIP clenstvo.
A je tam vela kadejakych treningov ci uz na cele telo alebo na jednotlive partie + tam mas aj treningove plany kde mas zahrnute aj kardio.
Nechce sa mi to tu rozpisovat, radsej si to pozri sam.

//A este k tej strave tak v skratke:
Ked chces schudnut musis v prvom rade obmedzit sacharidy - hlavne nepotrebne veci ako sladkosti, sladene napoje, biele pecivo atd.
V druhom rade musis jest pravidelne - kazde 2-3 hodiny, aby ti to vyslo na 5-6 jedal za den.
Vecerne jedla by uz nemali obsahovat sacharidy ziadne (jedine ak by si vecer planoval este nejaku sportovu aktivitu).
A ako som uz spomenul, nepit kolu a podobne sracky, idealna je cista voda pripadne nejake kvalitne sypane caje.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tema o posilnovani tu uz je.
Zamknuté